Páciens vélemények

Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Rózsa

2021. október

Köszönöm, hogy fájdalom nélkül élhetek

Ezúton is köszönöm Dr. Oláh Csabának és műtéti teamjének proktológiai műtétemkor a tökéletes figyelmet és munkájukat. Fájdalmat nem tapasztaltam műtét után és azóta sem.Teljesen gyógyultnak érzem magam. Köszönöm, hogy azóta fájdalom nélkül élhetek, panaszaim elmúltak.

Sz. Beáta

2021. szeptember

Nagyon szépen köszönöm a rendkívül magas színvonalú szakmai munkájukat

Nagy hasi műtéten (nőgyógyászati) estem át augusztus végén. 3 napot kellett a Budapesti Klinika fekvőbeteg részlegén eltöltenem. Ezúton is szeretnék hálás köszönetet mondani Dr. Nyitray Gábor szülész-nőgyógyász főorvos úrnak a lelkiismeretes, emberséges, alapos, precíz, a beteg érdekeit, kéréseit minden körülmények között szem előtt tartó, rendkívül magas szakmai színvonalon, példaértékűen, példamutatóan végzett munkájáért. Köszönöm szépen az altatóorvos, a műtős asszisztens, a műtősfiú kiemelkedő színvonalon, emberségesen végzett szakmai munkáját, és azt is, hogy MINDENKINEK volt egy kedves, megnyugtató szava hozzám a műtét előtt, a műtőben. Köszönöm szépen a fekvőbeteg részlegen dolgozó ügyeletes orvososoknak, ápolónőknek a gondosan, segítőkészen, lelkiismeretesen végzett szakmai munkájukat. Köszönettel tartozom Dr. Sikó László szülész-nőgyógyász-endokrinológus szakorvosnak a műtétet követő két kontrollvizsgálaton nyújtott rendkívül magas szakmai színvonalon végzett gondos, alapos, lelkiismeretes munkájáért. Végül, de nem utolsó sorban köszönettel tartozom Kovács Angéla Kórházi Esetmenedzsernek a kedvességért, a körültekintő, segítőkész, pontos, gyors munkájáért. Önöknek köszönhetem a gyors, szövődménymentes, teljes felépülésemet, gyógyulásomat! Minden ismerősömnek ajánlani fogom a MEDICOVER Kórházat!

Zsuzsanna

2021. szeptember

Hálásan köszönöm, amit értem tettek

Kedves Medicover! Hálásan köszönöm, amit értem tettek, kérem tolmácsolják Dr Sziller Péternek a hálámat, mert én annyira féltem a nőgyógyászati próblémámtól, de az Ő nyugalma, hozzáértése, segítőkészsége példátlan, emberséges. Köszönöm a korháznak... a segítséget! Májusban műtöttek! Minden rendben volt,és az eredményem is jólett... Hálám

Zoltán

2021. szeptember

Nagyon meg voltam elégedve

Tisztelt Medicover!

A múlt héten voltam urológiai szakvizsgálaton dr. Tóth Lilla doktornőnél. Nagyon meg voltam elégedve, a doktornőben egy kiváló szakembert és egy nagyon emberséges orvost ismerhettem meg. Kérem, hogy legyenek kedvesek tolmácsolni felé köszönetemet és jókívánságaimat, melyet előre is köszönök! Egy év múlva pedig jelentkezem az éves szűrésre. Addig is kívánok minden jót és további eredményes munkát!

Barbara

2021. szeptember

Emberként fognak veled bánni

Ilyen orvosi ellátásban sosem volt részem! Szuperek! Miskolcon jártam Dr. Szabó Attilánál az endokrinológián. Rendkívül figyelmes, 2010-től az összes leletemet átnézte, mindent amit csinált elmagyarázott, hogy miért szükséges. 30-40 percet foglalkozott velem mint beteggel. Hamarabb be is tudtam menni, mint a lefoglalt időpontom! Bátran ajánlom bárkinek a Medicovert, emberként fognak veled bánni…

Zsuzsanna

2021. szeptember

Türelem, óriási profizmus és emberség

Hálásan köszönöm Danis Dávid doktor úrnak és Helgának, hogy kedvesen, türelmesen, óriási profizmussal, emberséggel, maximálisan rám figyelve láttak el. Nagyon féltem a Hycosy-tól, de nagyon jó kezekben voltam! 🙂

Ilona

2021. augusztus

Tisztelt Cím!

Mindent köszönök, a profizmust, az ellátást, a békét, nyugalmat!
Hatalmas tisztelet Dr. Csóka Jánosnak és Csapatának!
Jól vagyok és egyre jobban... Köszönöm... egy héttel a műtét után sokkal jobban...

