Csoportos PCR teszt megrendelés

Csoportos PCR teszt megrendelés

A csoportos PCR teszt igények feldolgozását folyamatosan, a hét minden napján végezzük, így megrendelését akár hétvégén is elküldheti és lefoglalhatja az időpontokat munkatársai, családtagjai számára!

Tisztelt Ügyfeleink!

Az alábbi űrlap kitöltésével a koronavírus (CoVid-19) kimutatására alkalmas PCR tesztet rendelhetnek legalább 3 fő (családtagok, hozzátartozók, illetve 15 főig munkatársak) részére, szűrési céllal vagy igazolt koronavírus fertőzöttel szoros kapcsolatba  került, panaszmentes kontaktok vizsgálatára. Szoros kontaktnak az alábbi esetek minősülnek:

  • egy háztartásban élők
  • olyan személyek akik személyes kontaktusba kerültek igazoltan fertőzött személlyel
  • vagy zárt légtérben 2-m-en belül, 15 percet meghaladóan tartózkodtak igazoltan fertőzött személlyel.

Az elküldött megrendelésre a teszt időpontokat és helyszíneket tartalmazó válasz e-mailt az űrlap “Megrendelő” résznél megadott e-mail címre 3 órán belül küldik vissza munkatársaink amennyiben a megrendelés 19:00-ig megérkezik (19:00 után érkezett megkeresésekre a következő nap délelőtt válaszolunk). Ha megrendelőként önmagának is szeretne tesztet igényelni kérjük töltsön ki egy “Személy adatai” mezőt is. Kérjük a megrendelés elküldése előtt ellenőrizze a megadott személyek és saját e-mail címét is, mert hibás e-mail cím(ek) esetén a visszaigazolást és a teszt eredményeket nem fogjuk tudni – időben – elküldeni.

Amennyiben kettőnél több személy részére szeretne PCR vizsgálatot rendelni a “További személy hozzáadása” mező bejelölésével teheti meg, maximum 15 fő részére. Amennyiben ennél több tesztet szeretne igényelni kérjük egy újabb megrendelést indítson.

A megrendelt vizsgálatokat webshopunkban bankkártyával (esetleg átutalással) előre szükséges kifizetni a munkatársaink által küldött – a vizsgálati időpontokat és helyszínt, valamint a webshopos fizetési oldalunk linkjét tartalmazó – visszaigazoló e-mail megérkezését követő két órán belül. Ellenkező esetben töröljük a befoglalt időpontokat.

Kérjük, hogy a megrendelt teszteket csak az időpontokat tartalmazó e-mail megérkezését követően fizesse ki webshopunkban, hogy biztosan tudjunk vizsgálati időpont biztosítani.

A vizsgálat eredménye – a gyakorlati tapasztalatok alapján – a 14:00 óra előtt vett PCR tesztek esetében a mintavételt követő munkanap végéig készül el. 14:00 óra után vett minták esetén pedig a mintavételt követő 2. munkanap végéig küldjük el az eredményt.

PCR tesztet csak panaszmentes személyek számára végzünk, ezért kérjük, hogy Covid-19 tünetekkel rendelkező ügyfelek részére ne rendeljen tesztet!


Megrendelő adatai1. személy adatai

Tartózkodási cím (lakhely)2. személy adatai

Tartózkodási cím (lakhely)3. személy adatai

Tartózkodási cím (lakhely)


Tudomásul veszem, hogy a jelen felületen megrendelt csoportos PCR szűrésen csak és kizárólag tünetmentes állapotban jelenhetnek meg az ügyfelek. Továbbá tudomásul veszem, hogy amennyiben a saját vonatkozásomban, valamint az általam a csoportos szűrésre bejelentett személyek koronavírussal való fertőzöttségre utaló tüneteiről, illetve azok hiányáról nem nyilatkozom a valóságnak megfelelően, vagy a szűrésen akár én, akár az általam a csoportos szűrésre bejelentett személyek a fertőzöttségre utaló tünetekkel jelennek meg, ezen kötelezettségszegő felróható magatartással összefüggésben a Medicover Zrt.-nél keletkezett teljes kár megtérítésére köteles vagyok.

Felelősségem tudatában kijelentem, hogy az általam megrendelt csoportos PCR szűrés céljából megadott személyek adatai a valóságnak teljes mértékben megfelelnek, továbbá nyilatkozom, hogy a szűrésre bejelentett személyek adatainak a kezelésére az érintett személyektől kapott hozzájárulás alapján jogosult vagyok.