Medicover Klinika és Fogászat Győr

országos IgG akció
országos IgG akció

A Medicover fogászatain széles körű kezeléseket kínálunk az egyszerűbb fogtöméstől és gyökérkezeléstől kezdve a fogfehérítésen át a fogpótlásig, fogsorok készítéséig és fogimplantátumok beültetéséig. Tovább a Győr Fogászati Klinika oldalára >>>

Már győri klinikánkon is van lehetőség röntgenvizsgálatra!

Medicover Klinika és Fogászat Győr

Győri Klinikánkon 23 szakágban kínálunk magas szintű szakorvosi ellátást, legyen szó a panaszok komplex kivizsgálásáról, általános egészségi állapotfelmérésről, labor- illetve diagnosztikai vizsgálatokról, szűrésről vagy tanácsadásról. Egészségközpontunkban sokéves tapasztalattal rendelkező empatikus csapatunk tesz meg mindent ügyfeleink egészségének megőrzéséért.

Laborvizsgálatok, vérvétel

A klinikánkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és 46 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag.

A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben.

A laborvizsgálatokat már reggel 7 órától igénybe veheti klinikánkon!

Szakrendelések, diagnosztika

Árak, Árlista

Győri klinikánkon a szakorvosi vizsgálatok díja 12.000 – 20.000 Ft között változik szakágtól függően, a részletekről telefonos ügyfélszolgálatunkon illetve a győri klinikákra vonatkozó árlistánkon tájékozódhat.

Elérhetőségek

Cím: 9024 Győr, Hunyadi J. utca 14. (Leier City Center Irodaház)

Nyitvatartás:

  • Hétfő:  7:00 – 19:00
  • Kedd:  7:00 – 19:00
  • Szerda: 7:00 – 20:00
  • Csütörtök: 7:00 – 20:00
  • Péntek: 7:00 – 15:00

Időpont-egyeztetés: + 36 1 465 3131

E-mail:

További elérhetőségek:

Betegjogi képviselő: dr. Borbély Emőke

  • +36 20 4899 554
  • emoke.borbely@ijb.emmi.gov.hu

Megközelítés

Gépkocsival:

1-es út/Belváros felől a Baross Gábor hídról jobbra a Wesselényi utcába, majd szintén jobbra a Zrínyi utcába kell kanyarodni, a Leier mélygarázs után kb. 100 m-rel található a Medicover gépkocsi bejárata.
81/82/83-as főút felől centrum irányába a Szigethy Attila útig, onnan a Zrínyi utcába kanyarodva lehet elérni a Medicover ügyfélparkolóját, kb. 100 m-rel a Leier mélygarázs után.

Gyalogosan:

Leier City Center Irodaház, bejárat a Hunyadi utca (vidéki buszpályaudvar)/Zrínyi utca sarkán.

Parkolás

Behajtás a Zrínyi utca felől, a Leier mélygarázs után kb. 100 m-rel jobbra. A parkolóba csöngetés után lehet behajtani.

Klinikánkon a rendelkezésre álló kapacitások erejéig térítésmentesen biztosítunk parkolóhelyeket. A vizsgálati időn túli parkolás esetén további díjakat számolhatunk fel.