Páciensvélemények

Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Mária

2022. szeptember

Ragyogó szakmai munka

Dr. Berczik Nagy Ildikó kezelt már több alkalommal. A doktornő egész személyiség megnyugtató, kedvesen és türelmesen mondja el a kezelés menetét. Már többször voltam nála, és minden alkalommal ragyogó szakmai munkát végzett. Ismerőseimnek is bátran ajánlottam.

Tímea

2022. szeptember

Hálás vagyok, hogy a legjobb szakember kezeltek engem

Meg szeretném köszönni a sok segítséget, hálás vagyok, hogy a legjobb szakember kezeltek engem. Külön köszönetet szeretnénk mondani a pajzsmirigy ultrahangos doktornőnek, és a két mentős fiatalembernek! Minden jót kívánok Önöknek, és mégegyszer köszönöm az eddigi ellátást, és a magas színvonalú munkát!

Opinion_image_251

Gábor

2022. augusztus

Minden egyes időpontra 'örömmel' és bizalommal mentem

Engedjék meg, hogy pozitív visszajelzést adjak Önöknek legutóbbi ortopédiai szakrendelésen tett látogatásomról.
Szeretném megköszönni dr. Tari Pál József Doktor Úr példaértékű orvosi munkáját.
Emberi empátiája, határozottsága, érthető kommunikációja (mi miért történik, mi a következő lépés), a beteg útjának nyomonkövetése mind nagyon pozitív benyomást hagyott bennem.

Minden egyes időpontra 'örömmel' és bizalommal mentem, mert maximálisan éreztem, hogy Doktor Úrnál jó kezekben vagyok, s mindent megtesz annak érdekében, hogy pontos diagnózis és terápia születhessen. Minden alkalommal már ki volt nyomtatva a diagnosztikai eredmény az asztalán, s felkészülve várt a konzultációk során.

Az orvos-beteg találkozó nem igazán ad lehetőséget, hogy köszönetet mondjon egy beteg orvosának, de mindenképpen szerettem volna ezt megtenni.

Köszönöm szépen Doktor Úr emberségét, fáradozását, a call center rugalmas időpont-foglalását és a diagnosztikai területek (rtg, CT, MRI) gyors vizsgálatát és leletezését.
Megköszönöm, ha Doktor Úrral is megosztják soraimat.

Opinion_image_250

Balázs

2022. augusztus

A mai napon első osztályú ellátást kaptam

A mai napon első osztályú ellátást kaptam, profi szervezésben, szakmai hozzáértéssel, mindezt pedig maximális EMBERSÉGGEL kísérve. Ha lehet ilyet mondani, életem legjobb kórházi élménye volt! :)

Köszönöm szépen KRISZTÁnak, Szabolcsnak, Tamásnak és Hajninak és a Medicovernek!

Opinion_image_247

Magdolna

2022. augusztus

Mára fájdalmak nélkül és aktívan élem az életem

Köszönöm a mindig segítőkész, kedves hozzállását.
A Medicover Egészségpénztáron keresztül vettem igénybe a Medicover Kórház szolgáltatásait.
2022. február 14-én műtött Csanádi doktor úr az Ortopéd Sebészeten.
Egy évet várakoztam a közegészségügyben arra, hogy a jobb csípőmbe protézist ültessenek. A várakozás a covid miatt egyre reménytelenebbé és kilátástalanabbá vált, eközben a járásom már csak bottal és fájdalmakkal volt terhelt.
Február 14-én új életet kaptam...2 és fél hónappal a műtét után mankó és bot nélkül kirándultam napi 8 km-t Bécsben. Mára fájdalmak nélkül és aktívan élem az életem, ujjászülettem. Köszönet érte a Medicover csapatának és Csanádi doktor úrnak.

Opinion_image_245

Viktória

2022. augusztus

Szeretném megköszönni a mai segítségüket

Tisztelt Ügyfélszolgálat,

szeretném megköszönni a mai segítségüket, amit a mai laborvizsgálatok átszervezésében nyújtottak.

Köszönöm az Alkotás utcai recepció gyors reakcióját, a call center szervezését és az Eiffelnél beugró nagyon kedves laboros hölgy munkáját!

