Páciens vélemények

Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Ákos

2020. július

Első osztályú orvosi teljesítmény, szervezettség

Tisztelt Medicover,

ezúton is szeretném megköszönni Önöknek, Dr. Oláh Csabának, valamennyi, velem kapcsolatba kerülő kollégájának, munkatársának azt a professzionalizmust és törődést, amit életem első műtétje során megtapasztaltam.
Június 9-én lágyéksérv műtétem volt a Dózsa György úti Medicover Kórházban. Életem első műtétjére készülve, előzetesen enyhe szorongás, bizonytalanság uralkodott el rajtam, annak ellenére, hogy az előzetes vizsgálatok, megbeszélések, - valamint a pandémiás időszak alatti telefonos érdeklődéseimre adott megnyugtató válaszai - alapján, éreztem, hogy Oláh doktor személyében a legjobb kezekbe kerültem.  (Szakmámból adódóan emberekkel foglalkozom, ráadásul édesapám is orvos volt, úgyhogy felismertem a jeleket.)

A műtét napján 7 órakor a szobámban voltam és 7.45.-kor már a műtőben. Minden rendkívül szervezetten gyorsan és profi módon zajlott. Esélyem sem volt, hogy a rám váró megpróbáltatások miatt szorongjak. A nővér, a betegszállító határozottak és rendkívül udvariasak voltak. Jó érzés volt, hogy minden tekintetben jó kezekben vagyok. Mire rájöttem volna, hogy az infúzióból már az altató koktélt kapom, addigra az anaszteziológus doktornő el is altatott. Esélyem sem volt aggódni.
A műtét után összességében sokkal jobban éreztem magamat, mint amire előzetesen számítottam. Este már az ágyban dolgoztam, majd a TV-n futballmeccset néztem. A szobám – az adott helyzetben – minden igényemet kielégítette. Mielőtt az a vád érne, hogy fizetett hirdetést írok, azt azért megemlítem, hogy a műtét előtti 24 órás koplalás után a húsleves – keksz menü nem verte el az éhségemet . . . Tudom, az altatás miatt nem kaphattam mást.

A műtét után az összes munkatárs, akivel találkoztam (éjszakás nővér, reggeli nővér) segítőkészek, udvariasak voltak. Reggel egy gyors vizit és indulhattam is haza. Az igazi meglepetés ezek után ért. A műtétet követően – ismerőseim előzetes élménybeszámolóival ellentétben – gyakorlatilag nem volt semmilyen diszkomfort érzésem. Összesen kettő (2) nap táppénzre mentem (a műtét napja és a következő nap!). Pár nappal később már hosszabb sétákra, három héttel később pedig - kedvenc sportomra – egy rövidebb futásra is vállalkoztam.

A szépen gyógyuló és alig látható – köszönhetően dr. Oláh Csaba által tökéletesen alkalmazott laparoszkópos eljárásnak – sebeimen kívül semmi nem emlékeztet arra, hogy életemben először „kés alá kerültem.” Összességében elmondható, hogy megismerhettem egy kiváló orvost, aki meggyógyított, megtapasztaltam, hogy milyen egy medicoveres műtét és ezen tapasztalatok alapján, amennyiben  újra műtéti beavatkozásnak kellene alávetnem magam, biztos, hogy Önöket fogom választani. Első osztályú orvosi teljesítmény, szervezettség, műtét utáni nyugalom, minimális lábadozási idő – nekem ez jut eszembe életem első műtétjéről.

Azt is jó tudni, hogy a pénzemért professzionális kezelést és ellátást kaptam, de a tudat, hogy egy műtét ilyen is lehet nem mérhető pénzbe.
A kezdő soraim ismétlésével búcsúzom, ezúton is köszönök mindent a Medicovernek, Dr. Oláh Csabának és valamennyi, velem kapcsolatba kerülő kollégájának, munkatársának, az aneszteziológus doktornőtől, a nővéreken át, a betegszállítóig.

