Páciensvélemények

Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Éva

2022. április

Tiszta szívemből ajánlom őket mindenkinek

Proktológiai vizsgálaton jártam dr. Barta László orvosnál és asszisztensénél. Tiszta szívemből ajánlom őket mindenkinek, mert kiszámíthatóak, határozottak, megértőek, kíméletesek és professzionálisak. Ebben a műfajban nehéz jobbat elképzelni. Időpontot is viszonylag hamar lehetett szerezni, másnapra. Akinek szükséges az ne halogassa ezt a vizsgálatot, nagyon korrekt módon zajlik a fent nevezett orvossal és asszisztensével. 

Erika

2022. április

Igyekeznek odafigyelni minden páciensre

Kedves telefonos/ūgyfèlszolgálati munkatársak!

Szeretném megköszönni a segítségüket, hogy sikerült korábbi időpontot találni számomra. Tudom, hogy rengeteg a beteg, és nagyra értékelem, hogy ennek ellenére igyekeznek odafigyelni minden páciensre.

Köszönettel:

Erika és Egon

Opinion_image_234

Viktória

2022. február

Hála és köszönet

Csak hálát és köszönetet tudok mondani a segítőkész, gyors és kedves hozzáállásért. Legjobb hely, ha orvosi segítségre van szükség!

Izabella

2022. február

Színvonalas szolgáltatás

Csak ajánlani tudom a kórházat, aki színvonalas szolgáltatást szeretne, az ne menjen máshová. Kiváló orvos team, kedves és segítőkész nővérek.

Édesanyámat decemberben műtőtték a kórházban. Műtétje előtt egy vizsgálatra ment, több papírt ki kellett töltenie. Egyedül volt, nagyon izgult. Ezúton szeretnénk külön köszönetet mondani, tolmácsolni anyukám köszönetét Krisztina nevű hölgynek (talán egyik recepciós hölgy), hogy odaült édesanyámhoz, beszélgetett vele, megnyugtatta és segített kitölteni a papírjait.

Édesanyám szavaival éljek: egy angyal volt, sugárzott a kedvesség belőle, megnyugtató volt, amitől már a napja is szebb lett.

Sok ilyen emberre lenne szükség, élhetőbb lenne a világ.

Ágnes

2022. február

A legjobb döntésem volt

A legjobb döntésem volt, hogy elunva a hónapokig tartó várakozást, végül a Medicoverhez fordultam. Január 20-án már meg is operálták a hasfali és köldöksérvemet, tegnap varratszedésen voltam, és nemsokára már újra a megszokott életemet élhetem. Köszönet érte minden dolgozójuknak, akik szakértelmükkel hozzájárultak a gyógyuláshoz, kedvességükkel, odafigyelésükkel megkönnyítették nekem az elmúlt időszakot. Külön köszönet és hála illeti Dr. Barta Tamás doktor urat, aki az operációt végezte, és akinek empátiája, embersége, humora példaértékű. További jó munkát, és ehhez elég erőt kívánok mindnyájuknak. Köszönöm!

Henriett

2022. január

Összehangolt munka

Szeretném megköszönni az Önök összehangolt munkáját! Tegnap sikeresen lezajlott a műtét. Nagyon segítőkész és alapos volt Sikó Doktor úr. Nagyon kedves és figyelmes a mindenről gondoskodó Nővér. Minden kollégájuk, akivel éberen sikerült találkoznom, igazán jóakaratú és készséges volt.

Opinion_image_222

Attila

2021. november

Páratlan emberi hozzáállás

Nov. 17-én voltam a Sz.fehérvári klinikán dr. Balsay Miklós diabetológus főorvos úrnál. Na, Ő az, akinek a gyógyítás nemcsak a munkája, hanem a hivatása is. Ezen kívül az emberi hozzáállása is páratlan. Ezúton is szeretném megköszönni az alapos vizsgálatot, s hogy minden kérdésemre nagy szakértelemmel és türelemmel válaszolt. Sajnos megfordultam már jó pár orvosnál, de ilyen empatikus, már-már baráti fogadtatást sehol sem tapasztaltam. Még egyszer hálásan köszönöm!

