Páciens vélemények

Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Noémi

2021. április

Egy percig nem volt okom az aggodalomra

Kedves Medicover, 2021.március 18-án került sor a lézeres porckorongsérv műtétemre, amelyet Dr. Lekka Norbert végzett el. A műtét előtt több alkalommal is találkoztam a Doktor Úrral mielőtt a műtét mellett döntöttünk volna. Minden alkalommal hihetetlen kedvességgel és szakértelemmel fogadott. Minden kérdésemre választ adott, és én minden alkalommal abszolút elégedettséggel, bennem maradt kérdések nélkül távoztam el a klinikáról. A műtét előtti vizsgálaton a Doktor Úr részletesen elmagyarázta nekem, hogy hogyan fog zajlani a műtét és mire kell számítani az azt következő hetekben. Ezután az esetmenedzsertől is részletes tájékoztatást kaptam a műtét napjáról és a műtét előtti képalkotó vizsgálatok időpontjai esetén is nagyon rövid időn belül kaptam tőle időpontokat. Az eredmények pedig kivétel nélkül még aznap, vagy másnap délelőtt megérkeztek. A műtét reggelén 6:30-ra érkeztem, negyed órával később elfoglalta mindenki a szobáját aki aznap műtétre érkezett, és 7 órakor már jött is az ápoló nővér és megkezdte az előkészítést a műtétre, 7:30-kor pedig már indultunk is fel a műtőbe. A műtét nem altatásban, hanem felületes bódításban történt, így a Doktor Úr is folyamatosan kérdezte, hogy minden rendben van-e. A műtét abszolút fájdalommentes volt! Utána nagyjából 5-6 órával kezdtem el érezni, hogy kimegy belőlem az érzéstelenítő és a fájdalomcsillapító, de ezután sem éreztem nagy fájdalmat. Nekem egy foghúzás után nagyobb fájdalmaim voltak, mint ezután a beavatkozás után. A műtét utáni pár hétről is azt tudom mondani, hogy kellemetlen érzés és minimális fájdalom érzet volt, de semmi olyan érzést nem éreztem ami kibírhatatlan lett volna. Egy gerinc műtéthez képest úgy gondolom nagyon minimális fájdalmaim voltak. Az egész műtéti csapat, Lekka Norbert Doktor Úr és az ápoló nővér aki mellettem volt egész nap, mindannyian hihetetlenül aranyosak voltak velem. Egy percig nem volt okom az aggodalomra. Nagyon örülök, hogy a Medicovert választottam és ezen belül is Dr. Lekka Norbert Doktor Úrat. Nála jobb idegsebészt keresve se találtam volna. Mégegyszer köszönöm szépen!

Zsófia

2021. március

Hálámat szeretném kifejezni

Tisztelt Medicover!

Hálámat szeretném kifejezni Bakó doktornőnek, aki rutin vizsgálat közben felismerte azt a polip elváltozást, amit előtte számos UH vizsgálat ellenére sem fedeztek fel előtte. Kétkedésem ellenére rábeszélt a kontroll vizsgálatra, mely szintén kimutatta az elváltozást. Azóta rövid műtéttel el is távolították, ami számos, hónapok óta fennálló nagyon kellemetlen panaszt is megszűntetni látszik.

Ha ő nem ismeri fel az elváltozást, és Covid  ellenére a Medicover csapata nem beszél rá a műtétre, még most is sok kellemetlenséggel élnék együtt.

Nagy köszönet érte.

Üdvözlettel, Zsófia

Opinion_image_187

Ábel

2021. február

Kiemelkedő szakmai tudás és figyelem

Tisztelt Medicover!

Nemrég keresztszalag műtéten estem át az Önök kórházában. Szeretnék köszönetet mondani az egész velem foglalkozó csapatnak, de különösen Kovács Péter operáló doktor úrnak, az aneszteziológus orvosnak és a gyógytornásznak mindazért a kiemelkedő szakmai tudásért és figyelemért, amellyel ápoltak és amelyet tőlük a műtét előtt, alatt és után kaptam. A műtét általában nem kellemes dolog, de az Önöknél tapasztalt hozzáértés, kiváló körülmények és odaadó munkatársak jó élménnyé tették.

Amennyiben bármely ismerősömnek kórházi ellátásra lenne szüksége, jó szívvel fogom Önöket ajánlani!

