Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Látogasson el közösségi oldalainkra is és ossza meg velünk tapasztalatait!

Medicover Facebook

Medicover LinkedIn

Medicover Google+

Keressen minket!

Hogyan segíthetünk?
Töltse ki űrlapunkat és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Krisztina,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. november

“A kedvesség és a mosoly"

“Az ellátással és a körülményekkel maximálisan elégedett vagyok. Amit kiemelnék, az a kedvesség és a mosoly, amit minden itt dolgozótól megkaptam, a professzionális ellátáson felül.”

Hajni,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. október

“Köszönöm a profi munkát, ide fogok jönni megint”

“Ma voltam náluk laborban. A hölgy kérdezte hogy szokott-e probléma lenni. Mondtam hogy csak félek. Utána beszélgettünk pár mondatot, közben ő végezte a munkáját. Utólag esett le hogy most először nem féltem és nem is éreztem hogy mikor szúrt. Hiába láttam, úgy elterelte a figyelmem hogy ez csak utólag esett le. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a profi munkát, ide fogok jönni megint ha szükség lesz rá.

Forrás: Google Vélemények – Medicover Magánkórház

Zoltán,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. október

“Köszönet és a hála"

A köszönet és a hála szavak nem hivatottak eléggé kifejezni azt, ami az Önök kollégáit megilleti. Arról hogy a pácienseket milyen szervezett, rendezett, felkészült illetve tiszta környezetben és körülmények között fogadják már többen megemlékeztek előttem. Azonban az, hogy esetemben egy olyan problémát már a call centeres kollégák is tudtak azonosítani, amit később az állami egészségügyi rendszer nem ismert fel mindenképpen példaértékű a szolgáltatásuk szempontjából. Nekem elsősorban ez volt az óriási szerencsém, utána pedig az, hogy olyan szakértői kezekbe kerültem a későbbiek során, ami nélkül most nem biztos, hogy lenne alkalmam mindezt megosztani. Nyilvánvaló, hogy alapjaiban Önök is mint egy „csapat” működnek együtt, mégis fontosnak tartom kollégáik közül kiemelni Károlyi Orsolyát, valamint Márton-Vincze Nórát, akik már az első telefonhívásom után gyanították a problémám és megfelelő kezekbe irányítottak, dr. Schmitz Anna radiológus szakorvost, aki a vizsgálata során igazolta is a betegségem forrását és legfőképpen dr. Pék Zita belgyógyász szakorvos doktornőt, aki minden alkalommal olyan alapossággal, gondossággal – rendelési idejét időben is meghaladva – vizsgált meg és tájékoztatott, amihez foghatóval még nem találkoztam. Azt hiszem bátran írhatom, hogy sokak életét lehetnek képesek a továbbiakban is megmenteni, meghosszabbítani, amennyiben szolgáltatásukat az előzőekben említett színvonalon lesznek képesek fenntartani. Ehhez sok türelmet, kitartást, további jó munkát és főleg egészséget kívánok!

Domonkos,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. szeptember

“Kizárólag felsőfokon tudok beszélni"

“Kizárólag felsőfokon tudok beszélni az orvosok, ápolók és minden személyzet odaadó, empatikus, türelmes munkájáról. Az objektum adottságai, tisztasága, kényelme is elégedettséggel tölt el.”

Domonkos,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. augusztus

“Köszönünk mindent a "Kedves Néniknek"."

“Az ellátással és a szolgáltatásokkal is maximálisan elégedettek voltunk. A kisfiam szerint nagyon jó lesz annak, aki ebbe a szobába utánunk jön. 🙂 Köszönünk mindent a “Kedves Néniknek”.”

Edina,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. augusztus

“Nyugodt légkör, odafigyelés"

“Maximálisan elégedett voltam minden szolgáltatással. Szorongás nélkül jöttem a műtétre, mert az előzetes vizsgálatokon is csak pozitív tapasztalataim voltak. A nyugodt légkör, az odafigyelés, minden itt dolgozó kedvessége, a megfelelő tájékoztatás, ez mind maximális biztonságérzetet jelentett számomra. Köszönöm a munkájukat.”

Judit,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. augusztus

“Kiváló szakmai munka és a magas szintű emberi hozzáállás"

Ezúton szeretnék írásban is köszönetet mondani a 2019.07.23-i laparoszkópos epehólyag kivételi műtétem kapcsán.

Ezúton szeretném megköszönni a kiváló szakmai munkát és a magas szintű emberi hozzáállást mindannyiuknak, Dr. Bálint András (kíváló sebész, ezért is kerestem meg Őt) és Dr. Maszler Hedvig orvosoknak (Ő háromszor nézett rám az ott töltött másfél nap alatt), és a műtét előtt és után a nővérek gondos törődését ugyanúgy. A külső sebem gyorsan és szinte nyom nélkül gyógyult, gyorsan talpra álltam, és a gyógyszerallergiáim figyelembe vételével kapott fájdalomcsillapítással a műtét napján minimális fájdalmat éreztem.

A környezet elegáns, tiszta, de fentiek voltak számomra az igazán fontosak.

Köszönöm még egyszer.

