Páciensvélemények

Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Adrienn

2023. február

Szakmailag is kiváló

Laborban voltam vérvételen, és szuperfélős vagyok. Kontra Juditnál voltam az 521-es szobába, aki szuperkedves, nagyon ügyes, és nagyon hálás vagyok, amiért az általában végigtapasztalt tortúrákat ezúttal kihagyhattam. Kedves és barátságos, nagyon kellemes légkört teremtett, és szakmailag is kiváló.

Anita

2023. január

Kiváló szakorvos

Édesanyámat szürkehályog műtéte volt, amit Dr Balsay Zoltán szemész szakorvos végzett el. Nagyon kedves udvarias és kiváló szakorvos,csak ajánlani tudom! És a nővérke is nagyon kedves türelmes és segítőkész volt! Köszönjük szépen!

Dorottya

2022. december

Teljesen elégedett vagyok

Mindenki empatikus és segítőkész volt, teljesen elégedett vagyok.

Imola

2022. november

Nagyon kedves, megnyugtató és hozzáértő volt mindenki

Régóta rettegtem a kolonoszkópia es gasztroszkopia vizsgálattól. Ma megtapasztalhattam,hogy nem volt mitől félnem :) Nagyon köszönöm mindenkinek aki ott a medicoverben támogatott, altatott, vizsgált! Nagyon nagyon kedves, megnyugtató és hozzáértő volt mindenki! Köszönöm!:)

Ágnes

2022. november

Rendkívül pozitív tapasztalataim vannak

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam, hogy mind a kisfiamat megvizsgáló gyermekorvossal, mind az ügyfélkapcsolati csapatuk hozzáállásával, munkájával, segítőkészségével kapcsolatban rendkívül pozitív tapasztalataim vannak. Az orvos leült a gyerekem mellé játszani, úgy vizsgálta meg - ami nem könnyú feladat - hogy szinte észre sem vette. A kétnyelvű igazolás kérés nélkül szintén nagyon professzionális, átgondolt attitűdre vall. Ritka manapság, hogy az ember úgy érzi, minőségi szolgáltatást kap a pénzéért. Köszönöm.

Opinion_image_256

Anetta

2022. november

Maximálisan ajánlom

Egy hete műtött a kórházban dr. Barta Tamás doktor úr, epehólyag eltávolítással. Hatalmas köszönet a doktor úrnak és minden egyes dolgozónak aki velem foglalkozott! Maximálisan ajánlom mindenkinek aki szeretne egy minden tekintetben magas színvonalú szolgáltatás részese lenni. Köszönettel!

Opinion_image_255

Dávid

2022. november

Szakszerű és professzionális szolgáltatás

Szakszerű és professzionális szolgáltatás volt mind a kettő előző kisműtét, mely során anyajegy eltávolítását hajtották végre az orvosok. 10/10.

Roland

2022. október

Minden orvos kollegájuké a tiszteletem

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Kérem, szíveskedjenek közvetíteni Dr. Hirschberg Kristóf doktor úr felé az elégedettségemet!!
Ezúton is szeretnék doktor úrnak köszönetet mondani segítőkészségéért, kedvességéért és az empátiáért, amit tanúsított.

Minden orvos kollegájuké a tiszteletem, de doktor úr messzemenően a legjobb orvos a Medicoreven belül, akikkel eddig találkoztam.

Opinion_image_253

Mária

2022. szeptember

Ragyogó szakmai munka

Dr. Berczik Nagy Ildikó kezelt már több alkalommal. A doktornő egész személyiség megnyugtató, kedvesen és türelmesen mondja el a kezelés menetét. Már többször voltam nála, és minden alkalommal ragyogó szakmai munkát végzett. Ismerőseimnek is bátran ajánlottam.

Tímea

2022. szeptember

Hálás vagyok, hogy a legjobb szakember kezeltek engem

Meg szeretném köszönni a sok segítséget, hálás vagyok, hogy a legjobb szakember kezeltek engem. Külön köszönetet szeretnénk mondani a pajzsmirigy ultrahangos doktornőnek, és a két mentős fiatalembernek! Minden jót kívánok Önöknek, és mégegyszer köszönöm az eddigi ellátást, és a magas színvonalú munkát!

Opinion_image_251

Gábor

2022. augusztus

Minden egyes időpontra 'örömmel' és bizalommal mentem

Engedjék meg, hogy pozitív visszajelzést adjak Önöknek legutóbbi ortopédiai szakrendelésen tett látogatásomról.
Szeretném megköszönni dr. Tari Pál József Doktor Úr példaértékű orvosi munkáját.
Emberi empátiája, határozottsága, érthető kommunikációja (mi miért történik, mi a következő lépés), a beteg útjának nyomonkövetése mind nagyon pozitív benyomást hagyott bennem.

Minden egyes időpontra 'örömmel' és bizalommal mentem, mert maximálisan éreztem, hogy Doktor Úrnál jó kezekben vagyok, s mindent megtesz annak érdekében, hogy pontos diagnózis és terápia születhessen. Minden alkalommal már ki volt nyomtatva a diagnosztikai eredmény az asztalán, s felkészülve várt a konzultációk során.

Az orvos-beteg találkozó nem igazán ad lehetőséget, hogy köszönetet mondjon egy beteg orvosának, de mindenképpen szerettem volna ezt megtenni.

Köszönöm szépen Doktor Úr emberségét, fáradozását, a call center rugalmas időpont-foglalását és a diagnosztikai területek (rtg, CT, MRI) gyors vizsgálatát és leletezését.
Megköszönöm, ha Doktor Úrral is megosztják soraimat.

Opinion_image_250

Balázs

2022. augusztus

A mai napon első osztályú ellátást kaptam

A mai napon első osztályú ellátást kaptam, profi szervezésben, szakmai hozzáértéssel, mindezt pedig maximális EMBERSÉGGEL kísérve. Ha lehet ilyet mondani, életem legjobb kórházi élménye volt! :)

Köszönöm szépen KRISZTÁnak, Szabolcsnak, Tamásnak és Hajninak és a Medicovernek!

Opinion_image_247
close-link