Opinion_image_186

Róbert

2021. január

KÖSZÖNÖM MEDICOVER!

Nagyon szépen köszönöm a MEDICOVER váci úti kórháznak!!! Köszönet Dr. Nagygyörgy Ádámnak, Dr. Szekeres Gábornak!!! Török Zsófiának az ápolónőknek gyors frofi munkát ellátást segítséget!!! Az összes dolgozónak!!! Mégegyszer KÖSZÖNÖM MEDICOVER!!!👍🙏❤️

László

2021. január

Köszönet

Nagyon szépen köszönöm a Medicover Váci út dolgozóinak a gyors és segítőkész munkáját. A recepción dolgozóknak, Zsófia esetmenedzsernek az odafigyelést az időpontokra,az altató orvosnak, és nem utolsó sorban Doktor Tóth Lilla urológus Doktornőnek a tájékoztatást a betegségemről és a megoldásról, a 2021. 01. 19. -ei műtétet. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!

Beata

2021. január

Hálásan köszönöm munkájukat

Hálásan köszönöm a munkáját Dr. Oláh Csabának és kedves asszisztenciájának, mind szakmailag, mind emberileg kifogástalan bánásmódban részesültem.

Tímea

2020. november

Csak ajánlani tudom őket

Tisztelt Klinika! Szeretnék köszönetet mondani Dr. Oláh Csaba sebész, és Dr. Szekeres Gábor altató orvosoknak az epekőműtétem elvégzéséért. Mindketten nagyon jó szakemberek és csak ajánlani tudom Őket. Üdvözlettel, Tímea

Edit

2020. október

Kedves személyzet, gyors eredmény

Nagyon kedves a személyzet, gyorsan kaptam időpontot, majd eredményt is.

István

2020. szeptember

Tökéletes szervezés, ellátás

Tisztelt Medicover !

Márciusban végeztek rajtam carpal tunnel decompresszio műtétet. Köszönetem fejezem ki Önöknek és Dr Császár Zsoltnak.
Önöknek a tökéletes szervezésért, ellátásért, Doktor Úrnak a sikeres munkáért, igaza lett, mindkét kéz helyre állt, a jobb kéz műtétjére egyenlőre nincs szükség, a tapintás, érzékelés visszajött.

Üdvözlettel  
 

Opinion_image_171

András

2020. augusztus

Mindenkinek szívből ajánlom

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Dr. Tóth Lilla doktornőnek (urológus szakorvos), ápolóknak és a teljes személyzetnek. Doktornő közvetlensége, őszintesége szakmai tudása, hozzáállása és kedvessége kiemelkedő. Rendkívüli orvos, mindenkinek szívből ajánlom. A kórház kényelmével és az ellátás színvonalával maximálisan megvoltam elégedve.

Zoltán

2020. augusztus

Minden szervezetten, nagy szakértelemmel zajlott

Köszönöm a kiváló munkájukat! Júliusban voltak az előkészítő vizsgálatok, majd a laparoszkópos lágyéksérv műtét és a varratszedés. Minden szervezetten, nagy szakértelemmel zajlott. A műtétet Dr. Oláh Csaba végezte, aki már az első vizsgálatnál részletesen elmondta és egy ábrán meg is mutatta, milyen beavatkozásra lesz szükség. A kórház egy új épületben van, légköre kellemes, megnyugtató. Egyágyas szobában voltam, amiben egy napot és egy éjszakát töltöttem. Úgy éreztem magam, mint egy jó szállodában. Aztán elégedetten távoztam. Otthon három napig szedtem fájdalomcsillapítót, varratszedésig minden nap cseréltem a kötéseket. Varratszedés óta már több mint egy hét telt el és a kis méretű, kereszt alakú hegek kezdenek elhalványodni. Tisztelettel, Zoltán

Tamás

2020. július

Kedvesség, pozitivitás, báj

Kedves Medicover! Ma telefonos tanácskérés miatt kerestem fel Önöket! Olyan élményben volt részem, amit 50 évem alatt SOHA nem tapasztaltam. Magda dolgozójuk adott felvilágosítást, egészségügyi kérdésekben. Szavaiból áradt a kedvesség, pozitivitás, báj, segítőkészség. Elképesztő volt Őt hallani. Jó volna ezt az irányt követni mindenkinek, mindenhol, az élet bármely területén is dolgozik! Vigyázzanak Rá, egyedi érték!