Egészség A-Z-ig

2018-01-22
Lumbágó

Lumbágó – tünet vagy betegség?

A derékba nyilalló, éles fájdalom, azaz a lumbágó, nagyon sok ember mindennapjait keseríti meg. De mi is az a lumbágó és mi okozza? Megelőzhető-e valamilyen módon és ha kialakult, hogyan kezeljük?
2018-01-19
HyCoSy

Petevezeték átjárhatósági probléma, mint szervi meddőség

A petevezeték elzáródás oka leggyakrabban valamilyen korábbi gyulladás okozta hegesedés a petevezetékek körül, vagy endometriosis okozta összenövés.
2018-01-19
Policisztás ovárium szindróma (PCOS)

Policisztás ovárium szindróma (PCOS)

A PCOS a női szervezet hormonális megbetegedése, amely úgy alakul ki, hogy a petefészkeken egy vastag, kéregszerű bevonat keletkezik, ami megakadályozza az érett petesejtek kilökődését, megérését.
2018-01-18
Deréktáji idegbecsípődés – a derékfájdalom egyik leggyakoribb oka

Deréktáji idegbecsípődés – a derékfájdalom egyik leggyakoribb oka

Sokszor hallhatjuk panaszként, hogy becsípődött a derekam. De mit is jelent ez pontosan? Mi az az idegbecsípődés? Hogyan alakul ki és hogyan kezeljük?
2018-01-17
Endomentriózis

Endometriózis állhat a meddőség hátterében?

Endometriózis alatt azt értjük, amikor a méh nyálkahártyasejtjei nem a méhben, hanem a testben máshol, a méh üregén kívül jelennek meg, ezáltal gyulladást, akár meddőséget is okozva.
2018-01-16
Mitől alakulhat ki derékfájdalom?

Miért forduljunk orvoshoz derékfájdalommal?

A derékfájdalom az egyik leggyakrabban előforduló mozgásszervi panasz, mely a lakosság nagy részének életét megkeseríti. Fontos azonban kiemelni, hogy a derékfájdalom, mint tünet, több problémára is utalhat.
 
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
*kötelező mező
Vállalati egészségbiztosítási csomag ajánlatkérés
 
*kötelező mező