Egészség A-Z-ig

2018-07-23

Milyen panaszokat okozhat a tej fogyasztása?

A nemzetközileg elismert módszer előnye, hogy elkülöníthetővé válik a fokozott rizikójú „high risk” és az enyhébb tüneteket okozó „low risk” allergia.
2018-07-20
Mitől alakulnak ki a visszerek?

Mitől alakulnak ki a visszerek?

A vénás megbetegedések a magyar lakosság 20 %-át érintik, korunk egyik népbetegsége. De milyen tényezők állhatnak a visszeresség kialakulásának hátterében?
2018-07-19
Ön melyik visszér problémától szenved?

Ön melyik visszér problémától szenved?

A visszér betegség kezelése minden esetben a betegség előrehaladottságától függ, amelyet befolyásol a kialakult visszér fajtája is.
2018-07-19
Lyme-kór tünetei, diagnózisa

Apró csípés, nagy probléma – a Lyme-kór tünetei, diagnózisa

A jó idő mindenkit a szabadba, túrázásra csalogat, ahol azonban komoly veszélyek is leselkednek ránk. Egy apró csípés akár súlyos betegséget is okozhat. A bejegyzésben ismertetjük azokat a tüneteket, mellyel mindenképpen forduljunk orvoshoz.
2018-07-18
Gyakori csönttörések

Mi állhat a gyakori csonttörések mögött?

Előfordul, hogy csonttörés nem csak komoly trauma, hanem kisebb erőhatás következtében is bekövetkezik. Ennek oka a csontok mineralizációjában keresendő. A bejegyzésből megtudhatja, mely betegség áll a háttérben leggyakrabban.
2018-07-17
Lisztérzékenység?

Hogyan mutatható ki a lisztérzékenységre való hajlam?

Kevesen tudják, hogy a lisztérzékenységre való hajlamért egy génváltozat felelős. Ennek köszönhetően a cöliákia genetikai teszt segítségével szájnyálkahártyáról vett mintából is kimutatható a betegségre való hajlam.
2018-07-13
Trombózis tünetei

Ön felismerné? – 4 tünet, ami trombózisra utalhat

A mélyvénás trombózis tünetei gyakran alattomosan, az esetek egy részében markáns jelek nélkül alakul ki. A bejegyzésben bemutatjuk azokat a tüneteket, amelyek gyanúra adhatnak okot és akár életmentő is lehet, ha idejében felismerjük őket.
2018-07-13

A magas koleszterinszint kockázatai

A magas koleszterinszint a zsíranyagcsere zavarai közé tartozó betegség, amely szoros összefüggésben van a szív- és érrendszeri megbetegedésekkel.
 
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
*kötelező mező
Vállalati egészségbiztosítási csomag ajánlatkérés
 
*kötelező mező