Kálmán,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. július

“Mintha egy ötcsillagos szállodában lettem volna"

“Úgy éreztem magam itt, mintha egy ötcsillagos szállodában lettem volna. Az orvosok, nővérek, takarító személyzet nagyon udvariasak és segítő készek voltak. Csak pozitív dolgokat tudok kiemelni és jó pozitív élményekkel távozom Önöktől.”

Ildikó,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. július

“Rendkívüli segítőkészség, kedvesség"

“Rendkívüli segítőkészség, kedvesség és hatékony javaslattétel jellemzi a nővérek munkáját. Az orvosok kellő szakértelemmel végezték munkájukat. A betegszállító empatikusan végezte munkáját, oldotta a műtét előtti feszültséget. A fájdalmasnak tűnő kezelésekkel kapcsolatban pozitív érzéseim vannak.”

Ervin,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. július

“Profi módon, maximális odaadással"

“Elégedett vagyok a szolgáltatással. Az orvosok, nővérek valamint a recepciós hölgyek profi módon, maximális odaadással végzik a dolgukat. Köszönöm szépen!”

Gyöngyi,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. június

“Csak a jó hírünket tudom továbbadni"

“Minden nagyon tökéletes volt! Mindenki segítőkész és kedves! Csak a jó hírünket tudom továbbadni mindenkinek! Nagyon köszönöm a lelkiismeretes munkájukat!”

Anita,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. június

“Nagyon odafigyeltek rám"

“Nagyon elégedett vagyok, minden nővér és orvos végtelenül kedves. Nagyon odafigyeltek rám. A szakmai hozzáértés, egy laikus szemével is maximális. Köszönöm szépen és ajánlani fogom ezt a kórházat mindenkinek.”

Beatrix,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. május

“Kiemelkedő intézmény"

“Maximálisan elégedett vagyok a profizmussal, a hozzáállással, segítőkészséggel mind az orvosok, mind az ápolószemélyzet munkáját illetően. Kiemelkedő intézmény. Nagyon köszönök mindent.”

paciens-velemeny-f-sandor-medicover-korhaz-magankorhaz

Gyöngyi,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. április

“Remekül éreztem magam"

“A szoba nagyon klassz, a személyzet nagyon kedves, ahhoz képest, hogy kórházban voltam, remekül éreztem magam. Minden munkatársunknak köszönöm!

Attila,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. április

“Nagyon lelkiismeretes csapat"

“Nagyon figyelmes, tündéri nővérkénk volt! Az altató orvos is 2x benézett, hogy minden rendben van-e. Nagyon lelkiismeretes csapat! Mindent köszönök!”

Zsuzsanna,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. április

“A Doktor Úr egy főnyeremény"

“Maximálisan elégedett vagyok mindennel! Az ápolónők munkáját külön szeretném kiemelni! Nem csak a testünket, a lelkünket is ápolják! Mindenben türelmesen segítettek. A Doktor Úr pedig számomra egy főnyeremény. Csak ajánlani tudom a kórházat!”

Sándor,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. április

“Minden téren maximálisan elégedett vagyok"

“A szolgáltatásukkal minden téren maximálisan elégedett vagyok és köszönöm mindeninek az alázatos és professzionális munkáját.

paciens-velemeny-f-sandor-medicover-korhaz-magankorhaz

Ildikó,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. március

“Mindenki tudja a dolgát"

“Mindenki nagyon kedves és segítőkész, az egész egy olajozott gépezetként működik, ahol mindenki tudja a dolgát, s ettől az embernek tényleg az a megnyugtató érzése van, hogy jó kezekben van.”

paciens-velemeny-m-ildiko-medicover-korhaz-magankorhaz

S. Jánosné,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. március

“Csak ajánlani tudom másoknak is"

“Magasfokú elégedettség a betegkísérőtől az orvosig. Sokszor benéznek a betegre, szüksége van-e valamire, figyelmesek, segítőkészek a nővérek. Én csak jó véleménnyel tudok lenni Önök felöl, csak ajánlani tudom másoknak is. További sikereket kívánok és jó egészséget mindannyiuknak.”

paciens-velemeny-o-mira-medicover-korhaz-magankorhaz

Katinka,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. március

“Nagyon meg vagyok elégedve"

“Nagyon meg vagyok elégedve, mindenki kedves, empatikus, türelmes, segítőkész és vidám. Jó munkát végeztek, köszönöm!

paciens-velemeny-v-katinka-medicover-korhaz-magankorhaz

Mira,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2019. január

“IMÁDTAM!"

