Műtétek

karácsonyi ajándékkártya
karácsonyi ajándékkártya mobilos

Műtét, fekvőbeteg ellátás

A Medicover Kórházban a legmodernebb technológiát alkalmazó orvosi eszközöket használunk, korszerű műtéti valamint betegellátási körülményeket biztosítunk a sikeres gyógyítás és az Önök kényelmének szolgálatában.

Magánkórházunkban 60 férőhely, légkondicionált szobák és személyre szabott ellátás várja pácienseinket. Egyéni nővér felügyelet biztosítunk, aki a tartózkodása alatt segíti az Ön folyamatos ellátását.

Műtőinkben a legkorszerűbb műszereket használjuk, biztosítva ezzel a kíméletes műtéti technikák illetve eljárások alkalmazását.

Kérjen időpontot!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak!

Medicover Egészségpénztáron keresztül szolgáltatásaink akár 20% adó-, és további 10% egyedi kedvezménnyel vehetők igénybe!
Részletek >>

Ikon

Érsebészeti műtét

Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik. Ebbe a körbe tartozik az érszűkület, a visszeresség, az értágulatok, a trombózis és azok kezelése. Az érsebészet foglalkozik még a cukorbetegségből és magas vérnyomásból eredő érbetegségekkel is.

Ikon

Fül-orr-gégészeti műtét

A Medicover Magánkórház fül-orr-gégészeti részlege foglalkozik a fül, az orr és melléküregei, a szájüreg, a garat, a gége, a nyálmirigyek és a nyaki szervek megbetegedéseinek műtéti (pl. FESS műtét, Torokmandula műtét, Orrmandula műtét, LAUP (horkolás gátló műtét), Orrsövény műtét, Pajzsmirigy műtét) gyógyításával.

Ikon

Gerincsebészeti műtét

A gerincsebészet a gerinc ortopédiai problémáinak műtéti megoldásaira szakosodott, amennyiben a konzervatív kezelés nem elegendő a páciens felépüléséhez.

Ikon

Gyermeksebészet

A Medicover Kórház gyermeksebészeti ellátása magában foglalja az urológiai (pl. körülmetélés, here visszértágulat), hasi sebészeti (sérvműtétek) és bőrgyógyászati beavatkozásokat (bőrelváltozások és benőtt köröm eltávolítása) is.

Ikon

Kéz- és lábsebészeti műtétek

A kézsebész feladata elsősorban a kéz sérüléseinek, illetve degeneratív elváltozásainak gyógyítása elsősorban műtéti úton, valamint ezek utókezelése, melyek fő célja az érzékszervi funkciók visszaállítása és megtartása, valamint a finommozgások helyreállítása, a kéz fejlődési rendellenességei, gyulladásos, illetve daganatos elváltozásai.

Ikon

Nőgyógyászati műtétek

A Medicover Kórházban a nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás és a nőgyógyászati műtét kiválasztása során mindig előnyben részesítjük a kis terheléssel járó, hiszteroszkópia és laparoszkópia (hastükrözés) módszerével végzett beavatkozásokat illetve műtéti eljárásokat (pl. mióma eltávolítás, petefészek ciszta eltávolítás, méhnyakműtét).

Ikon

Ortopédiai műtét

Az ortopédiai ellátás során mozgásszervi elváltozásokat kezelünk pl. inak, szalagok, csontok, porcok műtéti kezelésével (pl. Alagút szindróma műtét, Vállműtét, Térdműtét, Bütyök műtét, Kalapácsujj műtét) vagy pótlásával (protézis).

Ikon

Sebészeti műtét

A Medicover Magánkórházban végzünk egynapos és kórházi jelenlétet igénylő sebészeti beavatkozásokat és műtétet (pl. epekő eltávolítás, visszérműtét, sérvműtét) egyaránt. A sebészeti fekvőbeteg részlegünkön elismert orvosok és tapasztalt szakdolgozók biztosítják ügyfeleinknek a biztonságos ellátást.

Ikon

Szemészeti műtétek

Szemészeti fekvőbeteg ellátás során számos műtéti lehetőséggel (kúszóhályog műtét, fibróma, árpa, ciszta, atheroma eltávolítása, kétoldali felső szemhéj plasztika, szürkehályog műtét és műlencse beültetés) állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Ikon

Tartózkodás a Medicover Kórházban

A Medicover Kórház és Klinika a hazai magán-egészségügyi ellátásban az egyik legszínvonalasabb, legmeghatározóbb szolgáltatást nyújtja. Szakorvosaink nem a betegséget, hanem az embert gyógyítják.

Ikon

Urológiai műtét

A Medicover Kórház urológiai fekvőbeteg ellátása kiterjed a női- és férfi húgyutak – vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső –, bizonyos megbetegedéseinek műtéti úton történő kezelésére (pl. inkontinencia, here visszér tágulat, circumcisio).