Páciensvélemények

Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Attila

2024. May

Nagyon pozitív tapasztalatokban részesültem

Szeretném megköszönni a teljes csapatnak az odaadó, gondos munkáját, a gördülékenységet, az odafigyelést és a kitartást. Nagyon pozitív tapasztalatokban részesültem és bár igyekeztem mindenki munkáját megköszönni, de szeretném ezt ilyen formában is megtenni. Nem volt még tapasztalatom eddig a Medicover kórházi részlegével, de ahogyan a többi szolgáltatás, úgy ez is maximálisan emberi volt.

Csaba

2024. May

Adja át köszönetemet és hálámat a fekvőbeteg részleg nagyon kedves nővéreinek is

Engedje meg, hogy megköszönjem az elmúlt, közel másfél év alatt nyújtott segítségét, hozzáállását és türelmét. Kérem, hogy ha van lehetősége adja át köszönetemet és hálámat a fekvőbeteg részleg nagyon kedves nővéreinek is.

Mindenkinek kívánok jó egészséget és türelmet a  munkájukban és a magánéletükben is.

Ha megyek majd egy "ránézéses" kontrollra ( nyugtázandó a jó fülemet :)), akkor ismét keresni fogom időponttal kapcsolatban. Ha lesz rá lehetőség, akkor az osztályra is szívesen bemennénk. Mégegyszer köszönöm, minden jót kívánunk!

László

2024. May

Tényleg szívet melengető volt a hozzáállásuk!

Köszönöm a munkájukat, a gyógyításukat! Hihetetlen, hogy milyen empátiával, segítőkészséggel álltak hozzám és biztos vagyok benne, hogy minden beteghez! Ez elmondható az esetmenedzserekről, orvosokról, nővérről, a műtéti személyzetről, de mindenkiről, beleértve a betegszállító kollégákat is! Betegként mi kiszolgáltatottak vagyunk, főleg egy olyan műtét után, ahol nem tudunk futkározni. De nem hagytak magamra, folyamatosan lesték a kívánságomat. Tényleg szívet melengető volt a hozzáállásuk! Nem akarok üres és népszerű lózungokat puffogtatni, de - tisztelet a kivételnek - ha zongorázni tudnám a különbséget Önök és “más” intézmény között, akkor nem vegyészmérnökként tengetném életem! A szakértelmükről már nem is beszélve, a gyógyulásom sokkal gyorsabb és zökkenőmentesebb, mint 3 éve volt a másik csípőm műtétjénél, holott ez idő alatt nem fiatalodtam… Bárdi doktor úr is állandóan rámnézett, magyarázott, mi miért történik. Ha meg éppen nem volt bent, telefonon is követte a sebem állapotát, a nővérke az ágyam mellől is beszámolt róla neki. Miközben aznap is volt orvos nálam, tehát akkor is felügyelet alatt voltam. Én is ezt a hozzáállást kérem és követelem meg a beosztottaimtól, csak így, ilyen lelkiismeretesen szabad dolgozni! Összefoglalva, MINDENT KÖSZÖNÖK, ahol tudom, hirdetem a jó hírüket!!!

Ivan

2024. March

Minden nagyszerű volt, és mindenki nagyon kedves volt velem

Mint azt bizonyára tudják, a műtétem sikeresen befejeződött. Még egyszer szeretnék köszönetet mondani a Medicover összes munkatársának, mert minden nagyszerű volt, és mindenki nagyon kedves volt velem.

Még egyszer köszönöm!

Dorottya

2024. February

A doktor úr nagy empátiával, odafigyeléssel es szakértelemmel irányult felénk

Hálás köszönet Csanádi István doktor úrnak aki 89 éves édesanyámat mûtötte csipôprotézissel. A doktor úr nagy empátiával, odafigyeléssel es szakértelemmel irányult felénk. Mindent a mûtéti eljárásról részletesen elmagyarázot amivel megnyugtatott minket. A beavatkozás után is lelkiismeretesen vizitelt es érdeklôdött állapota felöl. Igy 3 hónap után Èdesanyám mindennapos sétákat tesz a Normafán sôt táncolt is az elmúlt héten a farsangi mulatságon. A doktor úrat csak ajánlani tudom mindenkinek!!! 