“IMÁDTAM! Mindenki nagyon kedves volt velem, szeretettel ápoltak. Sok érdekeset láttam, tanultam. Köszönöm szépen! <3″

paciens-velemeny-o-mira-medicover-korhaz-magankorhaz

Ferenc,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. november

“Hibátlan, tökéletes hely a Medicover”

Ezúton szeretném megköszönni ezt a magas szintű ellátást, amit az epehólyag kivételekor kaptam. Ennek köszönhetem a gyors gyógyulásomat. Barta doktor úr elképesztő, csodálatos orvos, kitűnő, biztos kezű, kedves és türelmes, részletesen tájékoztatott mindenről. Az ápoló nővérkék is remekül, szakszerűen, türelmesen, mosolyogva végezték dolgukat, az adminisztrátorok is kedvesek, mosolygósak, segítőkészek, mint mindenki a Medicoverben. Hibátlan, tökéletes hely a Medicover, sosem felejtem el, a legkisebb problémámmal is önökhöz fordulok majd. 

paciens-velemeny-b-ferenc-medicover-korhaz-magankorhaz

Katalin,
Paks

“kiemelkedő színvonal”

2018. október

“Szakszerű, precíz és kíméletes”

“Ezúton mondunk köszönetet a Medicover Kórház gasztroenterológiai osztályának minden dolgozója, orvosa részére. Mind az ellátásárt, mind pedig a szakmai-, egészségügyi-, orvosi hozzáértő kezelésért, szakszerű beavatkozásért.

Gasztroenterológiai vizsgálatra érkeztünk, ezt megelőző napon fektetett be a doktornő, lévén, hogy indokolt volt a vizsgálat obszerváció melletti elvégzése.

Mind az előkészítés, mind az ápolói ellátások, mind az orvosi vizsgálatok szakszerűek, precízek és kíméletesek voltak.

A kórtermek (viszonylag) tiszták voltak, igen jól felszereltek.”

paciens-velemeny-n-katalin-medicover-korhaz

Mónika,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. október

“Szakmai profizmus, emberi kedvesség és odafigyelés”

Szeretném megköszönni mindazt a szakmai profizmust, emberi kedvességet és odafigyelést, amelyet a Medicoverben tapasztaltam az ortopédiai műtétem kapcsán. Külön szeretném kiemelni dr. Bodó László doktor úr precíz, alapos munkáját, melynek köszönhetően gyakorlatilag új lábfejet kaptam.
A 2018.május 30-án dolgozó éjszakás nővér nevét sajnos a műtétet kísérő fájdalmak miatt nem jegyeztem meg, de az ő türelme és segítőkészsége segített átvészelni az első éjszakát. Kényelmes, minden igényt kielégítő, a felépülèst segítő, nyugodt pihenést biztosító kórházi szobában, az orvosok és az ápolók részéről maximális odafigyelést, kiszolgálást és szakmai hozzáértést tapasztaltam. Köszönöm!

paciens-velemeny-a-monika-medicover-korhaz-magankorhaz

István,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. október

“Ilyennek kell lenni egy kórháznak”

“Nyaki ciszta műtétem volt itt. 2 éjszakát töltöttem bent. Modern 1 ágyas szobák, olyan mintha szállodába lennék. Ilyennek kell lenni egy korháznak. Mindenki nagyon kedves volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Forrás: Google Vélemények – Medicover Magánkórház

Csongor,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. szeptember

“Jó választás volt minden szempontból”

“Köszönök mindent, jó választás volt minden szempontból. A nővérek kedvesek, tündériek, segítőkészek, orvosom kiváló szakember és emberileg is kiemelkedő.

paciens-velemeny-cs-csongor-medicover-korhaz-magankorhaz

János,
Kistarcsa

“kiemelkedő színvonal”

2018. augusztus

“Nagyon elégedett vagyok, máskor is szívesen jövök ide”

“Nagyon jo magánkorhaz ! Normalis kedves kiszolgálás. Időpont kérésnel max 2 – 3 napot kellett varni es mar johettem is! 🙂 várakozási ido kb 5perc max ami nekem eddig volt lehet meg igy is sokat mondtam. Ma voltam bent laborvizsgalaton es hat en nagyon nem szeretem a vérvételt ahova eddig jartam kórházba ott konkrétan belém doftek a tűt. Itt meg megse ereztem meg is lepődtem, nagyon jol csinálta a doktornő!! Szóval nagyon elégedett vagyok, máskor is szívesen jövök ide.

Forrás: Google Vélemények – Medicover Magánkórház

Éva,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. július

“Nagyszerű, tündéri szakember”

“Nagyon megvagyok elégedve mindennel! Orvosom kiváló szakember és emberileg is csodálatos!! Az én nővérkém, az első perctől kezdve tartotta bennem a lelket, törődött velem! Nagyszerű, tündéri szakember. Köszönöm!

paciens-velemeny-a-eva-medicover-korhaz-magankorhaz

Gyöngyvér,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. július

“Európai színvonal”

“A színvonal európai, remek orvosok, kedves nővérek és jól szervezett call center!

paciens-velemeny-r-gyongyver-medicover-korhaz-magankorhaz

Péter,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. július

“Maximális színvonalú ellátás”

“Először voltam Önöknél, mindennel meg voltam elégedve, maximális színvonalú ellátást kaptam. Köszönöm Önöknek!

paciens-velemeny-t-peter-medicover-korhaz-magankorhaz

Hedvig,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. június

“Professzionális ellátásban volt részem”

“Professzionális ellátásban volt részem, úgy a járóbeteg és a fekvőbeteg részlegen. Luxus körülmények között, nagy-nagy odafigyeléssel és kedvességgel és szakmai hozzáértéssel,többet kaptam, mint azt eredetileg gondoltam! Köszönöm

