Műtét és fekvőbeteg-ellátás - Medicover Magánkórház

Műtét, fekvőbeteg ellátás

Műtét, fekvőbeteg ellátás

A Medicover Kórházban a legmodernebb technológiát alkalmazó orvosi eszközöket használunk, korszerű műtéti valamint betegellátási körülményeket biztosítunk a sikeres gyógyítás és az Önök kényelmének szolgálatában.

Magánkórházunkban 60 férőhely, légkondicionált szobák és személyre szabott ellátás várja Pácienseinket. Egyéni nővér felügyelet biztosítunk, aki a tartózkodása alatt segíti az Ön folyamatos ellátását.

Műtőinkben a legkorszerűbb műszereket használjuk, biztosítva ezzel a kíméletes műtéti technikák illetve eljárások alkalmazását.

Jelentkezzen be a

+36 20 440 2868
+36 20 383 9518

telefonszámon

Medicover Kórház - Kórházi tartózkodás - Érkezés a kórházba - Fekvőbeteg-ellátás
Medicover Kórház és Klinika

Tartózkodás a Medicover Magánkórházban

A Medicover Kórház és Klinika a hazai magán-egészségügyi ellátásban az egyik legszínvonalasabb, legmeghatározóbb szolgáltatást nyújtja. Szakorvosaink nem a betegséget, hanem az embert gyógyítják, a „minden eset egyedi és kiemelt odafigyelést igényel” elv alapján.

Sebészet - Medicover Kórház és Klinika

Általános sebészeti műtét, beavatkozás, fekvőbeteg ellátás

A Medicover Magánkórházban végzünk egynapos és kórházi jelenlétet igénylő sebészeti beavatkozásokat és műtétet (pl. epekő műtét, visszérműtét, sérvműtét) egyaránt. A sebészeti fekvőbeteg részlegünkön elismert orvosok, jól képzett, tapasztalt szakdolgozói gárda adja ügyfeleinknek a biztonságos ellátást.

Fül-orr-gégészet - Medicover Kórház és Klinika

Fül-orr-gégészeti műtét, beavatkozás, fekvőbeteg ellátás

A Medicover Magánkórház fül-orr-gégészeti részlege foglalkozik a fül, az orr és melléküregei, a szájüreg, a garat, a gége, a nyálmirigyek és a nyaki szervek megbetegedéseinek műtéti (pl. FESS műtét, Torokmandula műtét, Orrmandula műtét, LAUP műtét) gyógyításával.

Nőgyógyászat - Medicover Kórház és Klinika

Nőgyógyászati műtét, beavatkozás, fekvőbeteg ellátás

A Medicover Kórházban a nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás és a nőgyógyászati műtét kiválasztása során mindig előnyben részesítjük a kis terheléssel járó, hiszteroszkópia és laparoszkópia (hastükrözés) módszerével végzett beavatkozásokat.

Ortopédia, Ortopéd műtét - Medicover Kórház és Klinika

Ortopédiai műtét, beavatkozás, fekvőbeteg ellátás

Az ortopédiai fekvőbeteg ellátás során szerzett vagy veleszületett mozgásszervi elváltozásokat kezelünk különféle módokon, például tartó inak, szalagok, csontok, porcok operálásával (pl. Baker ciszta műtét, Alagút szindróma műtét, Vállműtét) és pótlásával, protézisek beültetésével.

Szemészeti műtét - Medicover Magánkórház

Szemészeti műtét, beavatkozás, fekvőbeteg ellátás

Szemészeti rendelésünkön a szem különböző betegségeivel foglalkoznak szakorvosaink, ahol a panaszok és szűrővizsgálati jellegű ellenőrzéseken túl, adott esetben műtéti megoldásokkal is (kúszóhályog műtétfibróma, árpa, ciszta, atheroma eltávolítása, kétoldali felső szemhéj plasztika, szürkehályog műtét és műlencse beültetés)  is állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Urológia - Medicover Kórház és Klinika

Urológiai műtét, beavatkozás, fekvőbeteg ellátás

A Medicover Kórház urológiai fekvőbeteg ellátása kiterjed a női- és férfi húgyutak – vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső –, bizonyos megbetegedéseinek műtéti úton történő kezelésére (pl. Vasectomia, Circumcisio).

 
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

Név*

E-mail cím*

Telefonszám*

Üzenet*

*kötelező mező

Vállalati egészségbiztosítási csomag ajánlatkérés

Név (kötelező)

Cégnév (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Melyik biztosításunk érdekli? (kötelező)

Hány fő biztosítását tervezi? (kötelező)

Megjegyzés

Kérjük használja a Captcha mezőt*