Ervin

2024. February

Szakmailag-emberileg kiváló munkát végeztek

Tisztelt Medicover! Térdműtéten estem át, amelyet Dr. Csanádi István ortopéd sebész, Dr. Szeghy Szabolcs aneszteziológus, Boros Noémi gyógytornász és Nikolett nővér alkotta csapat valósított meg. Szakmailag-emberileg kiváló munkát végeztek, sokszor még nevettem is, amire egyébként nem túl sok okom volt. Nagyon örülök, hogy a Medicover-t választottam!

Lajos

2024. February

Csak ajánlani tudom a kórházat

Tisztelt Medicover! Véleményemmel csatlakozni szeretnék Róbert nevű volt betegük véleményéhez mivel engem januárban műtött Dr. Gergely Szabolcs doktor úr és az esetmenedzserem is Pataki Beatrix volt. Kétoldali lágyéksérvvel kellett megműteni, most három héttel a műtét után a doktor úr profizmusának és természetesen az altató orvos doktornőnek valamint a műtéten résztvevő valamennyi kórházi dolgozó hozzáértésének köszönhetően már a mozgás egyáltalán nem okoz nehézséget, (a műtét után már két órával egyedül mentem WC-re) gyorsan javul az állapotom, ezért szeretném a köszönetemet kifejezni valamennyiüknek, és csak ajánlani tudom a kórházat. Külön köszönöm Pataki Beatrix türelmét és megnyugtató válaszait mivel elég sokszor hívtam telefonon és sokat kérdeztem, mert őszintén bevallom, hogy eléggé féltem a műtéttől mivel sosem voltam még kórházban betegként.

Róbert

2024. February

Szeretném kifejezni maximális elégedettségemet a szolgáltatásaikkal kapcsolatban

Tisztelt Medicover!
Január végén köldöksérv műtéten estem át a kórházukban.
Ezúton szeretném kifejezni maximális elégedettségemet a szolgáltatásaikkal kapcsolatban, mind a környezetet, mind a munkatársaikat illetően.
Külön köszönöm a sebészem, dr. Gergely Szabolcs szakmailag felkészült, lelkiismeretes munkáját, közvetlenségét.
Egy héttel a műtét után fájdalommentesen mozgok, a sebem szépen gyógyul.
És köszönöm az esetmenedzserem, Pataki Beatrix segítőkész, támogató hozzáállását is.
Most már saját tapasztalataim alapján is jó szívvel ajánlom Önöket!

Melinda

2024. February

Nagyon jól sikerült a vizsgálat

Szeretném ezúton is megköszönni a mai gyors segítségét. Nagyon jól sikerült a vizsgálat Dr. Nagy Gábor doktor úrnál. Rendkívül empatikus, segítőkész volt és minden kérdésemre megnyugtató választ kaptam.

Gyöngyi

2024. January

Minden egyes gyakorlat során kellő szakmaisággal elmagyarázta, hogy mi milyen célt szolgál

Tisztelt Medicover!

Ezúton szeretném megköszönni Boros Noémi munkáját, melyet a gyógytornáim során nyújtott. Minden egyes gyakorlat során kellő szakmaisággal elmagyarázta, hogy mi milyen célt szolgál és mire figyeljek majd, amikor egyedül végzem. Minden találkozásunkkor egyénre szabott - aktuális fájdalom enyhítésére szolgáló gyakorlatokat végeztünk. A szó pozitív értelmében: még a “kínzások” is nagyon jó hangulatban teltek. Külön köszönöm, hogy írásban, lerajzolva is megkaphattam a gyakorlatokat.

Még egyszer köszönök mindent.

Viktória

2024. January

Hálás vagyok neki és jó szívvel fogom őt ajánlani

A legelső alkalomtól pozitív a benyomásom Dr. Tánczos Tamásról mind emberileg, mind szakmailag. Érthetően magyarázza el a folyamatokat, türelmes és korrektül válaszolja meg a kérdéseket. Véleményem szerint szakmailag is profi szinten van. A mai varratszedésnél meglepődve tapasztaltam, mennyire szép a sebhely és ami a legfontosabb, hogy "szerkezetileg" is rendbe tette a térdem (komplikáció mentesen). Nagyon tartottam a műtéttől, de a fent leírtak alapján a doktor úrnak köszönhetően egyáltalán nem kellett volna. Hálás vagyok neki és jó szívvel fogom őt ajánlani.

Márk

2024. January

Kiváló szakmai munka

Szeretném kifejezni köszönetemet, és pozitív véleményemet Schäfer doktornő és asszisztensi csapatának munkájához a mai gastroscopia során. Kiváló szakmai munka, és kedves asszisztensek, akik gondoskodnak a jó hangulatról.