Online koronavírus IgG ellenanyag teszt időpontfoglalás

Online koronavírus IgG ellenanyag teszt időpontfoglalás

Az online IgG ellenanyag teszt igények feldolgozását folyamatosan, a hét minden napján végezzük, így megrendelését akár hétvégén is elküldheti és lefoglalhatja az időpontokat.

Tisztelt Ügyfelünk!

Az alábbi űrlap kitöltésével a korábban lezajlott koronavírus (CoVid-19) fertőzés kimutatására alkalmas IgG ellenanyag tesztet rendelhet saját maga, családtagjai, hozzátartozói, illetve 15 főig munkatársai részére.

A vizsgálattal a koronavírus fertőzés után kialakult IgG immunválasz mérhető, ha az immunrendszer megfelelő ellenanyag termeléssel válaszol a fertőzésre. Ebben az esetben a vizsgálattal megállapítható, hogy valaki átesett-e már a fertőzésen és kialakult-e védettsége.

A vizsgálat elvégzése a koronavírus gyanúját keltő betegség kezdetét követően legalább 2 hét elteltével javasolt.

A vizsgálat eredménye alkalmas a koronavírus elleni védettségi igazolvány kiállítására, melynek menetéről a kiállító hatóság honlapján tájékozódhat.

Amennyiben csak önmagának szeretne koronavírus IgG ellenanyag vizsgálatot rendelni kérjük, az “Egyéni“, amennyiben több személy részére, kérjük, a “Csoportos” mezőt jelölje meg.

Csoportos rendelés esetén:

 • kérjük, a megrendelés elküldése előtt ellenőrizze a megadott személyek és saját e-mail címét is, mert hibás e-mail cím(ek) esetén a visszaigazolást és a teszt eredményeket nem fogjuk tudni – időben – elküldeni.
 • amennyiben háromnál több személy részére szeretne IgG ellenanyag vizsgálatot rendelni a “További személy hozzáadása” mező bejelölésével teheti meg, maximum 15 főig. Amennyiben ennél több tesztet szeretne igényelni, kérjük, egy újabb megrendelést indítson.
 • a megrendeléssel még nem kerülnek foglalásra a mintavételek rendszereinkben. A mintavételi időpontokat a megrendelést követően kollégáink e-mail-ben küldik.
 • kérjük, hogy a megrendelt teszteket csak az időpontokat tartalmazó e-mail megérkezését követően fizesse ki webshopunkban, hogy biztosan tudjunk vizsgálati időpont biztosítani.
 • a megrendelt vizsgálatokat webshopunkban bankkártyával, előre szükséges kifizetni a munkatársaink által küldött – a vizsgálati időpontokat és helyszínt, valamint a webshopos fizetési oldalunk linkjét tartalmazó – visszaigazoló e-mail megérkezését követő két órán belül. Ellenkező esetben töröljük a foglalt időpontokat.

Egyéni rendelés esetén:

 • kérjük a megrendelés elküldése előtt ellenőrizze e-mail címét, mert hibás e-mail cím esetén a visszaigazolást és a teszt eredményeket nem fogjuk tudni – időben – elküldeni
 • a megrendeléssel még nem kerül foglalásra a mintavétel rendszereinkben. A mintavételi időpontot a megrendelést követően kollégáink e-mail-ben küldik.
 • a vizsgálat díját a helyszínen kérjük kiegyenlíteni

Az IgG ellenanyag vizsgálat eredménye 1-3 munkanapon belül készül el és válik elérhetővé online rendszerünkben, illetve az EESZT felületén

Kérjük Ügyfeleinket, hogy a mintavételre az időpontot megelőző legalább 15 perccel korábban, a személyi igazolványt előkészítve, arcmaszkban érkezzenek. A vizsgálat nem igényel semmilyen előkészületet.

A vizsgálatot csak panaszmentes személyek számára végezzük.

A laborunk által végzett ellenanyag tesztek (IgM/IgG  és kvantitatív IgG) nem a tüskefehérje (spike protein) elleni ellenanyagot mérik, hanem a vírus specifikus nukleokapszid elleni ellenanyagokat. A jelenlegi oltások utáni védettség mérésére így nem alkalmasak.

Kérjük, válasszon, hogy egyéni, vagy csoportos foglalást szeretne indítani:


Tudomásul veszem, hogy a jelen felületen megrendelt egyéni vagy csoportos IgG ellenanyag szűrésen csak az alábbi esetekben és feltételeknek megfelelő ügyfeleink jelenhetnek meg:

 • már lezajlott koronavírus, vagy ahhoz hasonló tüneteket mutató, de nem igazolt fertőzést követően,
 • panasz és tünetmentes esetben.
 • A vizsgálat abban az esetben ad megbízható eredményt, ha az a betegség megjelenését követően legalább 2 héttel később kerül elvégzésre.

Továbbá tudomásul veszem, hogy amennyiben a saját vonatkozásomban, valamint az általam a csoportos szűrésre bejelentett személyek koronavírussal való fertőzöttségre utaló tüneteiről, illetve azok hiányáról, vagy korábbi pozitív tesztről nem nyilatkozom a valóságnak megfelelően, vagy a szűrésen akár én, akár az általam a csoportos szűrésre bejelentett személyek a fertőzöttségre utaló tünetekkel (láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom, íz-, illetve szaglásvesztés vagy más gyanús tünet) jelennek meg, ezen kötelezettségszegő felróható magatartással összefüggésben a Medicover Zrt.-nél és harmadik személyeknél keletkezett teljes kár megtérítésére köteles vagyok.

Kijelentem, hogy az általam megrendelt egyéni vagy csoportos IgG ellenanyag vizsgálat céljából megadott személyek adatai a valóságnak teljes mértékben megfelelnek, továbbá nyilatkozom, hogy a vizsgálatra bejelentett személyek adatainak a kezelésére az érintett személyektől kapott hozzájárulás alapján jogosult vagyok.