Ilona

Opinion_image_201

Zoltán

2021. augusztus

Kiemelkedően magas színvonalú, teljes odaadással végzett, lelkiismeretes munka

Köszönöm minden egyes kollégájuknak azt az időt életükből, amit ottlétem alatt rám szántak. Köszönettel tartozom a klinikának, a klinikán dolgozóknak, a kiemelkedően magas színvonalú, teljes odaadással végzett, lelkiismeretes munkájukért. Köszönet mindenkinek, aki bentlétem alatt életéből az idejét, figyelmét reám fordította ez idő alatt. Dr. Kővári Viktor Zsolt idegsebésznek, aki ekkor S1LV TLIF minimál invazív műtéttel szabadított meg az elviselhetetlentől, a későbbi esetleges mozgásképtelenné válástól, kiemelkedő szakmai tudásának, türelmének, hozzáértésének eredményeképp. Köszönet a nővérek figyelmességéért, mindenben való segítségükért, kitartásukért, magas szakmai tudásukért. A profi csapatmunkáért. És az ebből kifolyólag kialakult nyugalomért, hangulatért, melynek szintén szerepe van a gyógyulás folyamatában, úgyszintén, mint a rugalmasságnak is, amiről tanúbizonyságot tettek nap mint nap. Köszönet a hozzáértéssel végzett fájdalomcsillapításért, amit nagy figyelemmel kísérték. Az óramű pontosságért, mely a megelőző vizsgálatokon is jelen volt, az aprólékos felvilágosítással együtt, melyet dr. Kővári Viktor Zsolttól és az aneszteziológus kollégától kaptam. Örülök, hogy az önök magas színvonalú munkájuk által, a felépülés útján vagyok. Csakis ajánlani tudom önöket, klinikájukat, maximális elégedettséggel! További sok sikert kívánok önöknek!

Klára

2021. június

Önöknél végig azt éreztem, hogy a beteg a fontos

Akit illet! Június 14-én az Önök kórházában epe műtétem volt, melyet Dr. Pálfi Endre és “csapata” végzett. A szakmai profizmus mellett szeretném kiemelni azt a kedvességet, odafigyelést és mindenre kiterjedő tájékoztatást, amit a műtét előtt és után tapasztaltam mindenkitől. Önöknél végig azt éreztem, hogy a beteg a fontos. Köszönettel és üdvözlettel

Opinion_image_199

István

2021. június

Szeretném megköszönni a kórház professzionális hozzáállását és kitűnő orvosuk munkáját

Ezúton is szeretnénk megköszönni Dr.Tóth Lilla Urológus doktornő alapos, körültekintő és szakszerű vizsgálatait édesanyám panaszaival kapcsolatban! Nélküle nem járnánk ott ahol most tartunk! Doktornőnek köszönhetően derült fény idős édesanyám hólyagdaganatára. Azóta mióta megtörtént alapos kivizsgálása végrehajtottak egy hólyagtükrözést valamint egy TUR műtétet is.Sajnos a szövettani vizsgálat eredménye igen rossz /histologiai grade3 /de bizakodva tekintünk előre és kezdjük meg a BCG terápiát. Szóval küzdünk és köszönettel tartozunk a doktornőnek! Szeretném megköszönni a kórház professzionális hozzáállását és kitűnő orvosuk munkáját.

Opinion_image_198

Csaba

2021. június

Mindenképp Önöket fogom választani!

Tisztelt Medicover,

Most vettem először igénybe a szolgáltatásukat (Start állapotfelmérő csomag) és ezúton is szeretném jelezni, hogy rendkívül elégedett voltam mindennel! Mind a vérvételt végző kolléganő mind pedig a rendkívül lelkiismeretes és valóban hasznos tanácsokkal ellátó Dr. Tóth Mária doktornővel elégedett voltam. Ha a jövőben felmerül egészségügyi problémám, mindenképp Önöket fogom választani! Munkájukhoz további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel,

Csaba

Opinion_image_197

Zsanett

2021. június

Két nap idegeskedéstől és aggódástól óvtak meg

A mai napon voltam Önöknél pajzsmirigy vérvizsgálaton délelőtt. Azt mondta a hölgy aki levette a vért, hogy csütörtökön várjam leghamarabb az eredményt. Nagy meglepetésemre ma este már ott volt a  mailjeim között a lelet. 

Mérhetetlen köszönetemet szeretném küldeni Önöknek!!! Két nap idegeskedéstől és aggódástól óvtak meg gyors munkájukkal. :)

További sikeres munkát és jó egészséget kívánok a Medicover központ teljes csapatának!

Tisztelettel és még nagyobb köszönettel,

Zsanett

Opinion_image_196