Barbi,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. június

“Nagyon gyors, kedves, és segítőkész emberek”

Soha nem voltam még ilyen hálás, egy bögre kávéért ☕☀️💛 Gondoltam megosztom veletek mi történt az elmúlt 3 hétben. Egyrészt hátha segíteni tudok, másrészt nagyon tanulságos. ✒ Nagyjából 3héttel ez előtt elég ronda ekcéma jellegű kiütéseim lettek. Vártam vele egy pár napot de nem múltak el. Sőt! Egyre rosszabb lett ! Elmentem orvoshoz.. azt mondta kikellene hagynom a tejet az étrendemből. Valószínűleg az okozhatja. 🥛 Először is elfogadtam...és gondoltam másnak is megy. Nekem is fog. De, amikor tudatosult bennem, hogy egyszerűen mindenben van tej.. 😮 Szinte a teljes életritmusomat felkellett borítani miatta.... Essig soha nem gondoltam bele mennyire nehéz lehet tej, liszt...de akármilyen ételre allergiásnak lenni. Mindig csak legyintettem, hogy jolvan.. már annyi "mentes" termék van... De valójában ez bitang nehéz 😔 Így nem hagytam annyiban. Rövid keresgélés után.. a @medicoverhu kórház, 20paneles ételallergia tesztjét vállasztottam. Nagyon gyors, kedves, és segítőkész emberekkel találtam szembe magam. Azonnal kaptam időpontot és 4napon belül megérkezett az eredmény.🏥 Szerencse, hogy nem hagytam annyiban. Ugyan is nem a tejre vagyok allergiás. Hanem a barackra 🍑... igen a finom barack minden változatára. ( Amiből természetesen mértéktelen mennyiséget eltudok fogyasztani. 🤔 )🚫🍑🚫 Úgy, hogy én és a barack elbúcsúzunk egymástól. De ez még mindig sokkal jobb eredmény. Végre újra ihattam kávét, tejszínhabbal (igazival)... már nagyon hiányzott 🤗 Szóval én azt mondom, hogy soha ne vegyetek fél vállról semmijen tünetet. Mert hatalmas befolyással van minden apró részlet az életünkre. Akár edzésről, munkáról vagy csak a mindennapokról beszélünk. ☀️ Igen is menjetek orvoshoz, csibáltassatok szűrő vizsgálatokat. Ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben ez a 0.lépés !!!! ⚠️⚠️⚠️⚠️ #becareful #milk #peach #medicover #alergia #intolerance #foodintolerance #healthymind #healthybody #healthylifestyle #health #test #coffee #loveyourself #becarefulofyourself #protect #care #hospital #dailytruth #dailything #clinic #medicover #medical #barbithetrainer😘

NagyBarbaraViktória (@barbi_fitness) által megosztott bejegyzés,

Margaréta,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. június

“Profi szakemberek minden téren!!”

“Nagy köszönettel tartozom a Medicover csapatának a színvonalas gyógyításért. Profi szakemberek minden téren!! Meleg szívvel ajánlom mindenkinek 🙂 

paciens-velemeny-h-margareta-medicover-korhaz-magankorhaz

Anna,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. június

“Jó élmény”

“Köszönöm, hogy életem első műtéti beavatkozása ilyen jó élmény marad!

paciens-velemeny-d-anna-medicover-korhaz-magankorhaz

Gábor,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. május

“Mindennel tökéletesen elégedett voltam.”

Visszer mutetem volt tegnap .En mindennel tokeletesen elegedett voltam.A vizsgalatok gyorsan pontosan lezajlottak.A noverek kedvesek ,segitokeszek.A szoba szep es tiszta.Dr Csók Viktor ur mutott latszik hogy ert hozza es odafigyel a betegeire. En csak ajanlani tudom mindenkinek…
Elegedetten tavozok?

Judit,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. május

“Legjobb választás minden tekintetben”

“Köszönök mindent, a legjobb választás volt minden tekintetben a Klinika. Másoknak is ajánlani fogom.

paciens-velemeny-hb-judit-medicover-korhaz-magankorhaz

Katalin,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. május

“Jól éreztem magam a szobában”

“Annak ellenére, hogy beavatkozásra jöttem jól éreztem magam a szobában. Nagyon körültekintőek és figyelmesek voltak velem. Minden információt megkaptam.

paciens-velemeny-t-katalin-medicover-korhaz-magankorhaz

Katalin,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. május

“Nagyon meg vagyok elégedve”

“Nagyon meg vagyok elégedve, főleg a fekvőbeteg ellátással. Orvosaik jól felkészültek és udvariasok, csak ajánlani tudom klinikájukat!

paciens-velemeny-o-katalin-medicover-korhaz-magankorhaz

Szilvia,
Hatvan

“kiemelkedő színvonal”

2018. április

“Másoknak is fogom ajánlani a Medicover Kórházat.”

“2018.04.04-én volt visszérműtétem. Mindennel teljes mértékben meg voltam elégedve. Köszönöm a nővérek kedvességét, valamint Dr. Csók Viktor doktor úr precíz, lelkiismeretes, kiváló munkáját. Másoknak is fogom ajánlani a Medicover Kórházat.”

