Medicover Klinika és Fogászat Szeged

országos IgG akció
országos IgG akció

A Medicover fogászatain széles körű kezeléseket kínálunk az egyszerűbb fogtöméstől és gyökérkezeléstől kezdve a fogfehérítésen át a fogpótlásig, fogsorok készítéséig. Tovább a Szegedi Fogászati Klinika oldalára >>>

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy Szegedi Klinikánkon most kedvezményesen 10 000 Ft-ért vehetik igénybe PCR tesztünket.

A részletekért kattintson ide!

Medicover Klinika és Fogászat Szeged

Szegedi Klinikánkon 22 szakágban kínálunk magas szintű szakorvosi ellátást, legyen szó a panaszok komplex kivizsgálásáról, általános egészségi állapotfelmérésről, labor- illetve diagnosztikai vizsgálatokról, szűrésről vagy tanácsadásról. Egészségközpontunkban sokéves tapasztalattal rendelkező empatikus csapatunk tesz meg mindent ügyfeleink egészségének megőrzéséért.

Laborvizsgálatok, vérvétel

A klinikánkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és 46 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag.

A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben.

A laborvizsgálatokat már reggel 7 órától igénybe veheti klinikánkon!

Árak, Árlista

Szegedi klinikánkon a szakorvosi vizsgálatok díja 13.000 – 16.000 Ft között változik szakágtól függően, a részletekről telefonos ügyfélszolgálatunkon illetve a szegedi klinikákra vonatkozó árlistánkon tájékozódhat.

Elérhetőségek

Cím: 6723, Szeged, Felső Tisza-Part 25.

Nyitvatartás:

  • Hétfő: 07:00 – 20:00
  • Kedd: 07:00 – 20:00
  • Szerda: 07:00 – 20:00
  • Csütörtök: 07:00 – 20:00
  • Péntek: 07:00 – 13:00

Időpont-egyeztetés: + 36 1 465 3131

E-mail:

További elérhetőségek:

Betegjogi képviselő: dr. Komjáti Andrea

  • +36 20 4899 537
  • andrea.komjati@ijb.emmi.gov.hu

Megközelítés

Gépkocsival:

A  Felső Tisza-Parton a  “Sárga” felől érkezve, közvetlenül megközelíthető a Klinika, a belváros felől pedig a Hajós utcára bekanyarodva érhető el a parkoló.

Gyalogosan:

A Hajós u. buszmegállótól a Tisza felé indulva a Felső Tisza-Parton a Bertalan híd irányában az épület közepén található a bejárat.

Parkolás

Ingyenes parkolás közvetlenül az épület mellett érhető el. A parkolót a Felső Tisza-Partról az Árboc utcába kanyarodva, majd a Maros és a Kis-Tisza utcán áthaladva lehet megközelíteni.