Gyermek szakrendelések

Gyermek szakrendelések, magánrendelés, járóbeteg-ellátás

Medicovernél tudjuk, hogy a gyermekek egészsége a legfontosabb egy szülő számára.

Kórházunkban és klinikáinkon több kiemelt szakterületen is biztosítjuk a Medicovertől megszokott magas színvonalú ellátást kis páciensek részére is, melyek szakorvosi területtől függően akár már 4 éves kortól elérhetőek, azonban a lent felsorolt szakterületek igénybevétele külön szakvizsgálat keretében történik, így nem részei az általános gyermekgyógyászati vizsgálatnak.

Gyermek szakrendeléseinken szakorvosaink a betegségorientált gyógyítás mellett nagy hangsúlyt fektetnek azok megelőzésére is. Szakrendeléseinken a komplex terápia mellett egészségvédelemmel és egészségmegőrzéssel kapcsolatban is kérhet tanácsot felkészült szakorvosainktól.

Kérjen időpontot!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak!

A szakrendelések gyakorlatilag várakozás nélkül elérhetőek, köszönhetően az előzetes időpont foglalási rendszerünknek. Szolgáltatásink magánszemélyként, eseti alapon történő fizetéssel is igénybe vehetők.

Ikon

Általános gyermekgyógyászat

Láz, torokfájás, gyomorpanaszok. Gyermekgyógyászati szakrendelésünkön szakorvosaink a betegségorientált gyógyítás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a betegségek megelőzésére is.

Ikon

Csecsemő csípőszűrés

A csípőízületek fejlettségének szűrése, az időben felismert és korrigált eltérések akár egész életen át tartó problémákat is megelőzhetnek, különösen, ha a családban már előfordult csípőficam.

Ikon

Gyermek bőrgyógyászat

A gyerekek sokszor nem szólnak, ha karjukon, lábukon, vagy a hajlatokban valami viszket, így csak a látható tünetekre hagyatkozhatunk fürdetéskor, vagy ha észrevesszük, hogy játék közben sokat vakarózik.

Ikon

Gyermek endokrinológia

Sokszor nem is gondolunk rá, hogy a gyermekünknél tapasztalt hirtelen súlygyarapodás, növekedés, fáradékonyság, hajhullás vagy gyakori szomjúság az összetett endokrin rendszer zavarából ered.

Ikon

Gyermek fül-orr-gégészet

Fülfájás, torokfájás, hallási problémák, tartós rekedtség, légúti panaszok. Gyermek fül-orr-gégészeink a ksi páciensekhez igazódó módszerekkel diagnosztizálnak minden panaszt.

Ikon

Gyermek kardiológia

A gyermek kardiológia szakrendelésen a veleszületett szívfejlődési rendellenességek és a szerzett szív- és érrendszeri betegségek diagnosztizálása és kezelése történik.

Ikon

Gyermek ortopédia

Csecsemőkortól felnőttkorig nagy hangsúly van a mozgás szervrendszerének megfelelő fejlődésén, mert ez az életszakasz, amikor a legtöbb veleszületett, vagy szerzett mozgásszervi rendellenesség hatékonyan korrigálható.

Ikon

Gyermek pulmonológia

Gyermek pulmonológia szakrendelésünkön tapasztalt és kedves szakorvos várja a kis beteget, hogy a légutak és a tüdő megbetegedései mielőbb diagnosztizálásra és szakszerű kezelésre kerüljenek és a légzés ismét könnyűvé váljon.

Ikon

Gyermek traumatológia

Egy gyermekben a legkisebb sérülés, egy horzsolás, vagy esés is nagy ijedtséget vált ki. Fontos azonban, hogy a szülő megőrizze ilyen esetben is nyugalmát és higgadtan meg tudja ítélni a helyzet súlyosságát.

Ikon

Gyermekradiológia

A gyermek ultrahangvizsgálatok szűrő jelleggel vagy panaszok esetén diagnosztikai céllal kitűnően alkalmazhatók. Elsősorban a lágyrészek, hasi szervek, ízületek vizsgálatában használatos.