Medicover Alkotás Point Klinika

Medicover Alkotás Point Klinika

Alkotás Klinikánkon 32 szakágban kínálunk magas szintű szakorvosi ellátást, legyen szó a panaszok komplex kivizsgálásáról, általános egészségi állapotfelmérésről, labor- illetve diagnosztikai vizsgálatokról, szűrésről vagy tanácsadásról. Egészségközpontunkban sokéves tapasztalattal rendelkező empatikus csapatunk tesz meg mindent ügyfeleink egészségének megőrzéséért.

Laborvizsgálatok, vérvétel

A klinikánkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és 46 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag.

A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben.

A laborvizsgálatokat már reggel 7 órától igénybe veheti klinikánkon!

Budapesti klinikáinkon a szakorvosi vizsgálatok díja 25 000 – 35 000 Ft között változik szakágtól függően, a részletekről telefonos ügyfélszolgálatunkon illetve a budapesti klinikákra vonatkozó árlistánkon tájékozódhat.

Elérhetőségek

Cím: 1123 Budapest, Alkotás utca 50.

Nyitvatartás:

  • Hétfő: 07:00 – 20:00
  • Kedd: 07:00 – 20:00
  • Szerda: 07:00 – 20:00
  • Csütörtök: 07:00 – 20:00
  • Péntek: 07:00 – 20:00

Időpont-egyeztetés: + 36 1 465 3131

E-mail:

További elérhetőségek:

Betegjogi képviselő: Ivonyné dr. Munk Julianna

  • +36 20 489 9520
  • julianna.munk@ijb.emmi.gov.hu

Megközelítés

Gépkocsival:

BAH-csomópont felől a csomóponton áthaladva, az Alkotás utcán jobbra tartva, az első lehetőségnél a Győri útra ráfordulva, Csörsz utcai kereszteződést elhagyva lehet az Alkotás Point mélygarázsába balra kanyarodva behajtani.

Déli pályaudvar felől az Alkotás utcán, a BAH-csomópontban a duplán balra kanyarodó sávot választva lehet visszakanyarodni, majd a BAH-csomópont felőli leírás szerint behajtás az Alkotás Point mélygarázsába.

Márvány utca – Győri út felől érkezve a Táltos utca után, a Csörsz utca előtt jobbra kanyarodva lehet behajtani az Alkotás Point mélygarázsába.

Gyalogosan:

Bejárat az Alkotás utcától a Csörsz utcán haladva a második, a Győri úthoz közelebb eső B és C épületszárny közötti bejáraton keresztül.

Parkolás

Behajtás a Győri út felől érhető el. Az általunk e-mailben küldött linken keresztül szükséges előre regisztrálni a gépjármű rendszámát. Regisztráció nélkül nem lehet lehajtani a mélygarázsba.

Klinikánkon a rendelkezésre álló kapacitások erejéig térítésmentesen biztosítunk parkolóhelyeket. A vizsgálati időn túli parkolás esetén további díjakat számolhatunk fel.