Szakrendelések

karácsonyi ajándékkártya
karácsonyi ajándékkártya mobilos

Szakrendelések, magánrendelés, járóbeteg-ellátás

A Medicover országszerte mintegy 60 szakterületen nyújt széleskörű egészségügyi szolgáltatást.

Szakorvosaink sokéves szakmai tapasztalattal, gyakorlattal rendelkeznek. Mind az emberi, mind az orvos szakma szempontjából magas szintű ellátást nyújtanak, amelynek központjában nemcsak a betegség, hanem maga az ember áll.

A szakrendelések gyakorlatilag várakozás nélkül elérhetőek, köszönhetően az előzetes időpont foglalási rendszerünknek. Szolgáltatásinkat magánszemélyként, eseti alapon történő fizetéssel is igénybe tudja venni.

Válasszon szakrendelést:

Kérjen időpontot!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak!

Kiemelt ellátási központjaink

17_nogyogyaszat-centrum-100x100

Nőgyógyászati centrum

A Medicover Nőgyógyászati Centrumát azért hívtuk életre, hogy kiemelkedő színvonalú, szakszerű segítséget nyújtsunk bármely életszakaszban felmerülő női problémára.

gyermekgyogyaszat-ikon

Gyermekgyógyászati centrum

A Medicover Gyermekgyógyászati Centrum nagy tapasztalattal rendelkező empatikus csapata mindent megtesz a gyermekei egészségének megőrzéséért.

gasztro-medicover-ikon

Gasztroenterológiai Centrum

A Medicover Gasztroenterológiai Centrumban komplex, minden területre kiterjedő ellátást biztosítunk Ügyfeleink számára.

Szakrendelések

Ikon

Aneszteziológia

Az aneszteziológia legfőbb célja, hogy az eszméletlen, vagy a külső behatásokat elhárítani képtelen állapotban lévő beteg életfunkcióit fenntartsa.

Ikon

Angiológia

Az angiológia szó a görög „angio”, ér és a „logos”, tudást jelentő szavakból ered és az orvostudománynak ez a szakterülete az erek (artériák, vénák) valamint nyirokerek betegségeit kezeli.

Ikon

Audiológia

Az audiológia szakterülete a halláscsökkenés különböző formáival, mértékével, diagnózisával, valamint a hallássérültek vizsgálatával foglalkozik.

Ikon

Belgyógyászat

A belgyógyászat a mai orvostudomány egyik legszerteágazóbb területe, hiszen a belső szervek – hasüregben, mellkasban lévők – kóros elváltozásaival, azok gyógyításával foglalkozik.

Ikon

Bőrgyógyászat

A bőrgyógyászat a bőrnek és szarufüggelékeinek – a hajnak és a körmöknek – betegségeit, illetve daganatos elváltozásait vizsgálja, de feladatai közé tartozik a megelőző-jellegű szűrések elvégzése is.

Ikon

Diabetológia

A diabetológia a cukorháztartás zavaraival, illetve a cukorbetegség megelőzésével, kezelésével, valamint szövődményeivel foglalkozik.

Ikon

Dietetika

A dietetika a táplálkozás, az élelmezés tudománya, amely a kiegyensúlyozott táplálkozási tanácsok mellett a különböző megbetegedések gyógyítását célzó, egyénre szabott diétás tanáccsal is segít.

Ikon

Endokrinológia

Az endokrinológia a belgyógyászat egyik szakterülete, amely a belső elválasztású mirigyek működésének élettanával, azok betegségeivel foglalkozik.

Ikon

ENG/EMG vizsgálat

Az ENG vizsgálat (electroneurográfiás) a perifériás idegek vezetési sebességéről, azok állapotáról ad felvilágosítást. A vizsgálat elsősorban a vázizmok (akaratlagosan szabályozható működésű izmok) motoros egységeinek állapotáról kapunk információt.

Ikon

Érsebészet

Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik.

Ikon

Fizikoterápia

A gyógytorna mellett az elektroterápiának a mozgásszervi megbetegedések kezelésében is fontos szerep jut, sok esetben kiváltja a hagyományos gyógyszeres kezelést is.

Ikon

Fül-orr-gégészet

Az általános fül-orr-gégészeti szakvizsgálat során a fül, az orr- és melléküregek, a szájüreg, a garat, a gége, a nyálmirigyek valamint a nyaki régió vizsgálatára kerül sor.

Ikon

Gasztroenterológia

A gasztroenterológia a belgyógyászat egyik ága, amely a gyomor és bélrendszer, valamint a máj-, epe- és hasnyálmirigybetegek kivizsgálására specializálódott.

