Medicover Klinika és Fogászat Pécs

országos IgG akció
országos IgG akció

A Medicover fogászatain széles körű kezeléseket kínálunk az egyszerűbb fogtöméstől és gyökérkezeléstől kezdve a fogfehérítésen át a fogpótlásig, fogsorok készítéséig és fogimplantátumok beültetéséig. Tovább a Pécs Fogászati Klinika oldalára >>>

Medicover Klinika és Fogászat Pécs

Pécsi Klinikánkon több mint 25 szakágban kínálunk magas szintű szakorvosi ellátást, legyen szó a panaszok komplex kivizsgálásáról, általános egészségi állapotfelmérésről, labor- illetve diagnosztikai vizsgálatokról, szűrésről vagy tanácsadásról. Egészségközpontunkban sokéves tapasztalattal rendelkező empatikus csapatunk tesz meg mindent ügyfeleink egészségének megőrzéséért.

Laborvizsgálatok, vérvétel

A klinikánkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és 46 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag.

A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben.

A laborvizsgálatokat már reggel 7 órától igénybe veheti klinikánkon!

Pécsi orvosaink és szakembereink

Árak, Árlista

Pécsi klinikánkon a szakorvosi vizsgálatok díja 14.000 – 22.000 Ft között változik szakágtól függően, a részletekről telefonos ügyfélszolgálatunkon illetve a pécsi klinikákra vonatkozó árlistánkon tájékozódhat.

Elérhetőségek

Cím: 7621 Pécs, Munkácsy Mihály u. 15.

Nyitvatartás:

  • Hétfő:  07:00 – 20:00
  • Kedd: 07:00- 20:00
  • Szerda: 07:00 – 20:00
  • Csütörtök: 07:00 – 20:00
  • Péntek: 07:00 – 20:00

Időpont-egyeztetés: + 36 1 465 3131

E-mail: kapcsolat@medicover.hu

További elérhetőségek: Medicover a Facebookon

Betegjogi képviselő: dr. Fehér Hajnalka

  • +36 20 4899 533
  • hajnalka.feher@ijb.emmi.gov.hu

Megközelítés

Gépkocsival:

Munkácsy utcai klinikánk gépkocsival a Felsőmalom utca irányából közelíthető meg. A 6-os főútról a Rákóczi úti csomópontnál lekanyarodva a Felsőmalom utcán az első balra nyíló utca.

Gyalogosan, autóbusszal:

Klinikánk tömegközlekedéssel minden, az Árkád bevásárló központ megállót érintő járattal egyszerűen megközelíthető.

A Rákóczi útról a Fürdő utcán felsétálva 10 perc alatt elérhető.

Parkolás

Parkolási lehetőség a Kossuth téren található mélygarázsban van, mely a Fürdő utcán átsétálva 5 percre található Klinikánktól.