Medicover Klinika és Fogászat Pécs

Tisztelt Ügyfeleink!

Pécsi Klinikánk könnyen megközelíthető belvárosi helyszínre, a Munkácsy Mihály utca 15. szám alá költözött.

Fogászati rendelőnk megnyitott, több éves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett fogorvosaink és szájsebészeink szeretettel várják!

Medicover Klinika és Fogászat Pécs

Pécsi Klinikánkon több mint 20 szakágban kínálunk magas szintű szakorvosi ellátást, legyen szó a panaszok komplex kivizsgálásáról, általános egészségi állapotfelmérésről, labor- illetve diagnosztikai vizsgálatokról, szűrésről vagy tanácsadásról. Egészségközpontunkban sokéves tapasztalattal rendelkező empatikus csapatunk tesz meg mindent ügyfeleink egészségének megőrzéséért.

Laborvizsgálatok, vérvétel

A klinikánkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és 46 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag.

A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben.

A laborvizsgálatokat már reggel 7 órától igénybe veheti klinikánkon!

Árak, Árlista

Pécsi klinikánkon a szakorvosi vizsgálatok díja 14.000 – 22.000 Ft között változik szakágtól függően, a részletekről telefonos ügyfélszolgálatunkon illetve a pécsi klinikákra vonatkozó árlistánkon tájékozódhat.

Elérhetőségek

Cím: 7621 Pécs, Munkácsy Mihály u. 15.

Nyitvatartás:

  • Hétfő:  07:00 – 20:00
  • Kedd: 07:00- 20:00
  • Szerda: 07:00 – 18:00
  • Csütörtök: 07:00 – 20:00
  • Péntek: 07:00 – 16:30

Időpont-egyeztetés: + 36 1 465 3131

E-mail: kapcsolat@medicover.hu

További elérhetőségek: Medicover a Facebookon

Megközelítés

Gépkocsival:

Munkácsy utcai klinikánk gépkocsival a Felsőmalom utca irányából közelíthető meg. A 6-os főútról a Rákóczi úti csomópontnál lekanyarodva a Felsőmalom utcán az első balra nyíló utca.

Gyalogosan, autóbusszal:

Klinikánk tömegközlekedéssel minden, az Árkád bevásárló központ megállót érintő járattal egyszerűen megközelíthető.

A Rákóczi útról a Fürdő utcán felsétálva 10 perc alatt elérhető.

Parkolás

Parkolási lehetőség a Kossuth téren található mélygarázsban van, mely a Fürdő utcán átsétálva 5 percre található Klinikánktól.