Szakrendelések, járóbeteg ellátás

Szakrendelések, magánrendelés, járóbeteg-ellátás

A Medicover országszerte mintegy 38 szakterületen nyújt széleskörű egészségügyi szolgáltatást.

Szakorvosaink sokéves szakmai tapasztalattal, gyakorlattal rendelkeznek. Mind az emberi, mind az orvos szakma szempontjából magas szintű ellátást nyújtanak, amelynek központjában nemcsak a betegség, hanem maga az ember áll.

A szakrendelések gyakorlatilag várakozás nélkül elérhetőek, köszönhetően az előzetes időpont foglalási rendszerünknek. Szolgáltatásinkat magánszemélyként, eseti alapon történő fizetéssel is igénybe tudja venni.

Jelentkezzen be a

+36 1 465 3131

telefonszámon

Medicover Kórház és Klinika - Szakrendelések, járóbeteg-ellátás

Kiemelt ellátási központjaink

17_nogyogyaszat-centruzm-100x100

Nőgyógyászati centrum

A Medicover Nőgyógyászati Centrumát azért hívtuk életre, hogy kiemelkedő színvonalú, szakszerű segítséget nyújtsunk bármely életszakaszban felmerülő női problémára.

Gyógyászati centrumainkról

A célzottabb és gyorsabb ellátás érdekében létrehoztuk gyógyászati centrumainkat, melyek teljeskörű szolgáltatást nyújtanak az adott szakában a diagnózis felállításától a legkorszerűbb terápiákig.

Központjainkban a legmodernebb képalkotó eljárásokkal és alapos laborvizsgálatokkal támogatjuk a panaszok okának felderítését, melyek eredményét felkészült szakorvosi teamek értékelnek ki.

Specialistáink minden szakterületen személyre szabott terápiát állítanak össze, legyen szó gyógyszeres kezelésről, vagy szükség esetén műtéti beavatkozásról.

A közeljövőben a nőgyógyászat mellett további szakterületeken is kialakítjuk ezt a komplex ellátási formát, hogy minél több területen támogassuk az egészség megőrzését és biztosítsuk a gyógyulás lehetőségét Ön és családja számára.

A Medicover Kórházban elérhető szakrendelések

Sebészet - Medicover Kórház és Klinika

Általános sebészet

Szakorvosainkat egyrészt panaszmentes, de szűrő- vagy belgyógyászati vizsgálat során felfedezett sebészi kezelést igénylő betegségekkel vagy különböző panaszokkal bíró páciensek keresik fel.

aneszteziologia

Aneszteziológia

Az aneszteziológus, vagy más néven altatóorvos fő feladata a műtéti beavatkozások alatt és után a fájdalom megszüntetése és csillapítása, valamint a beteg életműködéseinek ellenőrzése.

Belgyógyászat - Medicover Kórház és Klinika

Belgyógyászat

A belgyógyászat a mai orvostudomány egyik legszerteágazóbb területe, hiszen a belső szervek – hasüregben, mellkasban lévők – kóros elváltozásaival, azok gyógyításával foglalkozik.

Endokrinológia

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek – a pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, mellékvese, agyalapi mirigy, petefészek, herék és a hasnyálmirigy – élettanával, azok betegségeivel foglalkozik.

ENG EMG vizsgálat

ENG/EMG vizsgálat

Az ENG vizsgálat a perifériás idegek vezetési sebességéről, azok állapotáról ad felvilágosítást, az EMG vizsgálat pedig a vázizmok (akaratlagosan szabályozható izmok) motoros egységeiről.

ersebeszet

Érsebészet

Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik (érszűkület, a visszeresség, az értágulatok, a trombózis).

MR - Medicover Kórház és Klinika

Fejlett diagnosztikai Központ - MR, CT

A sikeres gyógyulás felé vezető úton az első lépés a helyes diagnózis felállítása, ezért a Medicover Kórház az egyik legfejlettebb diagnosztikai központtal rendelkezik.

Fül-orr-gégészet - Medicover Kórház és Klinika

Fül-orr-gégészet

Az általános fül-orr-gégészeti szakvizsgálat során a fül, az orr- és melléküregek, a szájüreg, a garat, a gége, a nyálmirigyek valamint a nyaki régió vizsgálatára kerül sor.

Gasztroenterológia - Medicover Kórház és Klinika

Gasztroenterológia

A gasztroenterológia a belgyógyászat egyik ága, amely a gyomor és bélrendszer, valamint a máj-, epe- és hasnyálmirigybetegek kivizsgálására specializálódott.

