Páciens vélemények

Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Tímea

2020. november

Csak ajánlani tudom őket

Tisztelt Klinika! Szeretnék köszönetet mondani Dr. Oláh Csaba sebész, és Dr. Szekeres Gábor altató orvosoknak az epekőműtétem elvégzéséért. Mindketten nagyon jó szakemberek és csak ajánlani tudom Őket. Üdvözlettel, Tímea

Edit

2020. október

Kedves személyzet, gyors eredmény

Nagyon kedves a személyzet, gyorsan kaptam időpontot, majd eredményt is.

István

2020. szeptember

Tökéletes szervezés, ellátás

Tisztelt Medicover !

Márciusban végeztek rajtam carpal tunnel decompresszio műtétet. Köszönetem fejezem ki Önöknek és Dr Császár Zsoltnak.
Önöknek a tökéletes szervezésért, ellátásért, Doktor Úrnak a sikeres munkáért, igaza lett, mindkét kéz helyre állt, a jobb kéz műtétjére egyenlőre nincs szükség, a tapintás, érzékelés visszajött.

Üdvözlettel  
 

Opinion_image_171

András

2020. augusztus

Mindenkinek szívből ajánlom

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Dr. Tóth Lilla doktornőnek (urológus szakorvos), ápolóknak és a teljes személyzetnek. Doktornő közvetlensége, őszintesége szakmai tudása, hozzáállása és kedvessége kiemelkedő. Rendkívüli orvos, mindenkinek szívből ajánlom. A kórház kényelmével és az ellátás színvonalával maximálisan megvoltam elégedve.

Zoltán

2020. augusztus

Minden szervezetten, nagy szakértelemmel zajlott

Köszönöm a kiváló munkájukat! Júliusban voltak az előkészítő vizsgálatok, majd a laparoszkópos lágyéksérv műtét és a varratszedés. Minden szervezetten, nagy szakértelemmel zajlott. A műtétet Dr. Oláh Csaba végezte, aki már az első vizsgálatnál részletesen elmondta és egy ábrán meg is mutatta, milyen beavatkozásra lesz szükség. A kórház egy új épületben van, légköre kellemes, megnyugtató. Egyágyas szobában voltam, amiben egy napot és egy éjszakát töltöttem. Úgy éreztem magam, mint egy jó szállodában. Aztán elégedetten távoztam. Otthon három napig szedtem fájdalomcsillapítót, varratszedésig minden nap cseréltem a kötéseket. Varratszedés óta már több mint egy hét telt el és a kis méretű, kereszt alakú hegek kezdenek elhalványodni. Tisztelettel, Zoltán

Tamás

2020. július

Kedvesség, pozitivitás, báj

Kedves Medicover! Ma telefonos tanácskérés miatt kerestem fel Önöket! Olyan élményben volt részem, amit 50 évem alatt SOHA nem tapasztaltam. Magda dolgozójuk adott felvilágosítást, egészségügyi kérdésekben. Szavaiból áradt a kedvesség, pozitivitás, báj, segítőkészség. Elképesztő volt Őt hallani. Jó volna ezt az irányt követni mindenkinek, mindenhol, az élet bármely területén is dolgozik! Vigyázzanak Rá, egyedi érték!

Erzsébet

2020. július

Maximálisan meg vagyok elégedve

Két hete nyílt köldöksérv műtétem volt Önöknél, amelyet Oláh Csaba sebész doktor úr végzett. A műtét kiválóan sikerült, a műtét utáni napjaimon szinte fájdalmat sem éreztem. Véletlenszerűen kerültem a doktor úrhoz, akit kedves, empatikus és korrekt orvosnak ismertem meg. Maximálisan meg vagyok elégedve, beleértve a többi velem kapcsolatba kerülő egészségügyi dolgozót is. Hálás vagyok Dr. Szeghy Szabolcs aneszteziológus orvosnak is, akinek a szaktudása nélkül az altatásos műtétem nem sikerülhetett volna. Ébredéskor semmilyen rosszullétet nem éreztem.

Ákos

2020. július

Első osztályú orvosi teljesítmény, szervezettség

Tisztelt Medicover,

ezúton is szeretném megköszönni Önöknek, Dr. Oláh Csabának, valamennyi, velem kapcsolatba kerülő kollégájának, munkatársának azt a professzionalizmust és törődést, amit életem első műtétje során megtapasztaltam.
Június 9-én lágyéksérv műtétem volt a Dózsa György úti Medicover Kórházban. Életem első műtétjére készülve, előzetesen enyhe szorongás, bizonytalanság uralkodott el rajtam, annak ellenére, hogy az előzetes vizsgálatok, megbeszélések, - valamint a pandémiás időszak alatti telefonos érdeklődéseimre adott megnyugtató válaszai - alapján, éreztem, hogy Oláh doktor személyében a legjobb kezekbe kerültem.  (Szakmámból adódóan emberekkel foglalkozom, ráadásul édesapám is orvos volt, úgyhogy felismertem a jeleket.)

A műtét napján 7 órakor a szobámban voltam és 7.45.-kor már a műtőben. Minden rendkívül szervezetten gyorsan és profi módon zajlott. Esélyem sem volt, hogy a rám váró megpróbáltatások miatt szorongjak. A nővér, a betegszállító határozottak és rendkívül udvariasak voltak. Jó érzés volt, hogy minden tekintetben jó kezekben vagyok. Mire rájöttem volna, hogy az infúzióból már az altató koktélt kapom, addigra az anaszteziológus doktornő el is altatott. Esélyem sem volt aggódni.
A műtét után összességében sokkal jobban éreztem magamat, mint amire előzetesen számítottam. Este már az ágyban dolgoztam, majd a TV-n futballmeccset néztem. A szobám – az adott helyzetben – minden igényemet kielégítette. Mielőtt az a vád érne, hogy fizetett hirdetést írok, azt azért megemlítem, hogy a műtét előtti 24 órás koplalás után a húsleves – keksz menü nem verte el az éhségemet . . . Tudom, az altatás miatt nem kaphattam mást.