Zsuzsanna,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. március

"Kedves, figyelmes, segítőkész munkatársak"

“Kedves, figyelmes, segítőkész munkatársak. Az ápolónő kedvessége csökkentette a műtét előtti szorongást. Altatóorvos is kétszer személyesen kérdezett állapotomról.

paciens-velemeny-sz-l-zsuzsanna-medicover-korhaz-magankorhaz

Andrea,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. március

“Szeretnék köszönetet mondani a doktor úrnak”

“Március 20.-án voltam önöknél egy HyCoSy vizsgálaton, amely beavatkozást a Dr. Demjén László végezte. A vizsgálatot követően semmiféle komplikáció nem merült fel, a doktor úr szakszerű ellátásban részesített. A vizsgálat során a petevezetékek átjárhatónak bizonyultak, bár elég éles alhasi görcsök kísérték a vizsgálatot. Ekkor a doktor úr azt mondta, nem meri biztosra mondani, de lehet olyan jellegű mikró letapadás okozhatta a görcsöket, amiket az UH vizsgálat során nem lehetett észlelni. Szerencsére a beavatkozás sikeresnek bizonyult. Az utolsó menstruációm május 16.-án volt. Így utólag is szeretnék köszönetet mondani a doktor úrnak, illetve más hasonló helyzetben lévő nők biztatására szerettem volna Önökkel megosztani a történetem.

paciens-velemeny-f-k-andrea-medicover-korhaz-magankorhaz

Szilvia,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. március

"Meg vagyok elégedve a hozzáállásukkal, emberi bánásmódjukkal"

“Meg vagyok elégedve a szolgáltatással, a hozzáállásukkal, emberi bánásmódjukkal. Kifogásolnivalót nem tapasztaltam. Köszönök mindent!

paciens-velemeny-v-szilvia-medicover-korhaz-magankorhaz

Nikolett,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. február

“Hálásan köszönöm ezt a kiszolgálást, ellátást!”

“Kiváló volt minden, nagyon köszönöm. Bár a biztosításom fedezett mindent, de ha nem lenne, akkor is Önöket választanám. Hálásan köszönöm ezt a kiszolgálást, ellátást! Nagymértékben hozzájárultak a mihamarabbi felépüléshez.

paciens-velemeny-p-h-nikolett-medicover-korhaz-magankorhaz

Krisztina,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. január

“Hozzáértő gondoskodás”

“A szolgáltatásukkal maradéktalanul elégedett vagyok. Hozzáértő gondoskodásban, odafigyelésben volt részem. Kérdéseimet megválaszolták, kéréseimet teljesítették; kiválóan dolgozik a teljes személyzet. Hálás köszönet a munkájukért!

paciens-velemeny-r-krisztina-medicover-korhaz-magankorhaz

István,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. január

“6-os skálán minimum 7-es”

“Az orvos és a nővérek hozzáállása 6-os skálán minimum 7-es. Bármit kértem, teát, gyógyszert, kötéscserét, azonnal segítettek. 1 nappal a visszérműtétem után vagyunk és szinte semmilyen fájdalmam nincs, aznap sem volt. Köszönet mindenért!

paciens-velemeny-t-istvan-medicover-korhaz-magankorhaz

István,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2018. január

“Nagyon jól éreztem magam a műtét előtt, alatt és után.”

“2018.01.22- én volt visszér műtétem. Már az orvosi konzultáción korábban olyan érzésem volt, hogy ez egy jó hely és nem fog csalódás érni, a személyi feltételek mellett egy fullextrás épület kívülről-belülről. Kórházi tartózkodásom minden percében figyeltek rám.”

Marianna,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. december

“Kedvesség, figyelmesség, segítőkészség”

“Köszönöm a nővérkék kedvességét, figyelmességét, segítőkészségét, illetve a doktor úr precíz munkáját.

Medicover Magánkórház Vélemény

Róbert,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. december

“Csak ajánlani tudom a Medicover kórházat!”

“Csak ajánlani tudom a Medicover kórházat! November elején volt teljes pajzsmirigy eltávolításom, Dr. Szabó Balázs fül orr gégész operált, szerintem nagyon profi! Gondolom főleg neki köszönhetem, hogy szinte tényleg semmi problémám nem volt a műtétet követően! Mint tudjuk nagyon sokat számít ki operál! Köszönöm neki innen is!”

Ágnes,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. november

“Nagyon pozitív élményekkel távoztam”

“Dr. Stajer Gyula kezelt Önöknél lábközépcsont töréssel az elmúlt hónapban. Szeretném elismerésemet kifejezni a doktor úr orvosi és emberi hozzáállása kapcsán. Nagyon pozitív élményekkel távoztam a vizsgálatokról, remélem, hogy minél több betegtársamnak lesz része ilyen színvonalú ellátásban.”

