2018-07-11

A HPV-fertőzés tünetei nőkben és férfiakban

Érdemes tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy a HPV vírus nem csak a nőkre jelent veszélyt, de a férfiak is könnyen megfertőződhetnek.
2018-07-10

Miért fontos a székletvizsgálat?

Bizonyos esetekben - krónikus hasmenés, krónikus kimerültség, hirtelen fogyás - a laboratóriumi székletvizsgálat a megoldás a probléma feltárására.
2018-07-06

Mitől alakulhatnak ki a szív- és érrendszeri betegségek?

A kardiovaszkuláris betegség olyan kórkép, amely érinti a szívet, és a szervezet teljes érrendszerét is, de milyen tényezők tehetők felelőssé kialakulásában?
2018-07-04

A férfi egészség fontossága a gyermekvállalásban

Bár a harmincas és negyvenes korcsoport tagjai nagy valószínűséggel felkészültebben várhatják az első gyermeket mind fizikai, mind lelki értelemben, biológiailag azonban mindkét nem esetében negatív hatásai vannak az életkor kitolódásának.
2018-07-03

A férfi nemi hormonok jelentősége – a tesztoszteron

A hormonok befolyásolják nemünket, hatással vannak emésztésünkre, hangulatunkra és az energiaszintünkre is, azaz életműködésünk finomszabályozói.
2018-02-28
A daganatos férfi betegségek megelőzése

A daganatos férfi betegségek megelőzése

A férfi egészségmegőrzés szempontjából elengedhetetlen 45 éves kor felett az évenkénti, urológiai vizsgálaton való részvétel. Amennyiben a családban már előfordult prosztatarákos megbetegedés, a szűrővizsgálat 40 éves kortól ajánlott.
2018-02-23
A daganatos női betegségek megelőzése

A daganatos női betegségek megelőzése

A nőgyógyászati szűrővizsgálat egy preventív jellegű, éves gyakorisággal ajánlott vizsgálat, melynek segítségével kiszűrhetők bizonyos szexuális úton terjedő fertőzések. A vizsgálat fő célja a méhnyak rákmegelőző állapotainak időben történő felismerése, illetve diagnosztizálása.
2018-02-02
Miért fontos a laborvizsgálat?

Miért fontos a laborvizsgálat?

A laboratóriumi vizsgálat nagyban hozzájárul a betegségek korai felismeréséhez, valamint elengedhetetlen információkkal szolgál egyes kezelések hatékonyságának megítéléséhez.
TOPBARRIGHT
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

*kötelező mező

close-link
Vállalati egészségbiztosítási csomag ajánlatkérés
 

*kötelező mező

close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

*kötelező mező

close-link