Dr. Csók Viktor – Általános sebész

Dr. Csók Viktor - Általános sebész, Érsebész szakorvos

Dr. Csók Viktór - Általános sebész

Kiváló visszér specialista szakorvosunk, Dr. Csók Viktor 35 év sebészi tapasztalattal rendelkezik, kiemelten a minimálisan invazív sebészeti eljárások és a lézeres visszérsebészet területén.

2017 elején csatlakozott sebész csapatunkhoz.

Tanulmányok

Dr. Csók Viktor orvosi tanulmányait a Semmelweis Egyetemen kezdte, ahol megszerezte általános és sebész szakorvosi képesítését is. Posztgraduális tanulmányait a németországi Ulm egyetemének orvostudományi karán, valamint az Egyesült Királyságban folytatta, ahol a legújabb sebészeti eljárásokat ismerte meg.

Szerzőként és társszerzőként több, nyomtatott szaklapban megjelent sebészeti cikk fűződik nevéhez, a szakmával kapcsolatos tapasztalatait pedig évről-évre tudományos kongresszusokon adja át.

2005 és 2017 közt az Egyesült Királyságban dolgozott sebészként a Kelet-Angliai Boston West Hospitalban, a Ramsay Healthcare UK magánkórház egyik egységében.

A lézeres visszérkezelés gyakorlatát a Spire Cambridge Lea Hospital-ban, valamint a Fitzwilliam Hospital-ban sajátította el, és az évek során a technológia fejlődésével párhuzamosan, folyamatosan bővítette szakmai ismereteit továbbképzéseken.

Csók doktor pályája során több száz sikeres laparoszkópos műtétet végzett már, a legtöbb tapasztalatot az eljárásban az Egyesült Királyságban, a Colchester Hospital University-ben töltött idő alatt szerezte.

Szakmai elismerések

Magas színvonalú szaktudását és a betegbiztonság iránti elkötelezettségét a Boston West Hospital vezetése és az angliai Boston városa is elismerte. A kórház vezető sebész orvosaként több helyi újságcikkben is méltatták szakértelmét.

Kórházunk elégedett betegei által megfogalmazott pozitív visszajelzések is megerősítik kiváló szaktudását és betegeihez való emberséges hozzáállását.

Mely eljárásokban kérhetem segítségét a Medicover Kórházban?

Orvosaink kiválasztásánál fontos szempontnak tartjuk, hogy szakmailag felkészültek legyenek és nagy rutinnal rendelkezzenek, hogy Ön bizalommal fordulhasson hozzájuk.

Bejelentkezés: +36 1 465 3131

TOPBARRIGHT
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

*kötelező mező

close-link
Vállalati egészségbiztosítási csomag ajánlatkérés
 

*kötelező mező

close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

*kötelező mező

close-link