Fül-orr-gégészet - Medicover Kórház és Klinika

Gyermek fül-orr-gégészet

A gyermek fül-orr-gégészeti szakvizsgálat során a fül, az orr- és melléküregek, a szájüreg, a garat, a gége, a nyálmirigyek valamint a nyaki régió vizsgálatára kerül sor.

Kardiológia - Medicover Kórház és Klinika

Kardiológia

A kardiológia magába foglalja a szív- és érrendszeri betegségek rizikójának felismerését, a magasvérnyomás-betegség, a szív gyulladásos betegségeinek diagnosztizálását és kezelését.

Laborvizsgálat, Labordiagnosztika

A laboratóriumi vizsgálatok nem kizárólag egyes betegségek diagnosztizálását támogatják, hanem segítségükkel a betegségek lefolyását illetve a terápia hatékonysága is követhető.

CT vizsgálat - Medicover Kórház és Klinika

Neurológia

A neurológia az idegrendszer rendellenességeivel foglalkozik, olyan betegségek diagnosztizálásával és gyógyításával, amelyek a központi- és perifériás idegrendszer működését befolyásolják.

Nőgyógyászat - Medicover Kórház és Klinika

Nőgyógyászat

A nőgyógyászati szakrendelés a női nemi szervek problémáinak felismerésével és kezelésével foglalkozik. Panaszmentes időszakban is érdemes legalább évente fölkeresi a nőgyógyász rendelését.

Ortopédia, Ortopéd műtét - Medicover Kórház és Klinika

Ortopédia

Az ortopéd szakorvos a mozgásszervi betegségek kóroki tényezőinek feltárásával, a mozgásszervek (csontok, ízületek, szalagok, inak, izmok) részletes vizsgálatával foglalkozik.

plasztikakisebeszet

Plasztikai sebészet

A plasztikai sebészet keretein belül olyan bőrelváltozások eltávolítását végzik el, mint a fibroid tumorok, zsírcsomók, bőrdaganatok, anyajegyek, kásadaganatok, illetve műtéti hegek.

Proktológia - Medicover Magánkórház és Magánrendelés

Proktológia

A proktológiai szakrendelés az általános sebészet alterülete, mely a végbél tanulmányozására szakosodott. Segítségével gyógyítható az aranyér, végbélsipoly, végbélpolip és a végbélrepedés is.

Reumatológia

Reumatológia

A reumatológia a mozgásszervek nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódott. Foglalkozik a gerinc, porckorongok, csontok, ízületek, szalagok, inak, izmok megbetegedéseivel.

Szemészeti műtét - Medicover Magánkórház

Szemészet

Szemészeti rendelésünkön szakorvosaink a panaszok és szűrővizsgálati jellegű ellenőrzéseken túl műtéti megoldásokkal és egynapos beavatkozásokkal is várják Ügyfeleinket.

Traumatológia

Traumatológia

A traumatológus szakorvos a sérülést követő elváltozások kezelésével, a fájdalom csillapításával és a balesetet megelőző anatómiai állapot helyreállításával foglalkozik.

Urológia - Medicover Kórház és Klinika

Urológia

Az urológus, a férfi és női húgyutak (vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső) veleszületett és szerzett rendellenességeivel, betegségeivel foglakozik.

További szakrendelések a Medicover Klinikákon

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

A bőrgyógyászat a bőrnek és szarufüggelékeinek – a hajnak és a körmöknek – betegségeit, illetve daganatos elváltozásait vizsgálja, de feladatai közé tartozik a megelőző-jellegű szűrések elvégzése is.

hematologia

Hematológia

A hematológia vizsgálati tárgykörébe elsősorban a véralvadási zavarok, vérszegénység, a daganatos vérképzőszervi megbetegedések (például leukémia vagy limfómák) tartoznak.

gyermekgyogyaszat

Gyermekgyógyászat

Gyermekgyógyászati szakrendelésünkön szakorvosaink a betegségorientált gyógyítás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a betegségek megelőzésére is.

Pulmonológia - Tüdőgyógyászat

Pulmonológia

A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik, mint pl. az allergia, asztma és tüdőbetegségek.

Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

*kötelező mező

Vállalati egészségbiztosítási csomag ajánlatkérés
 

*kötelező mező

Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

*kötelező mező