Páciens vélemények

Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Klára

2021. június

Önöknél végig azt éreztem, hogy a beteg a fontos

Akit illet! Június 14-én az Önök kórházában epe műtétem volt, melyet Dr. Pálfi Endre és “csapata” végzett. A szakmai profizmus mellett szeretném kiemelni azt a kedvességet, odafigyelést és mindenre kiterjedő tájékoztatást, amit a műtét előtt és után tapasztaltam mindenkitől. Önöknél végig azt éreztem, hogy a beteg a fontos. Köszönettel és üdvözlettel

Opinion_image_199

István

2021. június

Szeretném megköszönni a kórház professzionális hozzáállását és kitűnő orvosuk munkáját

Ezúton is szeretnénk megköszönni Dr.Tóth Lilla Urológus doktornő alapos, körültekintő és szakszerű vizsgálatait édesanyám panaszaival kapcsolatban! Nélküle nem járnánk ott ahol most tartunk! Doktornőnek köszönhetően derült fény idős édesanyám hólyagdaganatára. Azóta mióta megtörtént alapos kivizsgálása végrehajtottak egy hólyagtükrözést valamint egy TUR műtétet is.Sajnos a szövettani vizsgálat eredménye igen rossz /histologiai grade3 /de bizakodva tekintünk előre és kezdjük meg a BCG terápiát. Szóval küzdünk és köszönettel tartozunk a doktornőnek! Szeretném megköszönni a kórház professzionális hozzáállását és kitűnő orvosuk munkáját.

Opinion_image_198

Csaba

2021. június

Mindenképp Önöket fogom választani!

Tisztelt Medicover,

Most vettem először igénybe a szolgáltatásukat (Start állapotfelmérő csomag) és ezúton is szeretném jelezni, hogy rendkívül elégedett voltam mindennel! Mind a vérvételt végző kolléganő mind pedig a rendkívül lelkiismeretes és valóban hasznos tanácsokkal ellátó Dr. Tóth Mária doktornővel elégedett voltam. Ha a jövőben felmerül egészségügyi problémám, mindenképp Önöket fogom választani! Munkájukhoz további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel,

Csaba

Opinion_image_197

Zsanett

2021. június

Két nap idegeskedéstől és aggódástól óvtak meg

A mai napon voltam Önöknél pajzsmirigy vérvizsgálaton délelőtt. Azt mondta a hölgy aki levette a vért, hogy csütörtökön várjam leghamarabb az eredményt. Nagy meglepetésemre ma este már ott volt a  mailjeim között a lelet. 

Mérhetetlen köszönetemet szeretném küldeni Önöknek!!! Két nap idegeskedéstől és aggódástól óvtak meg gyors munkájukkal. :)

További sikeres munkát és jó egészséget kívánok a Medicover központ teljes csapatának!

Tisztelettel és még nagyobb köszönettel,

Zsanett

Opinion_image_196

Rattie

2021. május

Egy gasztroenterológus, aki körültekintő és odafigyel a páciensre

Dr. Bálint László személyében végre találtam egy olyan gasztroenterológust, aki körültekintő és odafigyel a páciensre :)

Gizella

2021. május

Vérvétel első szúrásra

Feltétlen el szeretném mondani, hogy a Medicover Alkotás Point Klinikán tegnap reggel 7-kor vért vettek tőlem ELISA tesztre, egy nagyon fiatal kolléganőjük első szúrásra, ami a 73 évem alatt egyszer sem sikerült!

Végtelenül hálás vagyok neki!

Opinion_image_192

Noémi

2021. április

Egy percig nem volt okom az aggodalomra

Kedves Medicover, 2021.március 18-án került sor a lézeres porckorongsérv műtétemre, amelyet Dr. Lekka Norbert végzett el. A műtét előtt több alkalommal is találkoztam a Doktor Úrral mielőtt a műtét mellett döntöttünk volna. Minden alkalommal hihetetlen kedvességgel és szakértelemmel fogadott. Minden kérdésemre választ adott, és én minden alkalommal abszolút elégedettséggel, bennem maradt kérdések nélkül távoztam el a klinikáról. A műtét előtti vizsgálaton a Doktor Úr részletesen elmagyarázta nekem, hogy hogyan fog zajlani a műtét és mire kell számítani az azt következő hetekben. Ezután az esetmenedzsertől is részletes tájékoztatást kaptam a műtét napjáról és a műtét előtti képalkotó vizsgálatok időpontjai esetén is nagyon rövid időn belül kaptam tőle időpontokat. Az eredmények pedig kivétel nélkül még aznap, vagy másnap délelőtt megérkeztek. A műtét reggelén 6:30-ra érkeztem, negyed órával később elfoglalta mindenki a szobáját aki aznap műtétre érkezett, és 7 órakor már jött is az ápoló nővér és megkezdte az előkészítést a műtétre, 7:30-kor pedig már indultunk is fel a műtőbe. A műtét nem altatásban, hanem felületes bódításban történt, így a Doktor Úr is folyamatosan kérdezte, hogy minden rendben van-e. A műtét abszolút fájdalommentes volt! Utána nagyjából 5-6 órával kezdtem el érezni, hogy kimegy belőlem az érzéstelenítő és a fájdalomcsillapító, de ezután sem éreztem nagy fájdalmat. Nekem egy foghúzás után nagyobb fájdalmaim voltak, mint ezután a beavatkozás után. A műtét utáni pár hétről is azt tudom mondani, hogy kellemetlen érzés és minimális fájdalom érzet volt, de semmi olyan érzést nem éreztem ami kibírhatatlan lett volna. Egy gerinc műtéthez képest úgy gondolom nagyon minimális fájdalmaim voltak. Az egész műtéti csapat, Lekka Norbert Doktor Úr és az ápoló nővér aki mellettem volt egész nap, mindannyian hihetetlenül aranyosak voltak velem. Egy percig nem volt okom az aggodalomra. Nagyon örülök, hogy a Medicovert választottam és ezen belül is Dr. Lekka Norbert Doktor Úrat. Nála jobb idegsebészt keresve se találtam volna. Mégegyszer köszönöm szépen!

