Kapcsolat

Tisztelt Ügyfelünk!
Szabadon foglalhatóak időpontok labor-, diagnosztikai és fejlett diagnosztikai vizsgálatainkra, szakrendeléseinkre, fogászatunkra és műtétjeinkre!
A részletekért kattintson ide!

Érdeklődés vizsgálatokkal kapcsolatban

Műtéti konzultációkkal, beavatkozásokkal, szakrendelésekkel, labor és diagnosztikai vizsgálatokkal, illetve fekvőbeteg-ellátással kapcsolatban kérjük a +36 1 465 3131 telefonszámunkat hívják!

A Medicovernél már hétvégén is foglalhat időpontot. Írjon nekünk e-mailt vagy töltse ki űrlapunkat és munkatársaink hamarosan keresni fogják Önt.

kapcsolat@medicover.hu

Meglévő, Medicover Vállalati egészségbiztosítással rendelkező Ügyfeleinket kérjük, hogy bejelentkezéshez a megszokott módon Call Centerünket hívják.

Nyitva tartás: H-P 7.00 – 20.00

1134 Budapest, Váci út 29-31. (Vision Towers)

A honlapunkon feltüntetett szolgáltatások köre tájékoztató jellegű, felmerülő kérdéseivel kapcsolatosan kérjük, keresse munkatársainkat.

Betegjogi képviselő:

Név: Bérczi Ildikó

E-mail: ildiko.berczi@ijsz.bm.gov.hu

Telefon: +36 20 489 9506

Milyen ellátásokkal várjuk?

Megközelítés gépkocsival

A Váci úton a Nyugati pályaudvar felől érkezve a Dózsa György útkereszteződés után egyből jobbra fordulva (Huba utca), majd egyből újra jobbra az Angyalföldi utcára kell fordulni, és az utca végén a jobb oldalon, az irodaház sarkánál lehet a mélygarázsába behajtani.

A Váci úton Újpest felől érkezve az Árpád hídnál a Róbert Károly körútra kanyarodjon balra, majd jobbra fordulva az Angyalföldi utcán végigmenni.

Az utca végén jobb oldalon, az irodaház sarkánál lévő lehajtón lehet a Vision Towers mélygarázsába behajtani. A GPS beállításokban javasolt az 1134 Budapest, Angyalföldi út 6-8. címet megadni érkezési címhez.

Megközelítés tömegközlekedéssel

M3 metró Dózsa György úti megállója illetve 75-ös, illetve 79-es trolibusz Dózsa György úti megállójánál kell leszállni, és a Dózsa György úti aluljáróból a B jelzésű kijáraton érkezve szemben találja a magánkórház bejáratát.

Érkezés

Kérjük, a gördülékeny szolgáltatás igénybevétel érdekében az időpontjára minden esetben 15 perccel korábban érkezzen, hogy az adminisztrációs teendőket el tudjuk végezni, csak így tudjuk garantálni az Ön időpontját.

Klinikánkon a rendelkezésre álló kapacitások erejéig térítésmentesen biztosítunk parkolóhelyeket.