Ortopédiai műtét

Az ortopédiai fekvőbeteg-ellátás

Az ortopédia a szerzett vagy veleszületett mozgásszervi degenerációkat küszöböl ki különféle módokon, például tartó inak, szalagok, csontok, porcok operálásával és pótlásával, protézisek beültetésével. Rokon területe a traumatológia, ami jobbára a baleseti- és egyéb sérültek ellátására specializálódott, helyreállítással foglalkozó szakterület.

A Medicover Magánkórházban végzett ortopédiai műtét mindig alapos mozgásszervi kivizsgálást, konzultációt igényel, hogy pontosan meghatározható legyen, hogy a műtét milyen ortopéd sebészi eljárást igényel.

Az ortopédiai műtétek az új, modern csúcstechnikával felszerelt műtőben történnek az ország vezető ortopéd sebészei közreműködésével. Korszerű eljárásokat alkalmaznak, törekszenek arra, hogy a beavatkozás a lehető legkíméletesebben történjen, hiszen ennek függvényében rövidül a lábadozási idő.

Keressen minket!

Hogyan segíthetünk?
Töltse ki űrlapunkat és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Lehetséges műtéti beavatkozások

Medicover Kórház - Ortopédiai fekvőbeteg-ellátás, Ortopédiai műtét

Mi az artroszkópia?

Egy diagnosztikai módszer, amikor az ortopéd szakorvos egy parányi kamerával ellátott műszer segítségével, egy ízület belsejét, a porcok felszínét, a szalagokat vizsgálja. A népnyelv ezt a módszert tükrözésnek is nevezi. A modern és sokfunkciós artroszkópoknak köszönhető, hogy segítségükkel nem csupán diagnosztizálni, hanem gyógyítani, műteni is lehet.

Az artroszkóp alkalmas a porckárosodások, szakadások, duzzanatok, ciszták, fájdalmas gyulladások, levált és elakadt porcok, vizsgálatára és terápiájára (pl. térdartroszkópia, vállartroszkópia)

Kényelmi szolgáltatások

Modern, kellemes hangulatú, légkondicionált egyágyas szobában helyezzük el ügyfeleinket. Minden szobához saját fürdőszoba, hűtőszekrény és televízió tartozik, valamint ingyenes WIFI hozzáférés is elérhető. Ügyfeleinknek egyéni nővér felügyelet is biztosítunk, aki a tartózkodása alatt segíti az Ön folyamatos gyógyulását.

Ortopéd sebész szakorvosaink

Jelentkezzen be a

+36 20 440 2868
+36 20 383 9518

telefonszámon

Vagy ajánlja oldalunkat ismerőseinek!

 
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
*kötelező mező
Vállalati egészségbiztosítási csomag ajánlatkérés
 
*kötelező mező