Ágnes

2021. november

Csak szupetlatívuszokban tudok beszélni

Ma voltam gasztroszkópián-kolonoszkópián CSIKÓS DÓRA DOKTORNŐNÉL. Csak szupetlatívuszokban tudok beszélni a DOKTORNŐRŐL.❤ Hatalmas SZAKMAI tudásán csak EMBERI hozzáállása lép túl.❤ Ilyennek kell lenni egy orvosnak!! Meg kell említenem az altató orvos Dr. KROMERENCZKI JÓZSEF kedves, felelős hozzáállását.❤ Végül, de nem utolsó sorban hálás vagyok a nagyon kedves, figyelmes, segítő asszisztens hölgyeknek!❤ Ez a kis csapat nagyon kellemes légkört teremtett e kellemetlen vizsgálathoz.😊😍 Nagyon köszönöm mindnyájuknak!❤❤ Bátran ajánlom mindenkinek a Medicovert, hiszem hogy sok hasonló tapasztalt, lelkiismeretes szakember található itt, mint a fent említett TÜNDÉREK!❤

Helga

2021. november

Egy életre hálás leszek

Ezúton is szeretném hálámat kifejezni Dr. Berczik-Nagy Ildikó bőrgyógyász doktornőnek, amiért lezárta három éves ámokfutásomat orvostól-orvosig. Helyes diagnózisával és terápiájával pontot tett a ritka, de annál kellemetlenebb bőrbetrgségemre, amiért egy életre hálás leszek neki.

Rózsa

2021. október

Köszönöm, hogy fájdalom nélkül élhetek

Ezúton is köszönöm Dr. Oláh Csabának és műtéti teamjének proktológiai műtétemkor a tökéletes figyelmet és munkájukat. Fájdalmat nem tapasztaltam műtét után és azóta sem.Teljesen gyógyultnak érzem magam. Köszönöm, hogy azóta fájdalom nélkül élhetek, panaszaim elmúltak.

Sz. Beáta

2021. szeptember

Nagyon szépen köszönöm a rendkívül magas színvonalú szakmai munkájukat

Nagy hasi műtéten (nőgyógyászati) estem át augusztus végén. 3 napot kellett a Budapesti Klinika fekvőbeteg részlegén eltöltenem. Ezúton is szeretnék hálás köszönetet mondani Dr. Nyitray Gábor szülész-nőgyógyász főorvos úrnak a lelkiismeretes, emberséges, alapos, precíz, a beteg érdekeit, kéréseit minden körülmények között szem előtt tartó, rendkívül magas szakmai színvonalon, példaértékűen, példamutatóan végzett munkájáért. Köszönöm szépen az altatóorvos, a műtős asszisztens, a műtősfiú kiemelkedő színvonalon, emberségesen végzett szakmai munkáját, és azt is, hogy MINDENKINEK volt egy kedves, megnyugtató szava hozzám a műtét előtt, a műtőben. Köszönöm szépen a fekvőbeteg részlegen dolgozó ügyeletes orvososoknak, ápolónőknek a gondosan, segítőkészen, lelkiismeretesen végzett szakmai munkájukat. Köszönettel tartozom Dr. Sikó László szülész-nőgyógyász-endokrinológus szakorvosnak a műtétet követő két kontrollvizsgálaton nyújtott rendkívül magas szakmai színvonalon végzett gondos, alapos, lelkiismeretes munkájáért. Végül, de nem utolsó sorban köszönettel tartozom Kovács Angéla Kórházi Esetmenedzsernek a kedvességért, a körültekintő, segítőkész, pontos, gyors munkájáért. Önöknek köszönhetem a gyors, szövődménymentes, teljes felépülésemet, gyógyulásomat! Minden ismerősömnek ajánlani fogom a MEDICOVER Kórházat!

Zsuzsanna

2021. szeptember

Hálásan köszönöm, amit értem tettek

Kedves Medicover! Hálásan köszönöm, amit értem tettek, kérem tolmácsolják Dr Sziller Péternek a hálámat, mert én annyira féltem a nőgyógyászati próblémámtól, de az Ő nyugalma, hozzáértése, segítőkészsége példátlan, emberséges. Köszönöm a korháznak... a segítséget! Májusban műtöttek! Minden rendben volt,és az eredményem is jólett... Hálám

Medicover Szülészet
close-link