Medicover E-Doktor

Medicover E-Doktor és E-Recept

A járványhelyzet miatt a Medicover elérhetővé tette E-Doktor szolgáltatását biztosított és nem biztosított ügyfelei számára. Az E-Doktor keretében telefonos konzultáción vehető igénybe az orvosi szaktanácsadás. Természetesen az egészségromlás elkerülése érdekében szükséges esetben személyes vizsgálatra is van lehetőség.

Medicover egészségbiztosítással rendelkező ügyfeleink továbbra is díjmentesen vehetik igénybe az E-Doktort a biztosítási csomag által fedezett vizsgálatok, illetve szakágak esetében. Nem fedezett szolgáltatások esetén biztosított ügyfeleink kedvezményesen 14 000 Ft-ért vehetik igénybe a telefonos konzultációt.

Időpont foglalalás

Biztosított ügyfeleink a szolgáltatásra telefonos ügyfélszolgálatunkon a 06 1 465 3100-as számon vagy az alábbi űrlap kitöltésével foglalhatnak időpontot.

Medicover biztosítással nem rendelkező ügyfeleink webshopunkon vásárolhatják meg a terméket. Bővebb információért kérjük kattintson ide.

Amennyiben a tanácsadás előtt korábbi leleteit szeretné elküldeni részünkre, kérjük töltse ki űrlapunkat és csatolja orvosi dokumentumait. Amennyiben a megküldött információk alapján szakorvosunk személyes vizsgálat elvégzését látja indokoltnak jelezni fogja a konzultáció során. Ebben az esetben Call Centerünket keresheti további vizsgálati időpontjáért.

Amennyiben az E-Doktor szolgáltatásunkat űrlapon keresztül igényli Call Centerünk fogja visszahívni a továbbiakkal kapcsolatban. Az E-Doktor szolgáltatást a Call Centerükkel egyeztetett időpontban veheti igénybe.

Az E-Doktor konzultáció menete

Kérjük, hogy az előre egyeztetett időpontban – pontosan a megadott időben – hívja Call Centerünket és beazonosítása után jelezze, hogy Medicover E-Doktor időpontja van. Ezt követően Call Centerünk kapcsolja Önnek szakorvosunkat, aki telefonos konzultáció keretében orvosi tanácsadást nyújt, kiértékeli leleteit – amennyiben előzetesen azt a fentiek szerint eljuttatta részünkre -, és szükség esetén receptet ír fel.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az E-Doktor keretében igénybe vett konzultációról lelelet nem adunk.

Az E-Doktor szolgáltatásra vonatkozó fontos információk

A telefonos konzultáció során csak orvosi tanácsadást nyújtunk, konkrét vizsgálat végzésére nem kerül sor. Amennyiben a tanácsadás során az orvos szakmai megítélése szerint a vizsgálat személyes elvégzése nélkülözhetetlen, ügyfeleink figyelmét erre külön felhívjuk és ezekben az esetekben személyes konzultációt javaslunk.

A telefonos egészségi tanácsadás semmilyen módon nem helyettesíti a szakorvossal személyesen folytatott konzultációt, az orvosi vizsgálatot, illetve más egészségügyi szolgáltatást sem, így azért Társaságunk nem vállal felelősséget.

Medicover biztosítással nem rendelkező ügyfelek is foglalhatnak E-Doktort

Medicover Egészségbiztosítással nem rendelkező ügyfeleink webshopunkon online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással vásárolhatják meg a terméket. A szolgáltatás összegének számlánkra történő megérkezését követően rendszerünk automatikus e-mailt küld Call Centerünk elérhetőségével az Ön által a webshopos vásárlás során megadott e-mail címre. Ezt követően foglalhat időpontot az E-Doktor szolgáltatásra.

A szolgáltatás díja kedvezményesen 14 000 Ft, amely már tartalmazza az E-Recept díját is.

A Medicover E-recept (online recept) szolgáltatás segítségével ügyfeleink papír alapú recept nélkül is bármelyik patikában kiválthatják az orvosaink által felírt gyógyszereket, készítményeket.

A szakorvosunk által kiírt E-recepthez bármely gyógyszertár online hozzáfér. Így Medicover egészségbiztosítással rendelkező ügyfeleinknek nem szükséges a receptért befáradni a klinikáinkra, elég, ha Call Centerünkben egy E-Doktor időpontot vagy olyan gyógyszer esetében, amelyet szakorvosaink korábban már felírtak ügyfelünknek, elég, ha csak egy E-recept időpontot foglalnak.

Az E-recept nem biztosított ügyfeleink számára is elérhető E-Doktor szolgáltatásunkon keresztül.

Biztosított ügyfelek E-recept kérés módja és díja

Biztosított ügyfeleink E-receptet két módon igényelhetnek a 06 1 465 3100-ás Call Center számunkon. Call Centerünk a későbbiekben, e-mailben fogja tájékoztatni Önt amikor E-receptje elkészült a központi online egészségügyi rendszerben és kiváltható.

  1. Olyan gyógyszer (például fogamzásgátló, vérnyomáscsökkentő) esetében, amelyet orvosaink papír alapon már korábban is felírtak, elég ha E-recept időpontot foglalnak biztosított ügyfeleink.
  2. Minden más esetben kérjük ügyfeleinket, hogy Call Centerünkben első lépésben E-Doktor időpontot foglaljanak. Az E-Doktor konzultáció alapján, a telefonos beszélgetést követően kerül felírásra E-receptje.

Biztosított Ügyfeleink számára az E-recept az orvosilag indokolt és a csomag által tartalmazott szakorvosi ágakat érintően díjmentes.

Medicover biztosítással nem rendelkező ügyfelek E-recept kérés módja és díja

Biztosítással nem rendelkező ügyfeleink is igénybe vehetik E-recept szolgáltatásunkat E-Doktor szolgáltatásunkon keresztül, amelyet webshopunkon online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással vásárolhatnak meg. A szolgáltatás összegének számlánkra történő megérkezését követően rendszerünk automatikus e-mailt küld Call Centerünk elérhetőségével az Ön által a webshopos vásárlás során megadott e-mail címre. Ügyfeleink ezt követően foglalhatnak időpontot az E-Doktor szolgáltatásra.

Nem biztosított ügyfeleink részére az E-Doktor szolgáltatás díja 14 000 Ft, amely már tartalmazza az E-Recept árát is.

Azon nem biztosított ügyfeleink, akik csak a rendszeresen szedett gyógyszerüket szeretnék felíratni és nem kívánják igénybe venni E-Doktor konzultációnkat, 6 500 Ft-os díjért vásárolhajták meg E-Recept szolgáltatásunkat webshopunkon. A szolgáltatás díjának számlánkra történő megérkezését követően rendszerünk automatikus e-mailt küld Call Centerünk elérhetőségével az Ön által a webshopos vásárlás során megadott e-mail címre. Ügyfeleink ezt követően foglalhatnak időpontot az E-FRecept szolgáltatásra.

E-Receptet csak azon ügyfeleinknek tudunk felírni (E-Doktor szolgáltatás igénybevétele nélkül), akiknek korábban az adott készítményt már felírta orvosunk. Amennyiben panaszai módosultak, rosszabbodtak, új panaszok jelentkeztek vagy korábban nem szedett gyógyszer felírását szeretné, kérjük foglaljon E-Doktor időpontot.

Kérje Medicover E-Doktor és E-Recept szolgáltatásunkat!