Nőgyógyászati műtét, nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás - Medicover

Nőgyógyászati műtétek, beavatkozások

Mindannyian tudjuk, mennyire fontos egészségünk megőrzése és a felmerülő problémák időbeni kezelése. Ez különösen igaz a nőkre, hiszen a nőgyógyászati panaszok kellemetlenek, sokszor veszélyesek és mégsem gyakran említjük őket.

A Medicover Kórház a beavatkozások széles skáláját nyújtja pácienseinek szakképzett, tapasztalt orvosok közreműködésével. Amennyiben Önnek panaszai vannak, akár régóta fennálló akár akut, javasoljuk, hogy keresse fel nőgyógyászati szakrendelésünket. Orvosa meg tudja állapítani a problémák forrását, és szükség esetén javaslatot tesz műtét elvégzésére is.

Kórházunkban más intézményekből érkező javaslatokkal is fogadjunk Önt; műtéteinket a legkorszerűbb eljárásokkal, legtöbbször rövid, egynapos sebészet keretében végezzük, gondoskodva az Ön teljes kényelméről.

Nőgyógyászati konzultáció

A különböző nőgyógyászati beavatkozásokat mindig vizsgálatokkal egybekötött alapos konzultáció előzi meg. Ennek során szakorvosa megállapítja a fennálló problémák okát, és a diagnózis alapján gyógyszeres vagy műtéti kezelést javasol.

Amennyiben műtéti beavatkozásra kerül sor, minden esetben megállapítja nőgyógyásza, hogy biztossággal elvégezhető-e az adott vizsgálat. Leggyakrabban vérvételt, mellkas röntgent, EKG-t követően hoz döntést aneszteziológus szakorvossal konzultálva az Ön orvosa.

A műtét előtti teendőket (diéta, gyógyszerek, előkészületek) minden esetben időben ismertetjük Önnel, hogy elég ideje legyen felkészülni és ne maradjanak félelmei, kétségei.

Nőgyógyászati műtétek

Műtéteink döntő többségét laparoszkópos módszerrel végezzük. Így lerövidül a műtéti és a gyógyulási idő, és nem utolsó sorban sokkal kisebb metszéseken keresztül elvégezhető a beavatkozás.

Ez az eljárás a szervezet számára sokkal kisebb megterhelést jelent, és esztétikailag is szebb sebgyógyulást eredményez. Előfordulnak olyan esetek is, amikor a laparoszkópos módszerek nem alkalmazhatóak biztonsággal, ilyenkor hagyományos hasi műtétet kell végezni.

Kivételes esetben előfordulhat a leggondosabb kivizsgálás ellenére is, hogy olyan elváltozást találunk a műtét során, ami a posztoperatív szakban hosszabb intenzív ellátást igényelne, vagy speciális beavatkozást tenne szükségessé. Ilyenek a kiterjedt hasi összenövések, előrehaladott stádiumban lévő rosszindulatú daganat. Ezekben az esetekben csak diagnosztikus beavatkozást végzünk és a műtét után a megfelelő ellátásról szakorvosunk részletesen tájékoztatja és segíti Önt.

Keressen minket!

Hogyan segíthetünk?
Töltse ki űrlapunkat és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kényelmi szolgáltatások

Modern, kellemes hangulatú, légkondicionált egyágyas szobában helyezzük el ügyfeleinket. Minden szobához saját fürdőszoba, hűtőszekrény és televízió tartozik, valamint ingyenes WIFI hozzáférés is elérhető. Ügyfeleinknek egyéni nővér felügyelet is biztosítunk, aki a tartózkodása alatt segíti az Ön folyamatos gyógyulását.

Jelentkezzen be a

+36 20 440 2868
+36 20 383 9518

telefonszámon

Vagy ajánlja oldalunkat ismerőseinek!

FacebookLinkedInGoogle+SkypeEmail
 
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

Név*

E-mail cím*

Telefonszám*

Üzenet*

*kötelező mező

Vállalati egészségbiztosítási csomag ajánlatkérés

Név (kötelező)

Cégnév (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Melyik biztosításunk érdekli? (kötelező)

Hány fő biztosítását tervezi? (kötelező)

Megjegyzés

Kérjük használja a Captcha mezőt*