Páciensvélemények

Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

P. család

2023. szeptember

Köszönjük a sok hasznos tájékoztatást, a pontosságot, és a telefonon megnyilvánuló kedvességet

Ezúton szeretném megköszönni Annamari mandulaműtétének levezénylését, a megelőző vizsgálatoktól az első kontroll megszervezéséig. Sok izgalom, műtét utáni fajdalom mindez a múlté, igy futunk neki az új tanév holnapi megnyitásának. Köszönjük a sok hasznos tájékoztatást, a pontosságot, és a telefonon megnyilvánuló kedvességet.

Zsuzsa

2023. szeptember

Nyugodtabban, tisztább fejjel tudtam én is gondolkodni, látni a dolgokat

Nagyon szépen köszönöm a sok-sok segítséget, egyeztetést és az úgymond emberi hozzáállását, mely által egy picit nyugodtabban, tisztább fejjel tudtam én is gondolkodni, látni a dolgokat. Köszönöm!

Ákos

2023. július

Megbízunk az intézményben

Kiváló színvonal. Ezért feleségem és én is csináltattunk EP kártyát. Illetve terhesgondozásra is befizettünk. Megbízunk az intézményben.

Katalin

2023. június

Kiváló szakemberekkel és mérhetetlen kedvességgel találkoztam

Ma laboron, röntgenen és szemészeten voltam Önöknél.

Kiváló szakemberekkel és mérhetetlen kedvességgel találkoztam.

A mai Medicover (szakorvos) élményért külön dícséret, köszönet az orvosoknak, laboros hölgynek és fiatalembernek a röntgenben.

Opinion_image_306

Jánosné

2023. június

Szívből ajánlom mindenkinek

Dr. Baráth Lívia nőgyógyász doktornő egy tünemény, szívből ajánlom mindenkinek. Felkészült, rendkívül kedves doktornő. A Medicoveren belül szinte az esetek 99%-ban még csak ilyen orvosokkal és személyzettel hozott össze a sors.

Réka

2023. június

Csak ajánlani tudom

Dr. Baráth Lívia szülész-nőgyógyász doktornőt csak ajánlani tudom: kedves, figyelmes, precíz és türelmes!

Zsuzsa

2023. május

Úgy vette le a vért, hogy szinte nem is éreztem

Ma jártam önöknél. Boda Erzsébet egy tündér, nagyon kedves volt végig a vizsgálat alatt. Emese az 54-es laborban úgy vette le a vért, hogy szinte nem is éreztem. Nagyon ügyes!

Opinion_image_302

Noémi

2023. május

Lélekemelő konzultáció volt

Dr. Ternyik Lászlónál volt szerencsém járni ma, a vizsgálat minőségéről szeretnék visszajelzést adni. Ez egy igazán hatékony, laza és lélekemelő konzultáció volt, külön köszönet érte. Eleve ritkán járok orvoshoz, de ez biztos maradandó élmény lesz.

Brigitta

2023. május

Mindenki előtt le a kalappal

Mandula műtete volt kislányomnak, szeretném megköszönni kezelő orvosunknak, éjszakásoknak és különösen Emese szakápolónak odaadó kedvességét, mindenki előtt le a kalappal. 

Beáta

2023. május

Csak ajánlani tudom

⭐⭐⭐⭐⭐ Dr Gál András nagyon kedves tavaly decemberben mütött és csak ajánlani tudom

Csaba

2023. május

Mindent felülmúló szolgáltatás

Kedves Medicover Csapat,

Tegnapi napon részt vettem az Önök Miskolci klinikájukon kardiológiai és bőrgyógyászati vizsgálaton.
Ezúton szeretném megköszönni a mindent felülmúló szolgáltatást. Minden kollégájuk a legmagasabb szakmai tudással segítette a vizsgálatot.
Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy igazán magas mércét állítottak fel a kollégák a miskolci klinikán..
Szeretnék köszönetet mondani a vezetőségnek is, hogy ilyen színvonalú szolgáltatást és személyzetet biztosítanak amely egyedülálló még a magánellátásban is.

Mégegyszer köszönöm szépen és kívánok sok elégedett pácienst

Opinion_image_296

Ildikó

2023. május

Azt a hatalmas szeretetet, amit itt kaptam, leírni nem tudom

Április 12-én végeztek gasztroszkópiát, ami ha lehet úgy fogalmazni "életem élménye" volt. :) Pityeregve mentem be, rettentően féltem az altatástól, mindentől. Azt a hatalmas szeretetet, amit itt kaptam, leírni nem tudom. A vizsgáló asztalon már nagyokat nevettünk, mielőtt elaltattak. Nem éreztem, hogy rohannak-sietnek, mert 100 emberrel kell még ma foglalkozniuk, minden ment úgy, ahogy az nekem jó volt. Nem is tudom, hogy tudtak ennyire megnyugtatni és kitörölni minden rossz gondolatot a fejemből, de iszonyatosan hálás vagyok nekik. A vizsgálat után semmilyen szövődmény, mégcsak torokfájdalom sem jelentkezett. Köszönöm Dr. Bálint Lászlónak, Dr. Wittmann Róbertnek és csapatuknak (Kriszti, Móni, Niki) ezt az önzetlen szeretetet. Ildikó