Diagnosztikai Központ

Diagnosztikai Központ

A Medicover Kórház az egyik legfejlettebb diagnosztikai központtal rendelkezik Magyarországon.

A sikeres gyógyulás felé vezető úton mindig az első lépés a helyes diagnózis felállítása. Ehhez kínálja a Medicover Diagnosztikai Központ a legújabb technológiákat; szakképzett, tapasztalt orvosokkal és személyzettel; modern és exkluzív környezetben.

Siemens Somatom CT készülékünket az optimalizált képalkotásra tervezték, ezáltal kisebb sugárdózissal működtetve is gyors, precíz felvételek készítését garantálja.

Siemens Magnetom Aera MR gépünk amellett, hogy 1,5 Tesla erősségű mágneses térben vizsgál, ezáltal kivételes minőségű képeket készít, egyedülállóan széles (70 cm átmérő), így klausztrofóbiában szenvedő vagy akár 200 kg testtömegű páciens is vizsgálható vele.

Az alábbiakban bővebb információkat találhat az egyes diagnosztikai módszerekről és az ezekkel végezhető vizsgálatokról.

Medicover Diagnosztikai Központ
 • MR vizsgálat
  A mágneses tér hatására a szervezetben bekövetkező energiaváltozásokat egy nagy teljesítményű számítógép részletes felbontású, háromdimenziós képpé alakítja.
 • CT vizsgálat
  A CT egy speciális röntgen vizsgálat, mely a röntgen sugarakat felhasználva készít anatómialag pontos felvételeket az emberi testről és a belső szervekről.
 • Tomoszintézis
  A háromdimenziós emlő tomoszintézis, amely a jelenleg létező legmodernebb és legmegbízhatóbb diagnosztikai vizsgálat a mellrák szűrésére.
 • Mammográfia
  A Siemens Mammomat 1000 berendezést nagy betegszám ellátására tervezték, és olyan kényelmi funkciókkal rendelkezik, melyek elősegítik a páciens komfortérzetét.
 • Ultrahang vizsgálatok
  Az ultrahang vizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel.
 • Röntgen vizsgálatok
  A Medicover Diagnosztikai Központban digitális rtg készülékkel dolgozunk, amely a szervezetet kevésbé terheli meg, kisebb sugárdózissal készít képeket.
 • Gyomortükrözés
  A gyomortükrözés a felső tápcsatorna vizsgálata, melynek segítségével felderíthetők a nyelőcső, a gyomor és a nyombél területén levő szerkezeti elváltozások.
 • Vastagbéltükrözés
  A kolonoszkópia a vastagbél (és a vékonybél utolsó szakaszának, azaz a csípőbélnek vagy ileumnak) endoszkópos vizsgálati módszere.
 • ENG/EMG vizsgálat
  Az vizsgálat a perifériás idegek vezetési sebességérő illetve a vázizmok motoros egységeinek állapotáról ad felvilágosítást.
 • Látótér vizsgálat
  Egy speciális készülékkel, úgynevezett periméterrel vizsgáljuk azt a területet, amit a páciens egyenesen tartott, mozdulatlan fej és szemtartás mellett egyszerre lát.
 • OCT vizsgálat
  Az OCT vizsgálat a szemfenék képleteit (mint ideghártya, látóideg, makula) vizsgálja fénysugarak segítségével, ami teljesen fájdalommentes.
 • Csontsűrűség mérés
  A csontsűrűség mérés vizsgálat (oszteodenzitometria, röviden ODM) a csontok ásványianyag-tartalmának mérésére szolgál.
TOPBARRIGHT
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

*kötelező mező

close-link
Vállalati egészségbiztosítási csomag ajánlatkérés
 

*kötelező mező

close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

*kötelező mező

close-link