Ikon

Gerincsebészet

A gerincsebészeti betegségek tárgykörébe a kopás, elhasználódás miatt kialakult eltérések (degeneratív kórképek), daganatok, gyulladásos betegségek, törések, ficamok, veleszületett deformitások és szerzett deformitások tartoznak.

Ikon

Gyermek szakrendelések

A gyermekgyógyászati szakrendelésen a gyermekorvos feladata a gyermekkori betegségek mielőbbi kiszűrése, másrészt a felnőttkorban megjelenő, de már gyermekkorban elinduló kórállapotok felfedezése.

Ikon

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs a fizioterápián belül egy olyan gyógymasszőr által végzett kezelés, amelyet mindig orvosi indikációra alapján nyújtunk.

Ikon

Gyógytorna

A gyógytorna az a fizioterápiás módszer, amellyel az egyes mozgásszervi panaszokat, sérüléseket hatékonyan kezeljük, s gyógytornász segítségével egyénre szabott mozgáskezelést biztosítunk.

Ikon

Hematológia

A hematológia a belgyógyászat azon ága, amely a vér, valamint a vérképző- és nyirokszervek betegségeivel foglalkozik (pl. véralvadási zavarok, vérszegénység)

Ikon

Immunológia

Az immunológus szakorvos az immunrendszer működésével kapcsolatos problémákkal foglalkozik, annak hibás működését, rendellenességeit (autoimmun betegségek) vizsgálja.

Ikon

Infektológia

Az infekció fertőzést jelent, az infektológia pedig nem más, mint a fertőző betegségekkel foglalkozó szakterület. Az infektológia szoros kapcsolatban áll az epidemiológiával (járványtan).

Ikon

Kardiológia

A kardiológia magába foglalja a szív- és érrendszeri betegségek rizikójának felismerését, a magasvérnyomás-betegség, a szív gyulladásos betegségeinek diagnosztizálását és kezelését.

Ikon

Nefrológia

A vese gyógyászatának tudománya a nefrológia, mely a vesék működésével, illetve működési zavaraival foglalkozik.

Ikon

Neurológia

A neurológia a központi (agy és gerincvelő) és perifériás idegrendszer szervi eltéréseivel, betegségeivel foglalkozó szakterület.

Ikon

Nőgyógyászat

A nőgyógyászati szakrendelés a női nemi szervek problémáinak felismerésével és kezelésével foglalkozik. Panaszmentes időszakban is érdemes legalább évente fölkeresi a nőgyógyász rendelését.

Ikon

Ortopédia

Az ortopéd szakorvos a mozgásszervi betegségek kóroki tényezőinek feltárásával, a mozgásszervek (csontok, ízületek, szalagok, inak, izmok) részletes vizsgálatával foglalkozik.

Ikon

Plasztikai sebészet

A plasztikai sebészet keretein belül olyan bőrelváltozások eltávolítását végezzük el, mint a fibrómák, zsírcsomók, basaliómák, kásadaganatok anyajegyek, valamint műtéti hegek.

Ikon

Proktológia

A proktológiai szakrendelés az általános sebészet alterülete, mely a végbél tanulmányozására szakosodott. Segítségével gyógyítható az aranyér, végbélsipoly, és a végbélrepedés is.

Ikon

Pszichiátria

A pszichológusok elsősorban a lelki folyamatok megismerésére törekednek, a pszichiáterek viszont a testi és lelki folyamatok kölcsönhatásait vizsgálják.

Ikon

Pulmonológia

A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik, mint pl. az allergia, asztma és tüdőbetegségek.

Ikon

Reumatológia

A reumatológia a mozgásszervek nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódott. Foglalkozik a gerinc, porckorongok, csontok, ízületek, szalagok, inak, izmok megbetegedéseivel.

Ikon

Sebészet

Szakorvosainkat egyrészt panaszmentes, de szűrő- vagy belgyógyászati vizsgálat során felfedezett sebészi kezelést igénylő betegségekkel vagy különböző panaszokkal bíró páciensek keresik fel.

Ikon

Szemészet

Szemészeti rendelésünkön szakorvosaink a panaszok és szűrővizsgálati jellegű ellenőrzéseken túl műtéti megoldásokkal és egynapos beavatkozásokkal is várják Ügyfeleinket.

Ikon

Traumatológia

A traumatológus szakorvos a sérülést követő elváltozások kezelésével, a fájdalom csillapításával és a balesetet megelőző anatómiai állapot helyreállításával foglalkozik.

Ikon

Urológia

Az urológus, a férfi és női húgyutak (vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső) veleszületett és szerzett rendellenességeivel, betegségeivel foglakozik.