A műtét után az összes munkatárs, akivel találkoztam (éjszakás nővér, reggeli nővér) segítőkészek, udvariasak voltak. Reggel egy gyors vizit és indulhattam is haza. Az igazi meglepetés ezek után ért. A műtétet követően – ismerőseim előzetes élménybeszámolóival ellentétben – gyakorlatilag nem volt semmilyen diszkomfort érzésem. Összesen kettő (2) nap táppénzre mentem (a műtét napja és a következő nap!). Pár nappal később már hosszabb sétákra, három héttel később pedig - kedvenc sportomra – egy rövidebb futásra is vállalkoztam.

A szépen gyógyuló és alig látható – köszönhetően dr. Oláh Csaba által tökéletesen alkalmazott laparoszkópos eljárásnak – sebeimen kívül semmi nem emlékeztet arra, hogy életemben először „kés alá kerültem.” Összességében elmondható, hogy megismerhettem egy kiváló orvost, aki meggyógyított, megtapasztaltam, hogy milyen egy medicoveres műtét és ezen tapasztalatok alapján, amennyiben  újra műtéti beavatkozásnak kellene alávetnem magam, biztos, hogy Önöket fogom választani. Első osztályú orvosi teljesítmény, szervezettség, műtét utáni nyugalom, minimális lábadozási idő – nekem ez jut eszembe életem első műtétjéről.

Azt is jó tudni, hogy a pénzemért professzionális kezelést és ellátást kaptam, de a tudat, hogy egy műtét ilyen is lehet nem mérhető pénzbe.
A kezdő soraim ismétlésével búcsúzom, ezúton is köszönök mindent a Medicovernek, Dr. Oláh Csabának és valamennyi, velem kapcsolatba kerülő kollégájának, munkatársának, az aneszteziológus doktornőtől, a nővéreken át, a betegszállítóig.

Tisztelettel:
Ákos

László

2020. június

Profi volt minden

Egynapos urológiai beavatkozáson estem át 2020. júniusában. A koronavírus okozta nehézségek dacára (el kellett halasztani a műtét eredetileg áprilisra tervezett időpontját) profi volt mind az előkészítés, mind pedig a megelőző vizsgálatok szervezése és a műtét lebonyolítása egyaránt. A kórházban töltött idő a lehetőségekhez mérten kellemesen telt, köszönhetően elsősorban a személyzet, doktorok, műtősök és főleg a nővérek lelkiismeretes munkájának, kedélyes és barátságos hozzáállásának, odafigyelésüknek. A sikeres műtét és némi lábadozás után maximális elégedettséggel hagytam el a kórházat, köszönet és hála mindenért! László

Edina

2020. március

Pozitív élmények

2020 február 6-án volt lézeres visszérműtétem a váci úti Medicover Kórházban. Mindamellett, hogy már évek óta terveztem ezt a műtét és nagyon vártam, soha sem műtőttek, ill. altattak még, ezért volt bennem némi félsz és izgatottság a műtét előtt. De szerencsére ez mind elszállt, ahogy beléptünk a recepcióra és a nővér bekísért minket a szobámba. Nem gondoltam volna, hogy egy kórházi kezelés, egy műtét tud ilyen pozitív élményeket magában hordozni. A nővérek, az orvosok és a beteghordó is nagyon kedvesek és mosolygósak volt, minden kérdésemre türelmesen válaszoltak, lépésről lépésre elmondták, hogy mi fog következni. A kórház páratlanul kultúrált, tiszta, felszerelt és modern, akárcsak az egyszemélyes szobák. Külön köszönet Csók Viktor doktor úrnak a szép munkájáért, hosszú évek után végre újra büszke lehetek a lábaimra. :) Nagyon szép munkát végzett, kiváló szakember és ami számomra különösen fontos emberséges. Én eddig is ódákat zengtem Önökről , ezután is ezt fogom tenni. További jó munkát és jó egészséget kívánok minden kedves dolgozónak. Az eredményeik magukért beszélnek.

Marc

2020. február

Kiváló csapatmunka, mosolyok az arcokon

Kedves Fekvőbeteg Osztály! Ez úton is szeretném megköszönni kedvességüket, figyelmességüket, a bátorítást, valamint azt a kiváló csapatmunkát, amit tanúsított mindenki itt tartózkodásom alatt! Minden orvos, nővér, műtősfiú professzionalizmusa a kis részletekben is megnyílvánult és a mosolyok az arcokon sok erőt adtak! Sok szeretettel.

Opinion_image_158

Renáta

2020. január

Gondoskodás, kedvesség és mosoly

Maximálisan elégedett vagyok úgy a körülményekkel, mind az ellátással. A professzionális ellátáson felül kiemelném a gondoskodást, kedvességet és a mosolyt, amit minden itt dolgozótól megkaptam. Nagyon köszönöm lelkiismeretes munkájukat, azt, hogy odafigyeltek rám. Örülök, hogy Önöket választottam, csak pozitív élményeim vannak és mindenkinek ajánlani fogom kórházukat.

Opinion_image_159
Kedves Ügyfelünk!

Klinikáink az alábbi
​napokon zárva tartanak: 


December 24.: Zárva
December 25.: Zárva
December 26.: Zárva
Január 1.:  Zárva

A két ünnep közötti nyitva tartási időről az
egyes klinikák oldalán tájékozódhat, a
lenti gombra kattintva.
Megnézem 
close-link