Páciensvélemények

Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Ágnes

2023. november

Hálás szívvel köszönjük

Novemberben Dr. Balsay Zoltán szemész szakorvos dr úr szürkehályog műtétet végzett a fél szemére vak 83 éves édesanyámon. Ez olyan csodálatosan sikerült, hogy visszakapta a tökéletes látását. A Doktor Úrnak hálás szívvel köszönjük! Az ápolónők és a mentős dolgozók figyelmességét és udvariasságát is csak megköszönni tudjuk!

Zsolt

2023. november

Profi módon, fájdalommentesen végezte el a vérvételt

Kedves Medicover! Ma reggel jártam Önöknél éves laborvizsgálaton a 2-es rendelőben. Nagyon régen voltam vérvételen és akkor is rossz élményeim voltak, ezért eléggé izgultam előtte. Kolléganőjük azoban nagyon kedves és közvetlen volt, sikerült megnyugtatnia és profi módon, fájdalommentesen végezte el a vérvételt. Bár ott is megköszöntem neki, de amennyiben lehetséges kérem tolmácsolják felé a köszönetem még egyszer, hiszen biztos vagyok benne, hogy mindenkinek jól esik a pozitív visszajelzés. Köszönöm!

Ágnes

2023. október

Ritka kincs

Tisztelt Medicover Illetékesek! Ezúton szeretném kiemelni az Eiffel Klinikán dolgozó, mammográfiai vizsgálaton segítő hölgyet, sajnos a nevét nem tudom. Ritka kincs a kedvessége, megnyugtató szavai és segítőkészsége. Az említett vizsgálat neki köszönhetően nem hagyott bennem negatív emléket. Tisztelettel: Ágnes

Krisztina

2023. október

A Medicover minden szempontból egy ideális magánkórház

Tisztelt Medicover Ügyfélszolgálat !

Köszönöm, hogy elmondhatom a véleményem.

Október 10-én voltam Dr. Hirschberg Kristóf kardiológusnál.

Hirschberg doktor úr kedves nagyon alapos körültekintő és nem utolsó sorban őszinte orvos, ami számomra nagyon fontos. A vizsgálat után gyorsan észbe is kaptam, hogy bizony fontos az életmódváltás ha egészséges szeretnék maradni. Továbbá köszönöm a call centeres hölgyek kedvességét és a türelmét. A Medicover minden szempontból egy ideális magánkórház .

További Szép Napot !

Üdvözlettel
Krisztina

Opinion_image_346

László

2023. október

Segítségével visszatérhettem a szinte tünetmentes hétköznapi rutinhoz

Kedves Medicover csapat! Szeretném megköszönni gyógytornászuk (Boros Noémi) rendkívül hatékony, eredméynes, kreatív munkáját! Segítségével visszatérhettem a szinte tünetmentes hétköznapi rutinhoz, éelethez. Tisztelettel László

Andor

2023. október

Minden szuperül ment, nagyon kedves volt velem mindenki

Kedves Jennifer,

Elnézést, hogy ilyen sok idő elteltével írok, közvetlenül a műtét után elfekedkeztem erről.
Minden szuperül ment, nagyon kedves volt velem mindenki és semmi komplikáció nem jelentkezett nálam utólag sem.

Köszönöm szépen a profi segítségét a szervezésben, és minden jót kívánok!

Üdvözlettel,
Andor

P. család

2023. szeptember

Köszönjük a sok hasznos tájékoztatást, a pontosságot, és a telefonon megnyilvánuló kedvességet

Ezúton szeretném megköszönni Annamari mandulaműtétének levezénylését, a megelőző vizsgálatoktól az első kontroll megszervezéséig. Sok izgalom, műtét utáni fajdalom mindez a múlté, igy futunk neki az új tanév holnapi megnyitásának. Köszönjük a sok hasznos tájékoztatást, a pontosságot, és a telefonon megnyilvánuló kedvességet.

Zsuzsa

2023. szeptember

Nyugodtabban, tisztább fejjel tudtam én is gondolkodni, látni a dolgokat

Nagyon szépen köszönöm a sok-sok segítséget, egyeztetést és az úgymond emberi hozzáállását, mely által egy picit nyugodtabban, tisztább fejjel tudtam én is gondolkodni, látni a dolgokat. Köszönöm!

Nikolett

2023. augusztus

Köszönöm, hogy végre nem derékfájással ébredek!

Boros Noémihez jártam gyógytornára derék és váll fájdalommal. A derék fájdalom mára elmúlt,persze Noémi segítségével összeallitottunk itthoni gyakorlatsort,amit azóta mindennap csinálok. A váll fajdalom még nem múlt el,de enyhült,arra is kaptam itthoni gyakorlatokat. Napról napra jobb a vállam. Úgyhogy Noémi érti a dolgát,profi,kedves, segítőkész,lelkes, humoros,jó hangulatban teltek az órák. Köszönöm,hogy végre nem derékfájással ébredek!

Ágnes

2023. augusztus

Hálásan köszönöm a rengeteg segítséget

Hálásan köszönöm a rengeteg segítséget Boros Noémi gyógytornásznak. Noémi amellett, hogy egy kiváló szakember, egy igazán vidám és lendületes személyiség is, amitől csak még jobban és gyorsabban telnek a kezelések. Két éve jártam nála először és annyira pozitív élményben volt részem, hogy idén, amikor probléma lépett fel, kifejezetten. hozzá kértem az időpontokat. Egyértelmű és érezhető a javulás köszönhetően a szuper gyógytornáknak. Nagyon köszönöm!

Balázs

2023. július

Hálás vagyok a sorsnak hogy ilyen helyen gyógykezeltek

Dr Pálfi Endre műtött meg lágyek sérvvel májusban. A műtétre való felkészítés illetve a rövid kórházi tartózkodás elképesztő profi módon ment, mind az orvosi és nővér személyzet illetve a kórházi helységek kimagaslóak voltak ! A műtét óta 6 hét telt el, újra elkezdhettem sportolni fájdalom nélkül, nagyon jó döntés volt belevágni. Hálás vagyok a sorsnak hogy ilyen helyen gyógykezeltek, köszönöm! Ha bárki hasonló helyzetben lenne mint én (fájdalmas lagyek sérv), ne hezitáljon, vágjon bele és meg fog gyógyulni!

Ákos

2023. július

Megbízunk az intézményben

Kiváló színvonal. Ezért feleségem és én is csináltattunk EP kártyát. Illetve terhesgondozásra is befizettünk. Megbízunk az intézményben.

close-link