Medicover Magánkórház Vélemény

Miklós,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. október

“Hálás vagyok a sorsnak”

“Hálás vagyok a sorsnak, hogy váratlan térdbalesetemmel gyorsan eljuthattam dr. Bodó László doktor úrhoz a Medicoverbe, aki nagyon gyorsan és szakszerűen végigvezetett a vizsgálatokon és végtelen profizmussal elvégezte az arthroscopos műtétemet is.”

Medicover Magánkórház Vélemény

István,
Magyaralmás

“kiemelkedő színvonal”

2017. október

“Nagyon jó, precíz csapatuk van”

“2017.10.05- én volt a visszér műtétem. Nagyon jó, precíz csapatuk van, nővértől a főorvosig. Köszönöm a gyors és precíz műtétet. Ja és nem kellett várnom éveket rá.”

Anikó,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. szeptember

“Maximálisan elégedetten távoztunk”

“Még egyszer szeretném megköszönni az ügyfélkapcsolati menedzserüknek az előzetes szervezésben nyújtott segítségét, illetve kollégái munkáját is! Maximálisan elégedetten távoztunk, és a jövőben felmerülő egészségügyi problémáink esetén is bizalommal fordulunk majd a Medicover-hez!”

Medicover Magánkórház Vélemény

Szilvia,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. augusztus

“Másoknak is fogom ajánlani a Medicover Kórházat”

“Mindennel teljes mértékben meg voltam elégedve. Köszönöm a nővérek kedvességét, segítőkészségét, valamint a doktor úr precíz, lelkiismeretes, kiváló munkáját. Kellemes emlékekkel távozom, másoknak is fogom ajánlani a Medicover Kórházat. További munkájukhoz sok sikert, sok felgyógyult beteget kívánok.”

Medicover Magánkórház Vélemény

István,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. augusztus

“A legmesszebb mértékig elégedett voltam”

“Az orvosok, nővérek segítőkészségével, ápolási munkájával a legmesszebb mértékig elégedett voltam. Mindenkinek köszönök mindent. A munkájukhoz sok sikert kívánok. “

Medicover Magánkórház Vélemény

Erzsébet,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. augusztus

“Elégedett vagyok mindennel”

“Teljes mértékben elégedett vagyok mindennel! Nagyon köszönök mindenkinek mindent!!!”

Medicover Magánkórház Vélemény

János,
Budatétény

“kiemelkedő színvonal”

2017. augusztus

“Nagyon színvonalas, kiváló orvosok, nővérek”

“Életem második legjobb döntése volt hogy itt műtöttek, nagyon színvonalas, kiváló orvosokkal nővérekkel. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Judit,
Ukrajna

“kiemelkedő színvonal”

2017. július

“Külföldről is egyszerű megszervezni”

“Nagyon rugalmasak voltak, köszönöm, külföldről is egyszerűen tudtam megszervezni a műtétet.”

Medicover Magánkórház Vélemény

Zsóka,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. július

“Másoknak is ajánlom a Medicovert”

“Teljes mértékben elégedett voltam, örülök, hogy Önökre találtam és megszabadítottak a szenvedéstől. Hamarosan az unokatesóm is ajánlásomra jön Önökhöz, másoknak is ajánlom a Medicovert. Köszönöm a munkájukat és további sikeres, eredményes munkát kívánok Önöknek.”

Medicover Magánkórház Vélemény

Zoltán,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. július

“Köszönöm a gondoskodást, törődést és a precíz munkát”

“Szeretnék köszönetet mondani azoknak akik segítségükkel és munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy a lehető legjobban érezzem magam az itt töltött idő alatt. Köszönöm a nappali és az éjszakai nővéreknek a gondoskodást és a törődést, illetve a precíz munkájukat.”

Medicover Magánkórház Vélemény

Nikoletta,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. július

“Jól felszerelt, kényelmes”

“Magas színvonalú ellátást kaptam mind az orvosok, mind a nővérek részéről. Kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam. Szobámmal is elégedett voltam, jól felszerelt, kényelmes. Szeretnék köszönetet mondani a kórház minden dolgozójának az igényes ellátásért!”

Medicover Magánkórház Vélemény

Gizella,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. június

“Nem éreztem magam betegnek, minden komfortos volt”

“Kiváló szakemberek. Térdműtétem volt náluk. A kórházi tartózkodásom alatt úgy éreztem, hogy egy kiváló szolgáltatást veszek igénybe, nem éreztem magam betegnek, minden komfortos volt. A nővérek kedvesek, segítőkészek. Az orvosok, a nővérek és a gyógytornász között jól működött a kommunikáció, összeszokott, jó csapat, akik mindent megtettek a mielőbbi felépülésemért.”

András,
Várpalota

“kiemelkedő színvonal”

2017. május

“Kedves, alapos, segítőkész hozzáállás”

“Nagyon szépen köszönöm a nagyon kedves, alapos, segítőkész hozzáállást és a sok segítséget a velem foglalkozó összes dolgozótól. Köszönöm!!!“

Medicover Magánkórház Vélemény

Tamás,
Dunakeszi

“kiemelkedő színvonal”

2017. május

“Mindennel nagyon elégedett voltam”

“Mindennel nagyon elégedett voltam! Köszönöm  a doktor úr kimagasló segítségét és a nővérek kedvességét!”

