Műtét, fekvőbeteg ellátás

Műtét, fekvőbeteg ellátás

A Medicover Kórházban a legmodernebb technológiát alkalmazó orvosi eszközöket használunk, korszerű műtéti valamint betegellátási körülményeket biztosítunk a sikeres gyógyítás és az Önök kényelmének szolgálatában.

Magánkórházunkban 60 férőhely, légkondicionált szobák és személyre szabott ellátás várja Pácienseinket. Egyéni nővér felügyelet biztosítunk, aki a tartózkodása alatt segíti az Ön folyamatos ellátását.

Műtőinkben a legkorszerűbb műszereket használjuk, biztosítva ezzel a kíméletes műtéti technikák illetve eljárások alkalmazását.

Jelentkezzen be a

+36 1 465 3131

telefonszámon

Medicover Kórház - Kórházi tartózkodás - Érkezés a kórházba - Fekvőbeteg-ellátás
Sebészet - Medicover Kórház és Klinika

Általános sebészet

A Medicover Magánkórházban végzünk egynapos és kórházi jelenlétet igénylő sebészeti beavatkozásokat és műtétet (pl. epekő eltávolítás, visszérműtét, sérvműtét) egyaránt. A sebészeti fekvőbeteg részlegünkön elismert orvosok és tapasztalt szakdolgozók biztosítják ügyfeleinknek a biztonságos ellátást.

ersebeszet

Érsebészet

Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik. Ebbe a körbe tartozik az érszűkület, a visszeresség, az értágulatok, a trombózis és azok kezelése. Az érsebészet foglalkozik még a cukorbetegségből és magas vérnyomásból eredő érbetegségekkel is.

Fül-orr-gégészet - Medicover Kórház és Klinika

Fül-orr-gégészet

A Medicover Magánkórház fül-orr-gégészeti részlege foglalkozik a fül, az orr és melléküregei, a szájüreg, a garat, a gége, a nyálmirigyek és a nyaki szervek megbetegedéseinek műtéti (pl. FESS műtét, Torokmandula műtét, Orrmandula műtét, LAUP (horkolás gátló műtét), Orrsövény műtét, Pajzsmirigy műtét) gyógyításával.

kezsebeszet

Kézsebészet

A kézsebész feladata elsősorban a kéz sérüléseinek, illetve degeneratív elváltozásainak gyógyítása elsősorban műtéti úton, valamint ezek utókezelése, melyek fő célja az érzékszervi funkciók visszaállítása és megtartása, valamint a finommozgások helyreállítása, a kéz fejlődési rendellenességei, gyulladásos, illetve daganatos elváltozásai.

Nőgyógyászat - Medicover Kórház és Klinika

Nőgyógyászat

A Medicover Kórházban a nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás és a nőgyógyászati műtét kiválasztása során mindig előnyben részesítjük a kis terheléssel járó, hiszteroszkópia és laparoszkópia (hastükrözés) módszerével végzett beavatkozásokat illetve műtéti eljárásokat (pl. mióma eltávolítás, petefészek ciszta eltávolításméhnyakműtét).

Ortopédia, Ortopéd műtét - Medicover Kórház és Klinika

Ortopédia

Az ortopédiai ellátás során mozgásszervi elváltozásokat kezelünk pl. inak, szalagok, csontok, porcok műtéti kezelésével (pl. Alagút szindróma műtét, Vállműtét, Térdműtét, Bütyök műtét, Kalapácsujj műtét) vagy pótlásával (protézis).

Szemészeti műtét - Medicover Magánkórház

Szemészet

Szemészeti fekvőbeteg ellátás során számos műtéti lehetőséggel (kúszóhályog műtétfibróma, árpa, ciszta, atheroma eltávolítása, kétoldali felső szemhéj plasztika, szürkehályog műtét és műlencse beültetés) állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Urológia - Medicover Kórház és Klinika

Urológia

A Medicover Kórház urológiai fekvőbeteg ellátása kiterjed a női- és férfi húgyutak – vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső –, bizonyos megbetegedéseinek műtéti úton történő kezelésére (pl. Circumcisio).

Medicover Kórház és Klinika

Tartózkodás a Medicover Magánkórházban

A Medicover Kórház és Klinika a hazai magán-egészségügyi ellátásban az egyik legszínvonalasabb, legmeghatározóbb szolgáltatást nyújtja. Szakorvosaink nem a betegséget, hanem az embert gyógyítják.

TOPBARRIGHT
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

*kötelező mező

close-link
Vállalati egészségbiztosítási csomag ajánlatkérés
 

*kötelező mező

close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

*kötelező mező

close-link