Páciens vélemények

Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Marc

2020. február

Kiváló csapatmunka, mosolyok az arcokon

Kedves Fekvőbeteg Osztály! Ez úton is szeretném megköszönni kedvességüket, figyelmességüket, a bátorítást, valamint azt a kiváló csapatmunkát, amit tanúsított mindenki itt tartózkodásom alatt! Minden orvos, nővér, műtősfiú professzionalizmusa a kis részletekben is megnyílvánult és a mosolyok az arcokon sok erőt adtak! Sok szeretettel.

Opinion_image_158

Renáta

2020. január

Gondoskodás, kedvesség és mosoly

Maximálisan elégedett vagyok úgy a körülményekkel, mind az ellátással. A professzionális ellátáson felül kiemelném a gondoskodást, kedvességet és a mosolyt, amit minden itt dolgozótól megkaptam. Nagyon köszönöm lelkiismeretes munkájukat, azt, hogy odafigyeltek rám. Örülök, hogy Önöket választottam, csak pozitív élményeim vannak és mindenkinek ajánlani fogom kórházukat.

Opinion_image_159

Noémi

2019. december

Maximális tisztelet

Műtétre érkeztem fél 7-re, de a földszinti váróban kevés volt az ülőhely, az első emeleten már kényelmesebb volt várakozni. A nővérek segítőkészségét külön szeretném kiemelni, a műtétet végző orvos és aneszteziológus szakszerűsége és segítőkészsége mellett. A beteghordóval is maximálisan meg voltan elégedve, maximális tisztelettel kezelt, amikor le kellett vetkőznöm. A szoba felszereltsége hibátlan, egyedül az éjjeli szekrényt nem lehet ágyban fekve elérni - fiók kihúzásával orvosoltam a problémát. Minden közreműködőnek köszönöm a professzionális, segítőkész ellátást.

Opinion_image_156

Judit

2019. november

Kedvesség és hozzáértés

Nőgyógyászati műtétem volt. A főorvos úr kedvességével és hozzáértésével megkönnyítette ennek a nehéz időszaknak átvészelését. A műtét komplikáció mentesen zajlott és a lábadozást is könnyebbé tett a kórház légköre és a dolgozók figyelmessége. Köszönöm.

Opinion_image_157

Krisztina

2019. november

“A kedvesség és a mosoly"

“Az ellátással és a körülményekkel maximálisan elégedett vagyok. Amit kiemelnék, az a kedvesség és a mosoly, amit minden itt dolgozótól megkaptam, a professzionális ellátáson felül.”

Opinion_image_83

Zoltán

2019. október

Köszönet és a hála

A köszönet és a hála szavak nem hivatottak eléggé kifejezni azt, ami az Önök kollégáit megilleti. Arról hogy a pácienseket milyen szervezett, rendezett, felkészült illetve tiszta környezetben és körülmények között fogadják már többen megemlékeztek előttem. Azonban az, hogy esetemben egy olyan problémát már a call centeres kollégák is tudtak azonosítani, amit később az állami egészségügyi rendszer nem ismert fel mindenképpen példaértékű a szolgáltatásuk szempontjából. Nekem elsősorban ez volt az óriási szerencsém, utána pedig az, hogy olyan szakértői kezekbe kerültem a későbbiek során, ami nélkül most nem biztos, hogy lenne alkalmam mindezt megosztani. Nyilvánvaló, hogy alapjaiban Önök is mint egy „csapat” működnek együtt, mégis fontosnak tartom kollégáik közül kiemelni Károlyi Orsolyát, valamint Márton-Vincze Nórát, akik már az első telefonhívásom után gyanították a problémám és megfelelő kezekbe irányítottak, dr. Schmitz Anna radiológus szakorvost, aki a vizsgálata során igazolta is a betegségem forrását és legfőképpen dr. Pék Zita belgyógyász szakorvos doktornőt, aki minden alkalommal olyan alapossággal, gondossággal – rendelési idejét időben is meghaladva – vizsgált meg és tájékoztatott, amihez foghatóval még nem találkoztam. Azt hiszem bátran írhatom, hogy sokak életét lehetnek képesek a továbbiakban is megmenteni, meghosszabbítani, amennyiben szolgáltatásukat az előzőekben említett színvonalon lesznek képesek fenntartani. Ehhez sok türelmet, kitartást, további jó munkát és főleg egészséget kívánok!

Opinion_image_85

Hajni

2019. október

Köszönöm a profi munkát, ide fogok jönni megint

“Ma voltam náluk laborban. A hölgy kérdezte hogy szokott-e probléma lenni. Mondtam hogy csak félek. Utána beszélgettünk pár mondatot, közben ő végezte a munkáját. Utólag esett le hogy most először nem féltem és nem is éreztem hogy mikor szúrt. Hiába láttam, úgy elterelte a figyelmem hogy ez csak utólag esett le. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a profi munkát, ide fogok jönni megint ha szükség lesz rá.

Forrás: Google Vélemények – Medicover Magánkórház

Domonkos

2019. szeptember

Kizárólag felsőfokon tudok beszélni

Kizárólag felsőfokon tudok beszélni az orvosok, ápolók és minden személyzet odaadó, empatikus, türelmes munkájáról. Az objektum adottságai, tisztasága, kényelme is elégedettséggel tölt el.

Judit

2019. augusztus

Kiváló szakmai munka és a magas szintű emberi hozzáállás

Ezúton szeretnék írásban is köszönetet mondani a 2019.07.23-i laparoszkópos epehólyag kivételi műtétem kapcsán.

Ezúton szeretném megköszönni a kiváló szakmai munkát és a magas szintű emberi hozzáállást mindannyiuknak, Dr. Bálint András (kíváló sebész, ezért is kerestem meg Őt) és Dr. Maszler Hedvig orvosoknak (Ő háromszor nézett rám az ott töltött másfél nap alatt), és a műtét előtt és után a nővérek gondos törődését ugyanúgy. A külső sebem gyorsan és szinte nyom nélkül gyógyult, gyorsan talpra álltam, és a gyógyszerallergiáim figyelembe vételével kapott fájdalomcsillapítással a műtét napján minimális fájdalmat éreztem.

A környezet elegáns, tiszta, de fentiek voltak számomra az igazán fontosak.

Köszönöm még egyszer.

Opinion_image_89

Domonkos

2019. augusztus

Köszönünk mindent a "Kedves Néniknek

Az ellátással és a szolgáltatásokkal is maximálisan elégedettek voltunk. A kisfiam szerint nagyon jó lesz annak, aki ebbe a szobába utánunk jön. :) Köszönünk mindent a “Kedves Néniknek”

Opinion_image_87

Edina

2019. augusztus

Nyugodt légkör, odafigyelés

Maximálisan elégedett voltam minden szolgáltatással. Szorongás nélkül jöttem a műtétre, mert az előzetes vizsgálatokon is csak pozitív tapasztalataim voltak. A nyugodt légkör, az odafigyelés, minden itt dolgozó kedvessége, a megfelelő tájékoztatás, ez mind maximális biztonságérzetet jelentett számomra. Köszönöm a munkájukat.

Opinion_image_88

Ervin

2019. július

Profi módon, maximális odaadással

Elégedett vagyok a szolgáltatással. Az orvosok, nővérek valamint a recepciós hölgyek profi módon, maximális odaadással végzik a dolgukat. Köszönöm szépen!

Opinion_image_92