Medicover Magánkórház Vélemény

János,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. május

“A szolgáltatás száz százalékos”

“A szolgáltatás száz százalékos, meg voltam elégedve. Az orvos és az ápoló személyzet is kedves és segítőkész.”

Medicover Magánkórház Vélemény

Gábor,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. május

“Magas szintű ellátás”

“Magas színvonalú ellátás. Remélem sokan élvezhetik ennek a kórháznak az ilyen szintű ellátását.“

Medicover Magánkórház Vélemény

Brigitta,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. május

“Kiváló szakemberek, kifogástalan ellátás”

“Kiváló szakemberek, kifogástalan ellátás – már majdnem el is felejtettem, milyen kellemetlen vizsgálaton estem át . Örülök,hogy van egy szuper biztosításom és nem TBn keresztül mentem…“

Vanda,
Budaörs

“kiemelkedő színvonal”

2017. április

“Magas szintű ellátás”

“Remekül éreztem magam az itt eltöltött bő egy nap alatt. Köszönöm a magas szintű ellátást, a gondoskodást és a kellemes környezetet. További sok boldog, felépült ügyfelet kívánok!“

Medicover Magánkórház Vélemény

Roland,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. április

“Nyugodt szívvel ajánlanám a Medicovert bárkinek”

“Minden olajozottan, rutin szerűen ment. Teljesen elégedett vagyok. A legnagyobb “gondom” az volt, hogy kicsit ferde a tv 🙂 . Mindenki kedves és segítőkész, a kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam. Nyilván az a jó, ha az embernek nem kell kórházba mennie, de ha mégis szükség van rá, nyugodt szívvel ajánlanám a Medicovert bárkinek.”

Medicover Magánkórház Vélemény

M. Tiborné,
Dunaújváros

“kiemelkedő színvonal”

2017. március

“Fantasztikusan jó orvos”

“Nagyon színvonalas kórházi ellátás, nagyon kedves, segítőkész nővérek, fantasztikusan jó orvos. Az ember szerencsésnek érzi magát, hogy egy ilyen kórházban gyógyulhat.“

Medicover Magánkórház Vélemény

Zoltán,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. március

“A lehető legkíméletesebb beavatkozás”

“Kedves, segítőkész a Medicover csapat, semmiből sem szenvedtem hiányt. A beavatkozást a lehető legkíméletesebben kaptam. Köszönöm“

Medicover Magánkórház Vélemény

László,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. március

“Maradtam volna még”

“Mindennel meg voltam elégedve, szívesen maradtam volna még pár napot! :D“

Medicover Magánkórház Vélemény

C. Istvánné,
 Vác

“kiemelkedő színvonal”

2017.
március

“Így kéne működni az igazi egészségügynek”

“Az a tapasztalatom hogy nem is teszünk meg mindent az egészségünkért pedig a legfontosabb a megelőzés és igen így kéne működni az igazi egészségügynek de ez csak álom marad a Medicover első osztályú csak jót tudok mondani életem legjobb döntése hogy ötvenedik szülinapomra megkötöttem a biztosítást.“

Mária,
Paks

“kiemelkedő színvonal”

2017. február

“Gyógyító erejű törődés és mosoly”

“Először is köszönetet szeretnék mondani. Tökéletes minden, ahogyan bánnak a betegekkel, mindenről tájékoztatnak, kedves mindenki. Annyi odafigyelést, törődést és mosolyt kaptam, hogy már annak is gyógyító ereje volt!“

Medicover Magánkórház Vélemény

Róbert,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2017. február

“Kifogástalan szoba, ízletes ételek”

“Az ápolónők folyamatosan, rendkívül kedvesen ellenőriztek a műtétem után. A szoba kifogástalan, az ételek ízletesek, mennyiségük bőven elegendő! Köszönöm :)“

Medicover Magánkórház Vélemény

Judit,
Paks

“kiemelkedő színvonal”

2017. január

“Mindenki kedves, megfelelő tájékoztatás”

“Eddigi vizsgálataim során mindenki kedves volt, megfelelő tájékoztatást kaptam. Örülök, hogy a munkáltatóm biztosítja számomra ezt a fajta szolgáltatást.“

Medicover Magánkórház Vélemény

Ildikó,
Paks

“kiemelkedő színvonal”

2017. január

“Hazai egészségügy példamutató szereplője”

“Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással, örülök, hogy a hazai egészségügy piacán ilyen példamutató szereplőnél vehetem igénybe az ellátást.“

Medicover Magánkórház Vélemény

Péter,
Budapest

“magas színvonal”

2016. december

“Szívesen jövök a Medicoverbe”

“Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásaikkal. Szükség esetén szívesen jövök a Medicoverbe. Tervezhető az időbeosztás, a vizsgálatok ideje.“

Medicover Magánkórház Vélemény

Dániel,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2016. december

“Nyugat-európai színvonal”

“Nyugat-európai színvonal, kellemes élmény. Olyan szolgáltató, aki a beteget igazi Ügyfélként kezeli.“

Medicover Magánkórház Vélemény

Melinda,
Budapest

“magas színvonal”