Norbert

2021. április

Gyomortükrözés (gasztroszkópia) felsőfokon, emberségesen, odafigyelve

Korábban is jártam már a Medicover mindhárom budapesti helyszínén és a korábbi pozitív tapasztalataim alapján döntöttem úgy, hogy az esedékes gyomortükrözést ITT fogom bevállalni. Jó pár évvel ezelőtt egy másik helyen már volt egy gyomortükrözésem amiből inkább a rossz emlékek maradtak meg, igy kicsit tartottam most is a dologtól, és nem gondoltam volna hogy a végén ennyire pozitív élménnyel távozok, ami egy gyomortükrözésnél elég nehezen hihető. 

Már eleve ahogy beléptem az Endoszkópia részlegbe, az egész helység megnyugtató volt, kellemes és modern mai színvonal. A szakasszisztensek és az orvos annyira emberséges, empatikus és odafigyelő volt, hogy majdnem elfelejtettem miért is jöttem. Külön köszönet mindhárom, a vizsgálatot végző dolgozónak Dr. Csikós Dóra gasztroenterológus főorvos asszonynak, Harmath Hajninak, valamint a harmadik hölgynek (sajnos a nevére nem emlékszem). NAGYON JÓ CSAPAT! 

A vizsgálatból szinte semmit nem éreztem, pedig éber állapotban történt, és az egész kb 2-3 percet vett igénybe.  

Ha bárki gyomortükrözés előtt áll, akkor bátran ajánlom Őket, nem is kérdés! 

Bárcsak mindenhol hasonló orvossal és egészségügyi személyzettel találkoznék! 

Nagyon köszönöm!!! 

Opinion_image_189

Zsófia

2021. március

Hálámat szeretném kifejezni

Tisztelt Medicover!

Hálámat szeretném kifejezni Bakó doktornőnek, aki rutin vizsgálat közben felismerte azt a polip elváltozást, amit előtte számos UH vizsgálat ellenére sem fedeztek fel előtte. Kétkedésem ellenére rábeszélt a kontroll vizsgálatra, mely szintén kimutatta az elváltozást. Azóta rövid műtéttel el is távolították, ami számos, hónapok óta fennálló nagyon kellemetlen panaszt is megszűntetni látszik.

Ha ő nem ismeri fel az elváltozást, és Covid  ellenére a Medicover csapata nem beszél rá a műtétre, még most is sok kellemetlenséggel élnék együtt.

Nagy köszönet érte.

Üdvözlettel, Zsófia

Opinion_image_187

Ábel

2021. február

Kiemelkedő szakmai tudás és figyelem

Tisztelt Medicover!

Nemrég keresztszalag műtéten estem át az Önök kórházában. Szeretnék köszönetet mondani az egész velem foglalkozó csapatnak, de különösen Kovács Péter operáló doktor úrnak, az aneszteziológus orvosnak és a gyógytornásznak mindazért a kiemelkedő szakmai tudásért és figyelemért, amellyel ápoltak és amelyet tőlük a műtét előtt, alatt és után kaptam. A műtét általában nem kellemes dolog, de az Önöknél tapasztalt hozzáértés, kiváló körülmények és odaadó munkatársak jó élménnyé tették.

Amennyiben bármely ismerősömnek kórházi ellátásra lenne szüksége, jó szívvel fogom Önöket ajánlani!

Opinion_image_186

Róbert

2021. január

KÖSZÖNÖM MEDICOVER!

Nagyon szépen köszönöm a MEDICOVER váci úti kórháznak!!! Köszönet Dr. Nagygyörgy Ádámnak, Dr. Szekeres Gábornak!!! Török Zsófiának az ápolónőknek gyors frofi munkát ellátást segítséget!!! Az összes dolgozónak!!! Mégegyszer KÖSZÖNÖM MEDICOVER!!!👍🙏❤️

László

2021. január

Köszönet

Nagyon szépen köszönöm a Medicover Váci út dolgozóinak a gyors és segítőkész munkáját. A recepción dolgozóknak, Zsófia esetmenedzsernek az odafigyelést az időpontokra,az altató orvosnak, és nem utolsó sorban Doktor Tóth Lilla urológus Doktornőnek a tájékoztatást a betegségemről és a megoldásról, a 2021. 01. 19. -ei műtétet. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!