Opinion_image_244

Erika

2022. augusztus

Ajánlom mindenkinek, aki színvonalas ellátást szeretne

A Lányom és én is megtapasztaltuk a Medicover Kórház, Klinika szolgáltatásait. Ajánlom mindenkinek, aki színvonalas ellátást szeretne. Köszönet a dolgozóknak - orvosok, nővérek, esetmenedzserek stb. -, akik szaktudásukkal, kedvességükkel és odafigyelésükkel segítették gyógyulásunkat. Külön köszönet Dr Oláh Csaba sebész, Dr Gál András nőgyógyász, Dr Csanádi István ortopéd sebész doktor Uraknak és közreműködő munkatársaiknak.

András

2022. július

Szeretném kifejezni maximális hálámat és elégedettségemet

Kedves Medicover, Kedves Dr. Balsay Zoltán Úr, Szeretném kifejezni maximális hálámat és elégedettségemet. Balsay Úr hihetetlenül profizmusa és megnyugtató természetének hála túl vagyok egy sikeres szemműtéten, melyet követően minden eddig problémám szerencsére megszűnt, visszakaptam a régi jobb szememet. Csak ajánlani tudom a Doktor Urat, mert manapság nagyon ritka az ilyen precíz, felkészült, remek szakember. (Több másik intézményben jártam sikertelenül, mire megoldódott a gondom.) Köszönettel, András

Zoltán

2022. július

Mindig óramű pontossággal zajlott minden

Édesapám szürkehályog-műtéten esett át a Váci úti Klinikán. Hihetetlenül gyorsan kapott kivizsgálási időpontot, illetve műtéti időpontot. Mindig óramű pontossággal zajlott minden. Köszönjük Dr. Balsay Zoltán doktor úrnak és Munkatársainak szakértelmét és humánumát. Addig (a normál ellátásban 1,5 éve többször halasztott műtéti időpontok miatt) édesapám tantaloszi kínokat élt át, most mintha az Élüszion-ba került volna... :) [TANTALOSZ: a mitológia szerint büntetésül kapta, hogy az alvilágban kristálytiszta víz elhúzódik tőle, illetve dús gyümölcsfák felugranak kezétől; ÉLÜSZION: a boldogok szigete]

István

2022. július

Szeretném megköszönni a professzionális és kifogástalan munkát

Ma a szemészeten műtéten estem át. Dr. Balsay Zoltánnak és csapatának szeretném megköszönni professzionális és kifogástalan munkájukat. A kisegítő személyzet és a nővér (Erika) egyaránt kedves volt, ami személy szerint nekem sokat jelent. Félig gyógyultan távoztam. 

Katalin

2022. június

Évek óta járok a doktornőhöz

Láttam honlapjukon a vélemények, visszajelzések menüpontot és úgy érzem, hogy egy fantasztikus orvosuk, Csikós Dóra doktornő neve méltán szerepelhetne ott. Évek óta járok a doktornőhöz, szakértelme, alapossága, kedvessége és empátiája minden találkozásunkkor lenyűgöz. Kérem, hogy juttassák el levelemet intézményük vezetőjéhez és Csikós doktornőhöz is. Gondolom szerénysége miatt kézzel-lábbal tiltakozna most ha tudná, hogy írok, de sebaj.

Opinion_image_237

Krisztina

2022. június

Köszönöm, hogy a műtétet jó élményként éltem meg

A kiszakadt porckorongsérvem miatt műtétre volt szükségem. Több helyről kaptam Dr. Kővári Viktor doktor úr nevét. Ő miatta választottam a Medicover kórházat, ami a legjobb döntés volt. Köszönöm, hogy a műtétet jó élményként éltem meg. Az előzetes vizsgálat során a doktor úr nagyon segítőkész és kedves volt. A műtét reggelén a környezet, nyugtató szavak nagyon jól estek. A műtét nagyon gördülékenyen ment szerintem :), fájdalom nélkül megkönnyebbülve ébredtem. Nem gondoltam, hogy ilyen is lehet! Végül szeretném megköszönni a Boncz Andrea Esetmenedzser háttérben végzett munkáját is. Ő szervezte és egyeztette a műtétem és az előzetes vizsgálatokat, bármilyen kérdésemre, kérésemre reagált. Ez egy fájdalommal élő embernek nagy segítség!

close-link