Medicover Laborpont Nyíregyháza

Tisztelt Ügyfelünk!

Megnyitott nyíregyházi Laborpontunk, ahol orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálatunk és több mint 50 célzottan összeállított laborvizsgálati csomagunk. Időpontjáért hívja Call Centerünket a 06 1 465 3131-es számon!

Akadálymentes bejutás (mozgásában korlátozott személy vagy babakocsival történő érkezés) esetén Laborpontunk a hátsó bejáraton keresztül érhető el, melyet az épület Nyár utca felőli oldaláról lehet megközelíteni. Érkezése előtt kérjük hívja Laborpontunkat a 06 42 886 830-as telefonszámon, hogy kollégáink segítsék bejutását.

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a vizsgálatokat a helyszínen bankkártyával vagy készpénzzel tudják kifizetni!

Teljeskörű koronavírus (CoViD-19) tesztek a Medicover Nyíregyházi Laborponton!

A Medicovernél elérhetőek a teljeskörű koronavírus (CoVid-19) tesztek: PCR teszt, továbbá magas érzékenységű ellenanyag teszt (IgM+IgG), IgG ellenanyag vizsgálat!

PCR tesztünk olyan mikrobiológiai laboratóriumban kerül elvégzésre, mely a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott kritériumoknak megfelel.

A részletekért kattintson ide!

Medicover Laborpont Nyíregyháza

Nyíregyházi laborpontunkon a belváros szívében, központi és könnyen megközelíthető helyen végezzük a mintavételeket. A Medicovernél elérhető teljes laborvizsgálati paletta elérhető laborpontunkon is, az eredményekről pedig online rendszerünkön keresztül otthona kényelmében is tájékozódhat.

Laborvizsgálatok, vérvétel

A laborpontunkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és több mint 50 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag. A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben. A laborvizsgálatokat már reggel 7 órától igénybe veheti laborpontunkon!

Laborvizsgálati árlista

A laborvizsgálatok díjáról részletesen tájékozódhat árlistánkban, azonban nem szerepel benne minden laboratóriumi vizsgálatuk és laboratóriumi csomagunk díja, a további részletekről és árakról ügyfélszolgálati munkatársaink a +36 1 465 3131 telefonszámon tudnak felvilágosítást nyújtani.

A laborpont címe

4400 Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 12.

Elérhetőségek

Időpont-egyeztetés: Időpontjáért kérjük hívja a 06 1 465 3131-es számot!

E-mail:

További elérhetőségek:

Nyitvatartás

  • Hétfő: 07:00 – 12:00
  • Kedd: 07:00 – 12:00
  • Szerda: 07:00 – 12:00
  • Csütörtök: 07:00 – 12:00
  • Péntek: 07:00 – 12:00

Megközelítés

Gépkocsival:

A Vay Ádám krt. felől, illetve a Dózsa György utcából jobbra kanyarodva a körútra.

Gyalogosan:

A Laborpont a körút felől, a Nyírfa tér, Nagy Imre tér, illetve a Dózsa György út felől közelíthető meg gyalogosan.

Tömegközlekedéssel:

Az Autóbuszállomás, Vasútállomás, Szélsőbokori út és Sóstói úti Kórház irányába tartó buszok (2, 4, 4Y, 13, 14, 14F, 17, 17K, 21, 22, 90, 92, H32) Vay Ádám körúti megállója szinte közvetlenül a Laborpont előtt található. Az ellenkező irányú megálló pedig 4 perces sétára van.

Parkolás

Parkolási lehetőség a körút másik oldalán található Korzó bevásárlóközpontban.