Online PCR teszt időpontfoglalás

Online PCR teszt időpontfoglalás

Az online PCR teszt igények feldolgozását folyamatosan, a hét minden napján végezzük, így megrendelését akár hétvégén is elküldheti és lefoglalhatja az időpontokat saját maga, munkatársai, illetve családtagjai számára!

Tisztelt Ügyfelünk!

Az alábbi űrlap kitöltésével a koronavírus (CoVid-19) kimutatására alkalmas PCR tesztet rendelhet saját maga, családtagjai, hozzátartozói, illetve 15 főig munkatársai részére, szűrési céllal vagy igazolt koronavírus fertőzöttel szoros kapcsolatba  került, panaszmentes kontaktok vizsgálatára. Szoros kontaktnak az alábbi esetek minősülnek

 • egy háztartásban élők
 • olyan személyek akik személyes kontaktusba kerültek igazoltan fertőzött személlyel
 • vagy zárt légtérben 2-m-en belül, 15 percet meghaladóan tartózkodtak igazoltan fertőzött személlyel.

Amennyiben csak önmagának szeretne PCR vizsgálatot rendelni kérjük az “Egyéni“, amennyiben több személy részére, kérjük a “Csoportos” mezőt jelölje meg.

Csoportos rendelés esetén:

 • kérjük a megrendelés elküldése előtt ellenőrizze a megadott személyek és saját e-mail címét is, mert hibás e-mail cím(ek) esetén a visszaigazolást és a teszt eredményeket nem fogjuk tudni – időben – elküldeni.
 • amennyiben háromnál több személy részére szeretne PCR vizsgálatot rendelni a “További személy hozzáadása” mező bejelölésével teheti meg, maximum 15 főig. Amennyiben ennél több tesztet szeretne igényelni kérjük egy újabb megrendelést indítson.
 • a megrendeléssel még nem kerülnek befoglalásra a mintavételek rendszereinkben. Az időpontokat a megrendelést követően kollégáink e-mail-ben küldik vissza.
 • kérjük, hogy a megrendelt teszteket csak az időpontokat tartalmazó e-mail megérkezését követően fizesse ki webshopunkban, hogy biztosan tudjunk vizsgálati időpont biztosítani.
 • a megrendelt vizsgálatokat webshopunkban bankkártyával előre szükséges kifizetni a munkatársaink által küldött – a vizsgálati időpontokat és helyszínt, valamint a webshopos fizetési oldalunk linkjét tartalmazó – visszaigazoló e-mail megérkezését követő két órán belül. Ellenkező esetben töröljük a befoglalt időpontokat

Egyéni rendelés esetén:

 • kérjük a megrendelés elküldése előtt ellenőrizze e-mail címét, mert hibás e-mail cím(ek) esetén a visszaigazolást és a teszt eredményeket nem fogjuk tudni – időben – elküldeni
 • a megrendeléssel még nem kerül befoglalásra a mintavétel rendszereinkben. Az időpontot a megrendelést követően kollégáink e-mail-ben küldik vissza.
 • a vizsgálatot a helyszínen kérjük kiegyenlíteni

A hét utolsó munkanapján történő mintavételezés esetén, az eredmény a következő napon áll ügyfeleink rendelkezésére, amennyiben a hétvégi leletkiküldés 10 000 Ft/minta díja kiegyenlítésre kerül.

Budapesti klinikáinkon a vizsgálat eredménye – a gyakorlati tapasztalatok alapján – a 14:00 óra előtt vett PCR tesztek esetében a mintavételt követő munkanap végéig készül el. 14:00 óra után vett minták esetén pedig a mintavételt követő 2. munkanap végéig küldjük el az eredményt.

Vidéki klinikáinkon a 12:00 óra után történő mintavételek esetében, mind szoros kontakt személy, mind nem kontakt személynél történő vizsgálat esetén, a teszt eredménye – a gyakorlati tapasztalatok alapján –  mintavételt követő 2.-3. munkanap végéig készül el. A 12:00 óra előtt levett minták vizsgálati eredménye a vizsgálatot követő munkanap végéig készül el.

Kérjük Ügyfeleinket, hogy a mintavételre az időpontot megelőző legalább 15 perccel korábban, a személyi igazolványt előkészítve, arcmaszkban és 4 órás éhgyomorral érkezzenek és ezen időtartam alatt ne dohányozzanak, ne igyanak, ne mossanak fogat, ne használjanak semmilyen száj fertőtlenítő oldatot vagy szájvizet, illetve ne rágózzanak.

PCR tesztet csak panaszmentes személyek számára végzünk, ezért kérjük, hogy Covid-19 tünetekkel (láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom, íz-, illetve szaglásvesztés vagy más gyanús tünet) rendelkező ügyfelek részére ne rendeljenek tesztet, illetve ezen tünetek esetén ne jöjjenek el a vizsgálatra!


Tudomásul veszem, hogy a PCR vizsgálatra 4 órás éhgyomorral szükséges érkezni és ezen időtartam alatt nem szabad dohányozni, fogat mosni, illetve semmilyen száj fertőtlenítő oldatot vagy szájvizet használni vagy rágózni.

Tudomásul veszem, hogy a jelen felületen megrendelt egyéni vagy csoportos PCR szűrésen csak az alábbi esetekben és feltételeknek megfelelő ügyfeleink jelenhetnek meg:

 • szűrési célból vagy szoros kontakt esetén a panasz- és tünetmentes ügyfelek
 • tünetmentes CoViD-19 betegek az első pozitív mintavétel időpontját követő legalább 10 nap után
 • olyan CoViD-19 betegek, akiknek voltak tüneteik, de már nincsenek járványügyi megfigyelés alatt, továbbá minimum 3 napja tünetmentesek és a tünetek megjelenése óta legalább 10 nap eltelt

Továbbá tudomásul veszem, hogy amennyiben a saját vonatkozásomban, valamint az általam a csoportos szűrésre bejelentett személyek koronavírussal való fertőzöttségre utaló tüneteiről, illetve azok hiányáról, vagy korábbi pozitív tesztről nem nyilatkozom a valóságnak megfelelően, vagy a szűrésen akár én, akár az általam a csoportos szűrésre bejelentett személyek a fertőzöttségre utaló tünetekkel (láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom, íz-, illetve szaglásvesztés vagy más gyanús tünet) jelennek meg, ezen kötelezettségszegő felróható magatartással összefüggésben a Medicover Zrt.-nél és harmadik személyeknél keletkezett teljes kár megtérítésére köteles vagyok.

Felelősségem tudatában kijelentem, hogy az általam megrendelt egyéni vagy csoportos PCR szűrés céljából megadott személyek adatai a valóságnak teljes mértékben megfelelnek, továbbá nyilatkozom, hogy a szűrésre bejelentett személyek adatainak a kezelésére az érintett személyektől kapott hozzájárulás alapján jogosult vagyok.