Tisztelettel:
Ákos

Opinion_image_162

László

2020. június

Egynapos urológiai beavatkozáson estem át 2020. júniusában. A koronavírus okozta nehézségek dacára (el kellett halasztani a műtét eredetileg áprilisra tervezett időpontját) profi volt mind az előkészítés, mind pedig a megelőző vizsgálatok szervezése és a műtét lebonyolítása egyaránt. A kórházban töltött idő a lehetőségekhez mérten kellemesen telt, köszönhetően elsősorban a személyzet, doktorok, műtősök és főleg a nővérek lelkiismeretes munkájának, kedélyes és barátságos hozzáállásának, odafigyelésüknek. A sikeres műtét és némi lábadozás után maximális elégedettséggel hagytam el a kórházat, köszönet és hála mindenért! László

Edina

2020. március

2020 február 6-án volt lézeres visszérműtétem a váci úti Medicover Kórházban. Mindamellett, hogy már évek óta terveztem ezt a műtét és nagyon vártam, soha sem műtőttek, ill. altattak még, ezért volt bennem némi félsz és izgatottság a műtét előtt. De szerencsére ez mind elszállt, ahogy beléptünk a recepcióra és a nővér bekísért minket a szobámba. Nem gondoltam volna, hogy egy kórházi kezelés, egy műtét tud ilyen pozitív élményeket magában hordozni. A nővérek, az orvosok és a beteghordó is nagyon kedvesek és mosolygósak volt, minden kérdésemre türelmesen válaszoltak, lépésről lépésre elmondták, hogy mi fog következni. A kórház páratlanul kultúrált, tiszta, felszerelt és modern, akárcsak az egyszemélyes szobák. Külön köszönet Csók Viktor doktor úrnak a szép munkájáért, hosszú évek után végre újra büszke lehetek a lábaimra. :) Nagyon szép munkát végzett, kiváló szakember és ami számomra különösen fontos emberséges. Én eddig is ódákat zengtem Önökről , ezután is ezt fogom tenni. További jó munkát és jó egészséget kívánok minden kedves dolgozónak. Az eredményeik magukért beszélnek.

Marc

2020. február

Kiváló csapatmunka, mosolyok az arcokon

Kedves Fekvőbeteg Osztály! Ez úton is szeretném megköszönni kedvességüket, figyelmességüket, a bátorítást, valamint azt a kiváló csapatmunkát, amit tanúsított mindenki itt tartózkodásom alatt! Minden orvos, nővér, műtősfiú professzionalizmusa a kis részletekben is megnyílvánult és a mosolyok az arcokon sok erőt adtak! Sok szeretettel.

Opinion_image_158

Renáta

2020. január

Gondoskodás, kedvesség és mosoly

Maximálisan elégedett vagyok úgy a körülményekkel, mind az ellátással. A professzionális ellátáson felül kiemelném a gondoskodást, kedvességet és a mosolyt, amit minden itt dolgozótól megkaptam. Nagyon köszönöm lelkiismeretes munkájukat, azt, hogy odafigyeltek rám. Örülök, hogy Önöket választottam, csak pozitív élményeim vannak és mindenkinek ajánlani fogom kórházukat.

Opinion_image_159

Noémi

2019. december

Maximális tisztelet

Műtétre érkeztem fél 7-re, de a földszinti váróban kevés volt az ülőhely, az első emeleten már kényelmesebb volt várakozni. A nővérek segítőkészségét külön szeretném kiemelni, a műtétet végző orvos és aneszteziológus szakszerűsége és segítőkészsége mellett. A beteghordóval is maximálisan meg voltan elégedve, maximális tisztelettel kezelt, amikor le kellett vetkőznöm. A szoba felszereltsége hibátlan, egyedül az éjjeli szekrényt nem lehet ágyban fekve elérni - fiók kihúzásával orvosoltam a problémát. Minden közreműködőnek köszönöm a professzionális, segítőkész ellátást.

Opinion_image_156

Judit

2019. november

Kedvesség és hozzáértés

Nőgyógyászati műtétem volt. A főorvos úr kedvességével és hozzáértésével megkönnyítette ennek a nehéz időszaknak átvészelését. A műtét komplikáció mentesen zajlott és a lábadozást is könnyebbé tett a kórház légköre és a dolgozók figyelmessége. Köszönöm.