2016. december

“Kiemelkedő színvonalú és mindenben nagyszerű”

“Kiemelkedő színvonalú és mindenben nagyszerű hely. Meg sem fordul ez után a fejemben, hogy TB támogatott szolgáltatást vegyek igénybe. Köszönök szépen mindent amit eddig kaptam. <3“

Medicover Magánkórház Vélemény

Tünde,
Paks

“kiemelkedő színvonal”

2016. december

“Emberközpontúak, türelmesek, kedvesek és profik”

“Az orvosok és ápolók valamint a recepciósok is emberközpontúak, türelmesek, kedvesek és profik. Köszönet érte!“

Medicover Magánkórház Vélemény

K. Jánosné,
 Egerszalók

“kiemelkedő színvonal”

2016. december

“Örülök, hogy ide járhatok”

“Örülök neki, hogy már én is oda járhatok. Kiváló tudású orvosokkal és személyzettel találkoztam. Nagyon sok mindent köszönhetek Nekik!!“

Péter,
Érd

“kiemelkedő színvonal”

2016. december

“Jó kezekben vagyok”

“Belépek, és olyan mintha egy más univerzumba érkeztem volna! Érzem jó kezekben vagyok!“

Zoli,
Budapest

2016. november

“Nagyon jó csapat”

“Köszönöm szépen mindenkinek a fáradtságos munkáját! Nagyon jó csapat kezeiben voltam és remekül éreztem magamat. Kívánok a továbbiakban is ilyen sikeres munkavégzést. Hajrá Medicover! 🙂 “

Medicover Magánkórház vélemény

György,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2016. november

“Kiválóan teljesít”

“Korábban több magánintézményben vettem igénybe szolgáltatást, az Önöké ezeken felül, kiválóan teljesít.“

Medicover Magánkórház Vélemény

B. Lászlóné,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2016. november

“Csak jót tudok elmondani”

“Túlizgulós, stresszelős vagyok, de számomra nagyon megnyugtatók mind az ápolók, mind az orvosok kedvessége. Csak jót tudok elmondani az ellátásról mind szakmailag, mind emberileg. További sok sikert, erőt kívánok odaadó munkájukhoz!“

Medicover Magánkórház Vélemény

Kornél,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2016. november

“Magasan képzett munkatársak”

“Készséges, magasan képzett munkatársak dolgoznak a Medicovernél. A szolgáltatás színvonala rendben van. Egyedül az időpont foglalást javaslom továbbfejleszteni.“

Medicover Magánkórház Vélemény

Ágnes,
Paks

“kiemelkedő színvonal”

2016. november

“Minden gördülékenyen zajlott”

“Éves szűrővizsgálaton vettem részt. Minden gördülékenyen zajlott. Minden orvos kedves és érthetően tájékoztatott mindenről. A recepción is segítőkész volt mindenki. Csak pozitív tapasztalatom van!“

Medicover Magánkórház Vélemény

J. Andrásné,
Paks

“kiemelkedő színvonal”

2016. november

“Egy-egy vizsgálatra nem kell hónapokat várni”

“Fontos számomra, hogy egy-egy vizsgálatra nem kell hónapokat várni, így időben elkezdhető a kezelésem. Valamint az is fontos, hogy kultúrált környezetben várakozzak, kényelmesen és nem sok ember között.”

Medicover Magánkórház Vélemény

Edit,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2016. november

“++++”

“Nagyon kedves mindenki, udvariasak, pontosan hívnak be. ++++ <3“

Medicover Magánkórház Vélemény

Orsolya,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2016. október

“Részletekbemenő tájékoztatás, kellemes élmények”

“Teljes mértékben elégedett voltam a részletekbemenő tájékoztatással, a nővérek és az orvos türelmes, segítőkész hozzáállásával  és a kórház komfortosságával, színvonalával. Kellemes élményekkel távozok a Medicover Kórházból, köszönök mindent!“

Medicover Magánkórház Vélemény

Viktor,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2016. október

“Teljes mértékben megbízhattam mindenkiben”

“Egy kisebb/puhább párna nagyon jó lett volna, egyébként minden tökéletes! Köszönöm az odafigyelést, a kedvességet és ami a legfontosabb, hogy teljes mértékben megbízhattam mindenkiben.“

Medicover Magánkórház vélemény

Árpád,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2016. október

“Biztos kezekben”

“Köszönöm, hogy biztos kezekben tudhattam magam. Szakértelem, hozzáállás, minden ott volt. KÖSZÖNÖM!!!“

Medicover Magánkórház vélemény

Éva,
Budapest

“kiemelkedő színvonal”

2016. október

“Lelkiismeretes, nagytudású orvosok”

“Kellemes környezet, kedves asszisztensek, lelkiismeretes, nagytudású orvosok. Eddigi tapasztalataim alapján maximálisan meg vagyok elégedve mindennel. Köszönöm.“

Medicover Magánkórház Vélemény
TOPBARRIGHT
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

*kötelező mező

close-link
Vállalati egészségbiztosítási csomag ajánlatkérés
 

*kötelező mező

close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 

*kötelező mező

close-link