Nőgyógyászati műtét, nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás - Medicover

Nőgyógyászati műtét

A nőgyógyászati fekvőbeteg részleg feladatai

A Medicover Magánkórház nőgyógyászati részlegén lehetőséget biztosítunk a nőgyógyászati szakrendelésen felismert betegségek műtéti kezelésére. Előzetes vizsgálatot és konzultációt követően vállaljuk azoknak a pácienseknek az ellátását is, akiknek a műtétet más intézetben javasolták.

A nőgyógyászati műtétek esetében is mindig a legrövidebb kórházi tartózkodással és betegállománnyal járó beavatkozást, eljárást igyekszünk kiválasztani az Önök mielőbbi gyógyulásának érdeklében. Előnyben részesítjük a laparoszkópia (hastükrözés), és a hiszteroszkópia (méhtükrözés) módszerével végzett beavatkozásokat.

Lehetséges nőgyógyászati műtétek, beavatkozások

  • méhkaparás (abrázió, küret)
  • szövet kimetszés a szeméremtestről, hüvelyből
  • kúpkimetszés a méhnyakból, méhnyak plasztikai műtét
  • hiszteroszkópia (méhtükrözés)
  • operatív hiszteroszkópia (méhüregi mióma kimetszése)
  • diagnosztikus laparoszkópia (hastükrözés)
  • petefészek és petefészek ciszta eltávolítása
  • mióma eltávolítás
  • hasi, kismedencei összenövések oldása
  • teljes, vagy részleges méheltávolítás
Nőgyógyászati műtétek, nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás - Medicover Kórház
Nőgyógyászati műtét

Kérdése van?

Töltse ki űrlapunkat és esetmenedzserünk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Nőgyógyászati műtét

A szakorvossal történt konzultáció alapján rögzített nőgyógyászati műtétek előtti diétát szükséges betartani, illetve a műtét napján éhgyomorral kell érkezni és csak az altatóorvossal megbeszélt gyógyszereit veheti be. Javasoljuk, hogy testékszereit (fül, száj, nyelv, köldök, intim területek) a kórházba érkezés előtt távolítsa el és ne használjon semmilyen kozmetikumot: bőrápolót, krémet, szemfestéket, ajakápolót, rúzst, alapozót.

Fontos, hogy korábbi dokumentumait (zárójelentés, szövettani lelet, citológiai eredmény) és friss leleteit (labor, EKG, mellkasröntgen) valamint az aláírt beleegyező nyilatkozatokat hozza magával.

Laparoszkópos nőgyógyászati műtét

A laparoszkópos eljárásnak köszönhetően néhány kisebb metszésen keresztül ugyanazokat a műtéteket tudjuk elvégezni, mint amelyeket régebben csak nyitott hasi műtéttel lehetett megoldani. Ez a módszer a szervezet számára sokkal kisebb megterhelést jelent, és esztétikailag is szebb sebgyógyulást eredményez.

Kivételes esetben előfordulhat a leggondosabb kivizsgálás ellenére is, hogy olyan elváltozást találunk a műtét során, ami a posztoperatív szakban hosszabb intenzív ellátást igényelne, vagy speciális beavatkozást tenne szükségessé. Ilyenek a kiterjedt hasi összenövések, előrehaladott stádiumban lévő rosszindulatú daganat. Ezekben az esetekben csak diagnosztikus beavatkozást végzünk és a műtét után a megfelelő ellátásról szakorvosunk részletesen tájékoztatja és segíti Önt.

Egyéb szolgáltatások

Modern, kellemes hangulatú, légkondicionált egyágyas szobában helyezzük el ügyfeleinket. Minden szobához saját fürdőszoba, hűtőszekrény és televízió tartozik, valamint ingyenes WIFI hozzáférés is elérhető. Ügyfeleinknek egyéni nővér felügyelet is biztosítunk, aki a tartózkodása alatt segíti az Ön folyamatos gyógyulását.

Jelentkezzen be a

(+36 20) 440 2868

telefonszámon

Vagy ajánlja oldalunkat ismerőseinek!

FacebookLinkedInGoogle+SkypeEmail
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

Név*

E-mail cím*

Telefonszám*

Üzenet*

Kérjük használja a Captcha mezőt*

*kötelező mező

Vállalati egészségbiztosítási csomag ajánlatkérés

Név (kötelező)

Cégnév (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Melyik biztosításunk érdekli? (kötelező)

Hány fő biztosítását tervezi? (kötelező)

Megjegyzés

Kérjük használja a Captcha mezőt*