Opinion_image_157

Krisztina

2019. november

“A kedvesség és a mosoly"

“Az ellátással és a körülményekkel maximálisan elégedett vagyok. Amit kiemelnék, az a kedvesség és a mosoly, amit minden itt dolgozótól megkaptam, a professzionális ellátáson felül.”

Opinion_image_83

Zoltán

2019. október

Köszönet és a hála

A köszönet és a hála szavak nem hivatottak eléggé kifejezni azt, ami az Önök kollégáit megilleti. Arról hogy a pácienseket milyen szervezett, rendezett, felkészült illetve tiszta környezetben és körülmények között fogadják már többen megemlékeztek előttem. Azonban az, hogy esetemben egy olyan problémát már a call centeres kollégák is tudtak azonosítani, amit később az állami egészségügyi rendszer nem ismert fel mindenképpen példaértékű a szolgáltatásuk szempontjából. Nekem elsősorban ez volt az óriási szerencsém, utána pedig az, hogy olyan szakértői kezekbe kerültem a későbbiek során, ami nélkül most nem biztos, hogy lenne alkalmam mindezt megosztani. Nyilvánvaló, hogy alapjaiban Önök is mint egy „csapat” működnek együtt, mégis fontosnak tartom kollégáik közül kiemelni Károlyi Orsolyát, valamint Márton-Vincze Nórát, akik már az első telefonhívásom után gyanították a problémám és megfelelő kezekbe irányítottak, dr. Schmitz Anna radiológus szakorvost, aki a vizsgálata során igazolta is a betegségem forrását és legfőképpen dr. Pék Zita belgyógyász szakorvos doktornőt, aki minden alkalommal olyan alapossággal, gondossággal – rendelési idejét időben is meghaladva – vizsgált meg és tájékoztatott, amihez foghatóval még nem találkoztam. Azt hiszem bátran írhatom, hogy sokak életét lehetnek képesek a továbbiakban is megmenteni, meghosszabbítani, amennyiben szolgáltatásukat az előzőekben említett színvonalon lesznek képesek fenntartani. Ehhez sok türelmet, kitartást, további jó munkát és főleg egészséget kívánok!

Opinion_image_85

Hajni

2019. október

Köszönöm a profi munkát, ide fogok jönni megint

“Ma voltam náluk laborban. A hölgy kérdezte hogy szokott-e probléma lenni. Mondtam hogy csak félek. Utána beszélgettünk pár mondatot, közben ő végezte a munkáját. Utólag esett le hogy most először nem féltem és nem is éreztem hogy mikor szúrt. Hiába láttam, úgy elterelte a figyelmem hogy ez csak utólag esett le. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a profi munkát, ide fogok jönni megint ha szükség lesz rá.

Forrás: Google Vélemények – Medicover Magánkórház

Domonkos

2019. szeptember

Kizárólag felsőfokon tudok beszélni

Kizárólag felsőfokon tudok beszélni az orvosok, ápolók és minden személyzet odaadó, empatikus, türelmes munkájáról. Az objektum adottságai, tisztasága, kényelme is elégedettséggel tölt el.

Judit

2019. augusztus

Kiváló szakmai munka és a magas szintű emberi hozzáállás

Ezúton szeretnék írásban is köszönetet mondani a 2019.07.23-i laparoszkópos epehólyag kivételi műtétem kapcsán.

Ezúton szeretném megköszönni a kiváló szakmai munkát és a magas szintű emberi hozzáállást mindannyiuknak, Dr. Bálint András (kíváló sebész, ezért is kerestem meg Őt) és Dr. Maszler Hedvig orvosoknak (Ő háromszor nézett rám az ott töltött másfél nap alatt), és a műtét előtt és után a nővérek gondos törődését ugyanúgy. A külső sebem gyorsan és szinte nyom nélkül gyógyult, gyorsan talpra álltam, és a gyógyszerallergiáim figyelembe vételével kapott fájdalomcsillapítással a műtét napján minimális fájdalmat éreztem.

A környezet elegáns, tiszta, de fentiek voltak számomra az igazán fontosak.

Köszönöm még egyszer.

Opinion_image_89